...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 24 noiembrie 2010

Eterna MITOCANIE romaneasca.

Buna dimineata, dragii mei!

Din capul locului, vreau sa subliniez, ca....prezentul comentariu, nu se vrea, sub nicio forma, a fi, un atac la persoana.

Hai, sa va lamuresc.

Aseara, dupa, cum, poate....multi dintre dvs. cunoasteti, o echipa de fotbal romaneasca (CFR Cluj), a disputat un meci impotriva unei echipe elvetiene (Basel), in cadrul, celei mai galonate competitii europene (Champions League).

Pe langa faptul ca, prestatia echipei CFR Cluj, a fost o rusine, iar daca....am pierdut, doar cu 1-0, asta se datoreaza, ratarilor incredibile si a ghinionului pe care l-a avut echipa elvetiana, MULT MAI GRAV SI RUSINOSA, a fost prestatia antrenorului, echipei romanesti, pe nume....Sorin Cartu.

Acest personaj, a considerat de cuvinta, ca este momentul, sa mai aratam inca o data Europei, ca suntem, cel mai mitocan si prost crescut, popor, de pe continent, facand un gest, care nu s-a mai vazut in Champions League, pe parcursul celor, peste 15 ani, de cand se desfasoara aceasta competitie.

Asadar, dupa ce, unul dintre jucatorii echipei CFR Cluj, a fost eliminat de pe teren, Sorin Cartu (antrenorul echipei), s-a apucat sa dea cu picioarele in geamul de la banca de rezerve, spargandu-l, sub privirea ABSOLT SIDERATA, a zecilor de mii, de spectatori elvetieni si....milioanelor de telespectatori.



A fost un gest incredibil, care a socat pe toata lumea (in poza, nu se vede, finalul loviturilor, insa....geamul a fost, pur si simplu spulberat), pentru ca...Champions League, este o competitie, extrem de galonata, care, rasplateste "regeste" participarea echipelor, cu zeci de milioane de euro. Este stiut, faptul ca, pana si o amarata de echipa romaneasca, in momentul in care a intrat in Championjs League, indiferent ca este "ciuca batailor", are asigurata de la UEFA, o suma de circa 10 milioane de euro.

Ca valoare, nicio echipa din Europa de Est (mai putin Sahtior Donetk, o echipa ucrainiana, extrem de bogata, unde antreneaza Mircea Lucescu), nu ar merita sa participe in Champions League, cu atat mai putin, prapaditele de echipe romanesti, antrenate si conduse de toti mitocanii si prost crescutii.

Insa, in speranta dezvoltarii, fotbalistice, a Europei de Est, presedintele UEFA, a facut tot ce este posibil (ca si regulament), sa acorde o sansa si tarilor, precum Romania. O IMENSA GRESEALA !!!

Pe langa faptul ca, prestam un fotbal absolut rusinos, pe langa faptul ca...suntem "ciuca batailor", mai suntem si mitocani, obraznici si prost crescuti.

Gestul de aseara, al antrenorului roman, Sorin Cartu, a reprezentat, un scuipat, pe obrazul acestei uriase competitii, Champions League, a carui slogan este "RESPECT" (chiar este, nu glumesc).

Ma gandeam, cine este CFR Cluj, in fotbalul european si cine este Sorin Cartu, ca si antrenor: NIMENI....ABSOLUT NIMENI !!!

Cine este Milan, Real Madrid, Chelsea, Inter, sau....antrenori precum Jose Mourinho, Rafa Benitez sau....Carlo Ancelotti?

De echipele de fotbal mentionate si performantele lor, nu mai trebuie sa fac vreo precizare, fiind stiute de tot mapamondul, insa....hai, sa va arat antrenorii.

Jose Mourinho:



Rafa Benitez:



Carlo Ancelotti:



Toti acesti antrenori, au castigat Champions League, si....saptamana de saptamana, disputa partide, a caror miza este uriasa, insa....NICIODATA, nu au avut astfel de iesiri, indiferent ca, echipa lor, a pierdut o partida, in urma unui gol in ultimul minut, sau....a unei faze neregulamentare, etc, etc.

Credeti ca acesti antrenori, nu sunt tensionati, nu sunt nervosi, samd???

Baaaaa, daaaaa, cum sa nu, ei joaca pe mize uriase, sunt supusi unor presiuni imense, conduc echipe super galonate, evaluate la sute de milioane de euro, insa....SUNT OAMENI CIVILIZATI!!!

Hai, sa vi-l arat si pe Sorin Cartu:



Nu trebuie sa fi, expert in psihologie umana, ca sa observi, in privirea acestuia, obraznicia, mitocania si tupeul, specific....plaiurilor mioritice.

Ne mai miram ca, presedintele francez, nici nu vrea sa dicute cu presedintele nostru, sau....ca italienii, numai cand aud de romani, le vine sa vomite, sau ca.....englezii si nemtii, mereu ne-au tinut la distanta???

Pai, hai sa fim seriosi, fratilor....!!!!

Aseara, din nou....MI-A FOST RUSINE CA SUNT ROMAN !!!

Din nou, mi-a rosit obrazul de rusine, cand....am vazut cum, un romanas de-al meu, invitat la "masa" civilizata a Europei, s-a dat in stamba, exact, cum este obisnuit, in mizerabilul fotbal autohton.

Raman la parerea ca....suntem cel mai MITOCAN SI NESIMTIT POPOR DIN EUROPA, si....asa am fost intotdeauna.

Vrajeala cu "bezna" comunista, in care am stat 50 de ani, nu mai "tine", pentru ca.....dupa cum se poate observa, si la....21 de ani distanta de acele vremuri, suntem mai mitocani si mai nesimtiti.

Niste tarani parveniti, demni urmasi ai necivilizatului popor DAC, care au descoperit apa calda, chiuveta, frigiderul si televizorul, acum maxim 30-35 de ani, iar in prezent, printr-o imensa eroare existentiala, au ajuns sa conduca limuzine de zeci de mii de euro si sa locuiasca in vile !!! Dar....tot, niste mitocani au ramas!!!

Din pacate, oamenii civilizati, bine crescuti, care reprezinta exceptiile, sunt din ce in ce mai putini, nu au bani si posibilitati si.....sunt condamnati pe vecie, sa suporte comportamentul grobian al acestor mitocani parveniti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu