...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 27 august 2014

O ALTA VICTIMA! GEORGE COPOS! MAI SUNTETI MULTI?

Buna seara dragii mei!

GEORGE COPOS ! Toti romanii au auzit de el! In prezent...in puscarie! Bineinteles (cum altfel?)...NEVINOVAT! Chiar zilele trecute NEMERNICA JUSTITIE DIN ROMANIA, pe langa prima "obraznicie" (cand l-a condamnat cu executare in dosarul "transferurilor") a mai avut inca una: l-a condamnat (tot cu executare) si in dosarul "Loteriei"!

Imediat (cum altfel?) fiica marelui om de afaceri roman, ALEXANDRA COPOS, a declarat in media ca tatal sau a achitat prejudiciul in primului dosar, il va achita si in al doilea, dar ca respinge cu hotarare verdictul instantei, considerandu-l abuziv si incorect!


HAI, TACI TU, MAI...ALEXANDRO!

Asadar, SI TATAL TAU, este o victima a justitiei din Romania precum multi altii! (ati vazut vreunul care sa spuna: "Ok, m-ati prins! Acum voi raspunde penal!"???)

Nu stiu ce facultati ai absolvit, insa stiu cu siguranta ca, undeva, in afara granitelor tarii! Ma gandesc, incercand sa fiu echidistant, cata experienta ai in domeniul justitiei, si mai ales, cat de mult ai cunoscut afacerile legale sau nu ale tatalui tau (atat in domeniul economic cat si sportiv) pentru a declara raspicat ca este victima unei decizii aberante si incorecte???

Stiu, stiu, stiu, si deja sunt satul sa mai aud placa cu LOCURILE DE MUNCA PE CARE LE-A OFERIT TATAL TAU MIILOR DE ROMANI! Stiu, si sunt satul sa mai aud placa cu IZVORUL NESECAT DE BINE pe care tatal tau l-a oferit clubului Rapid si suporterilor sai timp de aproape 20 de ani! Dar mai ales sunt satul sa aud cum, uriasa avere a distisului tau tata, a fost cladita de la o suma derizorie imediat dupa revolutie, asa cum dealtfel declara toti multimilionarii Romaniei ce, intamplator sau nu, inainte de 1989, au ocupat functii importante in Partidul Comunist Roman si sistemul de la acea vreme!

Care ar fi argumentele pentru care UN JUDECATOR ar baga in puscarie un om nevinovat? Tare as fi curios sa le aud! Am mai spus-o de o gramada de ori! In ultimul sfert de secol, Romania a fost absolut "devalizata" iar zeci si zeci de multimilionari in euro au aparut ca ciupercile dupa ploaie! INSA NIMENI NU A FURAT, NIMENI NU A FACUT EVAZIUNE FISCALA SI NIMENI NU A PRIVATIZAT FRAUDULOS!

Nu-ti pare curios, distinsa domnisoara?

Sau, nu te simti rusinata cand iti aduci aminte de vaicarelile tatalui tau vis-a-vis de zecile de milioane de euro bagate la clubul Rapid si de ingratitudinea suporterilor care l-au injurat tot timpul? Oare cati bani a pierdut cu adevarat tatal tau in perioada cat a sponsorizat clubul rapidist? Nu cumva a castigat?

Pai, cine era tatal tau inainte de a prelua clubul Rapid? Ok, un om bogat! (corect sau nu) DAR ATAT !!! Cine naiba stia de el? Iti spun eu (pentru ca, tu, atunci, erai un copil de cativa anisori): NIMENI NU STIA DE EL !

Daca ar fi sa socotim numai cat ar fi costat timp de aproape 20 de ani PUPBLICITATEA in media romaneasca pentru tatal tau si ale sale afaceri, daca nu ar fi aparut zi de zi la televizor si in ziare prin intermediul clubului de fotbal Rapid Bucuresti, cu siguranta n-ar mai ramane mare lucru! Insa daca mai punem la socoteala banii luati din transferurile in strainatate ale jucatorilor de la Rapid si drepturile "tv" incasate an de an, nu stiu de ce incep sa cred ca, clubul Rapid a fost un business foarte bun pentru tatal tau!

Ce a lasat in urma lui la Rapid? UN DEZASTRU ABSOLUT !!! Si atunci? Cum sa nu-l injure suporterii? Da, da, da, poate ca esti scolita in afara Romaniei, si, poate, esti indreptatita sa privesti cu superioritate "gloata" ce umple stadionul din Giulesti la fiecare meci, insa te asigur de un lucru: TIGANI SAU NU, SUPORTERII GIULESTENI NU SUNT PROSTI ! Ei stiu cel mai bine ceea ce s-a intamplat timp de 20 de ani la clubul lor!

Poate te intrebi de unde naiba stiu? Pai...simplu! Desi nu tin cu Rapid, cum dealtfel nu tin cu nicio echipa din Romania (si datorita patronilor precum tatal tau), am fost in dese randuri pe stadionul din Giulesti! Atat la "oficiala" (pe baza de invitatie) cat si intre "tigani" la tribuna 1...asa cum, pe nedrept, este atacat clubul Rapid!

Cu mana pe inima pot spune ca, O GALERIE MAI INIMOASA CA CEA A RAPIDULUI, nu cred sa existe multe in lume! Mi se zbarlea parul pe mine cad priveam "peluza" care canta timp de 90 de minute fara incetare, indiferent daca era soare, ploua cu galeata sau ningea!

Asadar, distinsa domnisoara, MAI GANDESTE-TE !

Bineinteles, DOAR O PARERE!

P.S. Ar mai fi ceva! Poate ca, fiind mai mereu plecata din tara, n-ai de unde sa cunosti! Insa, totusi, nu-ti pare ca "televizorul" este un pic mai curat de cand nea Jiji, Giovani, Borcea, Copos, samd, se afla in imposibilitatea de a ne mai oripila cu glumele lor de maidan si elucubratiile rostite?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu