...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 7 martie 2011

CONSTRUIM "ETAJELE" INAINTEA...."FUNDATIEI".

Buna ziua, dragii mei!

Bai, fratilor, desi....acest comentariu, inca din primele randuri o sa para ca are legatura exclusiva cu fenomenul "FOTBAL", va asigur ca, nu este deloc asa, ci.....mai voi folosi DOAR de o speta din fotbal, incercand sa transmit un mesaj, foarte usor de receptionat si spun eu, extrem de important in viata reala.

Asa ca,va sugerez sa cititi comentariul cu atentie si rabdare, iar la finalul sau, o sa puteti spune daca am sau nu dreptate. :):)

Microbisti sau nemicrobisti, aproape cu totii stim ca aseara, echipa de fotbal Steaua Bucuresti, a fost umilita pe propriul teren de catre o echipa fara "pretentii" F.C. Brasov.

Scandal mare, suparare mare si....bineinteles, cel mai vocal dintre toti, pe buna dreptate, avand in vedere ca este personajul care "baga" banii....GIGI BECALI.

Ascultandu-l, din nou, am receptionat frustrarile vis-a-vis de sumele mari de bani pe care le investeste an de an la clubul Steaua, de visele care si le face an de an, vis-a-vis de castigarea campionatului intern si performanta in competitiile europene.

Cand a inceput prezentul campionat, Gigi Becali il instalase ca antrenor pe Victor Piturca.

Ca de obicei, asa cum se intampla si in cazul cuplurilor ce se formeaza in ziua de azi, au inceput declaratiile de iubire:

- Piturca o sa ramana la Steaua ani de zile de acum incolo;

- Vom face o echipa "stelara", cu un joc de mare viteza;

- Piturca este cel mai bun antrenor pentru Steaua;

- Nu vor exista scandaluri, ne vom intelege perfect.

- vom castiga campionatul, o sa facem si performanta in Europa, avem cea mai buna echipa;

Bla, bla, bla....CUVINTE FOARTE FRUMOASE SI REZONANTE INSA, FARA NICIUN PIC DE ACOPERIRE.

Dupa nici 2 luni de la inceperea campionatului, Victot Piturca a plecat de la echipa Steaua, a fost un intreg scandal, etc, etc.

Imediat, Gigi Becali l-a instalat antrenor pe Ilie Dumitrescu. Bineinteles, in proportie de 75%, s-au repetat "CUVINTELE FRUMOASE", s-au facut iar juraminte de iubire si entuziasmul era la cote maxime.

Dupa 1 luna de zile a plecat si Ilie Dumitrescu, este drept, fara scandal. Imediat, Gigi Becali, l-a instalat antrenor pe Marius Lacatus. Si...din nou, in proportie de 75%, s-au repetat "CUVINTELE MARI" si promisiunile.

Acum, cand scriu acest comentariu, dupa umilinta suferita de Steaua in meciul de aseara, sunt 100% convins ca, este o chestiune doar de "ore", pana ce Marius Lacatus o sa fie demis, si...Dumnezeu stie cine o mai veni ca "antrenor" in locul sau.

BAI, FRATILOR....DIN UMILUL MEU PUNCT DE VEDERE, GIGI BECALI, NU VREA SA INTELEAGA UN SINGUR LUCRU, PE CARE NU-L INTELEG 99% DIN CUPLURILE CARE SE FORMEAZA IN ZIUA DE AZI:

NE APUCAM SI CONSTRUIM LIVINGUL, ETAJELE 1-2-3 SI MANSARDA, INSA.....UITAM TOTAL SA CONSTRUIM "FUNDATIA" CARE ESTE ABSOLUT VITALA !!!!

Acum, o sa intelegeti ca acest comentariu, nu este dedicat fotbalului ci....mesajul pe care vreau sa-l transmit, il fac printr-o "speta" din fotbal, perfect pretabila in cazul tuturor relatiilor sentimentale care se "leaga" in ziua de azi, si care...99% dintre ele, esueaza lamentabil dupa putina vreme.

Esti entuziast, vrei sa construiesti o vila cu trei etaje si mansarda, insa....UITI TOTAL SA CONSTRUIESTI "FUNDATIA". :):)

Ati vazut ce frumos arata o vila? Stai in living, urci la etaj....mai urci un etaj si...inca unul, ajungi la mansarda....lux, frumusete, eleganta, confort.

Insa, cati din voi au vazut o "FUNDATIE" a unei vile????

Cum este "FUNDATIA"? Brrrrrrr, in comparatie cu vila, este oribila....o groapa in pamant, betoane, fier, samd....INSA, FARA O "FUNDATIE" CONSTRUITA SOLID, VILA CU CELE 3 ETAJE SI MANSARDA, LA PRIMUL "VANTICEL" O SA FIE IN MARE PERICOL. :):):)

Din pacate, asa cum se intampla de ani de zile la clubul Steaua, si in cazul cuplurilor care se formeaza in ziua de azi, este trambitata constructia cu cele 3 nivele si mansarda, insa....de FUNDATIE, nimeni nu se ocupa. :):)

Gigi Becali, cu fiecare "partener" pe care il instaleaza la clubul Steaua, procedeaza identic: este cel mai frumos, este alegerea perfecta, are mare incredere in el, simte ca o sa faca mare performanta iar "relatia" este cu siguranta de...."lunga durata".

La randu-i, orice antrenor care devine "partenerul" lui Gigi Becali, face aceleasi declaratii ca si predecesorii. Ca Gigi Becali este on om de calitate, un om cu care te poti intelege, un investitor care nu se uita la bani, apoi....se invoca RESPECTUL, bla, bla, bla.

INSA, FUNDATIA....NU EXISTA !!!!

De ce, nu exista???

Pentru ca, Gigi Becali stie ca clubul Steaua, este precum o femeie super frumoasa, celebra si bogata, care....ORICAND (!!!), face un semn catre un barbat, in secunda 2, acel barbat este la picioarele sale, si...isi joaca "cartea".

Asadar, Gigi Becali, niciodata nu-si face probleme cand se poarta urat la "final" cu un antrenor, pentru ca stie ca....la primul "semn" pe care-l face, aproape orice antrenor (exceptandu-l pe Dan Petrescu si Olaroiu), nu pot refuza clubul Steaua.

La randu-i, orice antrenor care la primul "semn" pe care-l face Gigi Becali, se grabeste sa ajunga la el, stie foarte bine ca.....o sa castige niste bani frumosi si...cel mai important, isi joaca "cartea"....cine stie, poate reuseste.

Incep cuvintele frumoase, declaratiile de iubire, promisiunile de relatie de "lunga durata", samd, INSA....DIN PACATE, NICI GIGI BECALI SI NICI RESPECTIVUL ANTRENOR, NU CRED IN ACELE DECLARATII.

Si...atunci, cum sa construiesti o "FUNDATIE" SOLIDA care sa suporte greutatea a tot ce trambitezi ca o sa vina "deasupra"???

Asa se intampla si in cazul a 99% dintre cuplurile care se formeaza in ziua de azi. Fara niciun pic de realism....se discuta din "start" de o relatie serioasa si de lunga durata, iar dupa aparitia "futaiului" si a catorva iesiri in oras, deja....se utilizeaza sintagma "iubitul/a meu/a". Deja, se fac planuri, deja.....intra in discutie "etajele", mansarda, garajul cu telecomanda, bla, bla, bla.

INSA...DE FUNDATIE, NIMENI NU SE OCUPA !!! Cea care trebuie sa "sustina" tot ce "trambitezi" ca vei construi.

Din umilul meu punct de vedere, desi...dorinta este mare si entuziasmul la fel, vor mai trece ani buni pana cand clubul Steaua o sa mai castige vreun titlu, pentru ca....GIGI BECALI, de fiecare data se ocupa de orice altceva, insa....nu de construirea unei "FUNDATII" care sa sustina declaratiile de "iubire" si cuvintele pompoase.

Gigi Becali, de fiecare data cand instaleaza un antrenor, vorbeste de o relatie de "lunga durata", insa....in mod sistematic, dupa cateva luni, nu mai ramane nimic din ce a fost. Crunt este ca, Gigi Becali, nu crede nici macar 1% intr-o relatie de "lunga durata", dar stie ca, indiferent cum s-ar comporta, Clubul Steaua, nu poate fi refuzat de aproape niciun antrenor.

Deja, este axiomatic, faptul ca....antrenori care au plecat umiliti din Ghencea, la primul semn care l-a facut Gigi Becali dupa o perioada, in secunda 2, au fost la usa sa. :):):)

CA SA CONSTRUIESTI O "FUNDATIA" TRAINICA, IMI PRIMUL RAND TREBUIE SA CREZI 100% IN PROIECT !!!

Daca macar 1% nu crezi in acel proiect, nu vei putea construi o "FUNDATIE" care sa reziste peste ani si ani, care sa faca fata la toate vicisitudinile inerente ce vor urma.

Gigi Becali prin Clubul Steaua, exact precum o femeie sau un barbat foarte curtati, bogati si celebri, stie ca....indiferent cum s-ar comporta, la primul semn, chiar si cei care au plecat umiliti din Ghencea, nu vor stii cum sa ajunga mai repede la resedinta sa.

SI IN FOTBAL, PRECUM SI IN VIATA REALA, NICIODATA NU SE VA PUTEA CREA "PERFORMANTA", DACA ACEL LUCRU CE PARE TOTAL NESEMNIFICATIV, ANUME "FUNDATIA", NU ESTE CONSTRUIT CU MARE SERIOZITATE, SUFLET, INIMA SI CREZ 100%.

Da, da, da, fara doar si poate, declaratii de iubire, cuvinte pompoase, legaminte de fidelitate, promisiuni, proiecte si vise utopice, vor fi prezente intotdeauna, insa.....ca de fiecare data, dupa o scurta perioada de timp, nu mai ramane nimic din ce a fost.

Si....istoria se repeta cu alt "antrenor". :):):)

P.S. Uitasem sa spun inca ceva. Atata timp cat "mana" dreapta a lui Gigi Becali este Valeriu Argaseala, prototipul omului care niciodata nu recunoaste realitatea si nu stie sa spuna decat "DA" patronului, nu ai cum sa contruiesti o "FUNDATIE" de calitate.

Nu o data l-am vazut pe Valeriu Argaseala, privind pe monitor in cadrul unei emisiuni de sport, o faza in care echipa Steaua marcase neregulamentar, iar el....spunea ca este totul regulamentar, desi....si un copil de clasa a 4-a, ar fi fost rusinat sa nege evidenta. :):)

Sau....nu o data, l-am vazut pe Valeriu Argaseala, spunand ca echipa Steaua a jucat bine intr-un meci, cand.....toata tara a vazut ce dezastru de joc a prestat echipa in acel meci. :):):)

Cu astfel de oameni, care intotdeauna nu uita sa fie "politicosi" si "placuti" cu patronul, si....sa sustina pana in panzele albe, indiferent de dovezile ce-i sunt aduse, ceva care 100% reprezinta un neadevar, nu se poate construi absolut nimic.

Asa ca Steaua, desi...imi este draga ca echipa, trebuie sa se obisnuiasca cu "esecurile" repetate si...cu locurile 6-7, privind in sus, la echipe precum Otelul Galati sau F.C. Vaslui, cu mult mai putin stralucitoare, dar care au inteles demult importanta...."FUNDATIEI".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu