...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 21 noiembrie 2017

CE AR TREBUI SA FACA, VLADIMIR PUTIN? SA STEA CU MAINILE IN SAN, VAZAND CUM TARA II ESTE INCERCUITA DE ARME NUCLEARE?

Buna seara, dragii mei!

Astazi, s-a votat legea care permite Guvernului Romaniei sa achizitioneze de la americani, sistemul de aparare anti-racheta "Patriot". Desigur, nu conteaza faptul ca, suntem atat de nesemnificativi ca si forta armata, pentru un razboi, altfel decat pe "hartie", nu conteaza ca, daca de-a lungul ultimilor 70 de ani, Romania a avut ceva bun, acela a fost faptul ca, a stiut sa mentina relatii cordiale cu tot mapamondul, ceea ce, axiomatic, nu a creat PERICOLE pentru granitele tarii, nu conteaza nici faptul ca, cu cele 4 miliarde de euro, cat va costa "Patriot-ul", se puteau construi fabrici, spitale, scoli, gradinite, azile pentru batrani samd....TOT CEEA CE CONTEAZA, ESTE SA NE PASTRAM ANGAJAMENTUL ASUMAT IN FATA "NATO" SI AL STATELOR UNITE, adica...doar in fata Unchiului Sam, pentru ca Alianta Nord-Atlantica si USA, inseamna unul si acelasi lucru.

Daca, fireste, cineva, asa, mai dobitoc, cum sunt eu, ar intreba "CE PERICOLE NE AMENINTA GRANITELE SI SUVERANITATEA, PENTRU A FI IMPERIOS NECESARA ACHIZITIONAREA CELUI MAI PERFORMANT SISTEM DE APARARE ANTI-RACHETA???", raspunsul ar fi unic:

PERICOLUL CARE AMENINTA DINSPRE, MAICA RUSIE!

Mda! Nimic nou! Daca un finlandez vomita, cu siguranta...RUSIA ESTE DE VINA. Daca un francez nu are erectia buna intr-o noapte, cu siguranta ca...RUSIA ESTE DE VINA. Daca un italian face enterocolita, cu siguranta ca...RUSIA ESTE DE VINA.

Mai mult! Potrivit parerii unora dintre congresmenii Statelor Unite, amenintarea care vine dinspre Statul Islamic este grava, DAR SI MAI GRAVA ESTE AMENINTAREA CARE VINE DINSPRE RUSIA!

Sa ma ierte bunicu' care, atunci cand au venit rusii si ne-au pricopsit cu comunismul, pentru ca a refuzat sa intre in Partidul Comunist, a ajuns din magistrat, sa dea cu sapa, dar, indiferent cat il iubesc (desi, nu mai este printre noi, de vreo 40 de ani)...in vecii vecilor amin, nu voi putea sa ma alatur acestei mascarade!

RUSIA ESTE CEA MAI MARE AMENINTARE PENTRU CIVILIZATIA SI DEMOCRATIA MONDIALA???

Pai, hai sa vedem!

Dupa ce, desi, nepermis de tarziu, Maica Rusie s-a debarasat de cei doi presedinti (Gorbaciov si Eltin), doua marionete in fata americanilor, promovand in fruntea tarii, un presedinte calit in sanul fostului KGB si care...sub nicio forma nu a mai acceptat sa fie "pres" in fata Unchiului Sam, brusc, apele s-au involburat!

Se vorbeste despre amenintarile la adresa democratiei mondiale, venite dinspre Moscova, dar, ca un facut, totul a inceput dupa ce "Moscova" nu a mai acceptat apropierea ABSOLUT NESIMTITA a rachetelor nucleare americane de granitele tarii, care s-ar fi intamplat in cazul in care Ucraina ar fi aderat la structura Nord Atlantica. PANA ATUNCI, VLADIMIR PUTIN ERA PRIETENUL SI PARTENERUL DE DISCUTII, ATAT AL EUROPEI OCCIDENTALE, CAT SI AL STATELOR UNITE.

Apoi, cine a parasit TRATATUL DE NEPROLIFERARE AL RACHETELOR BALISTICE? Cumva, Rusia? Sau...Statele Unite care, au declarat ca vor sa gestioneze aceasta problema, pe cont propriu!

Daca mai adaugam si faptul ca, imediat dupa 1990, Rusia a renuntat total la survolarea strategica in spatiile straine, dar, IN SCHIMB, AVIATIA AMERICANA SI-A CONTINUAT SURVOLUL STRATEGIC IN SPATIILE STRAINE, ne apropiem de adevar!

Cand, acum cativa ani, urmarea a incercarii de INCERCUIRE a granitelor sale (cu ajutorul aderarii la Nato a statelor vecine), Rusia a RELUAT SURVOLUL STRATEGIC, ceea ce americanii au facut permanent din anii '90, imediat a fost aratata cu degetul ca...SURSA DE AMENINTARE!

Rusia mai detine DOUA BAZE MILITARE in afara tarii, iar ambele se afla la granitele Afganistanului care, nimeni nu poate nega ca, este un focar TERORIST.

CATE BAZE MILITARE DETIN STATELE UNITE, IN FARA GRANITELOR SALE????? Multe, foarte multe!

Apoi, BUGETUL MILITAR AR RUSIEI....ATENTIE MARE!!!...ESTE DE 10 ORI MAI MIC, DECAT CEL AL STATELOR UNITE!

Cata "cizma" ruseasca ati vazut prin Europa, in ultimii 30 de ani, dar mai ales, IN APROPIEREA GRANITELOR STATELOR UNITE????

Raspunsul este unic: NICIUNA!

Cat "bocanc" american ati vazut in Europa, dar mai ales, IN APROPIEREA, ABSOLUT PROVOCATORE, de granitele Rusiei???

Pai, numai in Romania si Polonia, americanii au facut tot ce a fost necesar, astfel incat, nu numai ca au adus aviatie, trupe, motorizate, dar au mai amplasat si SISTEME DE RACHETA, chipurile, defensive (!!!), dar absolut orice militar cunoaste faptul ca, POT IMEDIAT SA DEVINA, OFENSIVE!

Cine, provoaca??? Rusia sau Statele Unite?

Cine cheltuie mai mult, din punct de vedere militar? Rusia sau Statele Unite?

Cine inainteaza cu trupe, incercand sa INCERCUIASCA???? Rusia sau Statele Unite?

Bai, acestea sunt EVIDENTE! Doar o minte retarda, le poate respinge!

Stiu! Americanii se obisnuisera cu Gorbaciov si Eltin! Ce usor ar fi fost cu ei!

Insa, ghinion! Din sanul fostului KGB, a ajuns in fruntea tarii, un personaj cu un caracter extrem de puternic, nedispus sa-si tradeze interesul national!

II ESTE TEAMA (chipurile) EUROPEI, CAND ISI ADUCE AMINTE DE CRIMELE FACUTE DE SISTEMUL BOLSEVIC?

DAR, DE CE, NU ARE EUROPA ACEEASI TEAMA, CAND ISI ADUCE AMINTE DESPRE CRIMELE FACUTE DE CATRE SISTEMUL NAZIST?

Bai, mai penibil de atat, nici ca se poate!

Mai nou, pentru ca guvernul polonez, pare sa nu mai doreasca sa stea DREPTI in fata Unchiului Sam, iar in plus, are oarece conflicte cu guvernul Ucrainian, brusc, PORTAVOCILE "UNCHIULUI SAM", au lansat "intoxicarea", cum ca, desigur, Rusia ar fi de vina!

Oare, nu se observa extrem de clar ca, orice tara europeana care da cel mai mic semn ca nu mai vrea sa se SUPUNA intereselor americane, brusc, devine "oaia neagra"????

Pe mine nu ma intereseaza de altii! Pe mine ma intereseaza de...NOI, ROMANII! Oare, cand ne mandrim ca vom detine cel mai performant sistem de aparare din lume, nu ne gandim si ce s-ar intampla cu tarisoara noastra in cazul in care, Doamne Fereste, Rusia ar ceda provocarilor absolut nesimtite, care-i pun in pericol granitele si interesele nationale????

Pai, s-ar intampla, exact ceea ce s-a intamplat si acum vreo 70 de ani cand, Europa era sub daramaturi, iar smecherii de americani, se imbuibau linistiti cu hot-dog!

Oare, vreun roman, poate fi atata de naiv, incat sa creada ca, vreunui american, II PASA DE ROMANIA????

Doamne Dumnezeule! Singurul lucru pentru care contam si am fost primiti in Nato, este pozitia GEOSTRATEGICA pe care o avem!

De ce, credeti ca au montat "SCUTUL" la noi si la polonezi????

Pentru a feri, atat cat pot, Europa Occidentala si pe ei, de o reactie dura a Rusiei, in cazul unui conflict armat!

PE CINE A AMENINTAT RUSIA IN ULTIMII 30 DE ANI, IN ASA FEL INCAT, SA FIE MONTAT ATATA ARMANENT, IN APROPIERE DE GRANITELE SALE???

Bai, mai evident de atat, nici ca se poate!

Sincer, ce ar trebui sa faca, Vladimir Putin? Sa stea cu mainile in san si sa priveasca cum, usor dar sigur, TARA SA ESTE INCERCUITA DE ARME NUCLEARE?

Dar, pe acelasi principiu, de ce nu are dreptul si Rusia, sa monteze sisteme anti-racheta, spre exemplu, in Cuba sau Mexic????

Aaaaa, nuuuu! Americanii au voie sa o faca, in Romania si Polonia, dar, rusii, nu!

Bai, mai penibil de atat, chiar nu se poate!

Acum, pentru ca, Corea se Nord a indraznit sa isi dezvolte un sistem nuclear (foarte probabil ca, avand sustinerea rusilor si a chinezilor), ceea ce ii deranjeaza teribil pe americani, data fiind distanta destul de mica, pana la granitele lor, NU SE VOR LASA PANA CAND, COREEA DE NORD, VA FI INCLUSA PE LISTA STATELOR CARE SPRIJINA TERORISMUL!

Lucrurile sunt clare:

DOAR AMERICANII AU VOIE SA FACA ORICE IN LUME! DOAR EI! ATAT!

Ma enerveaza teribil SLUGARNICIA EUROPEI, in fata Unchiului Sam! Pur si simplu, ne-am pierdut demnitatea de EUROPENI!

Nu mai avem voie sa tragem un "part", pana nu primim "verde", de peste ocean!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu