...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 31 august 2010

Trecerea de pietoni....pericol maxim.

Buna dimineata, dragii mei!

Sincer, spre deosebire de ieri, cand scriu acest comentariu, pe langa faptul ca simt o revolta de nedescris, mai exista si un sentiment de imensa scarba.

Incep prin a pune o intrebare, care...desi, in mod clar imbratiseaza forma "retoricului", totusi o pun:

CAND, PESTE CATI ZECI DE ANI, AUTORITATI ROMANE....SE VOR DECIDE SA DEA PRIMUL EXEMPLU?

Da...si ma refer la un exemplu de pedeapasa, pentru cei care in mod mai mult decat evident, sfideaza legea ?

Am vazut la televizor, cum....un inconstient, cica, fost prefect, un babalac la vreo 60 de ani (exact genul clasic de "pupincurist" pe care-l gasesti in mai tot sistemul politic), care.....conducand autoturismul in timp ce AVEA CARNETUL SUSPENDAT (insa avea blestemata aia de "dovada" de 15 zile, care nu inteleg de ce este data), a spulberat pe trecerea de pietoni, o mamica cu al sau bebelus in varsta de doar 6 luni.

Bebelusul a murit, iar....mamica sa, este in stare grava la spital.

Cel mai grav este faptul ca...o imensa greseala a legii (prostia cu "dovada" data pentru 15 zile), a facut posibil ca un dobitoc caruia ii fusese retinut permisul, pe timpul folosirii "dovezii"....sa ucida un bebelus nevinovat.

N-am inteles niciodata de ce se mai da acea "dovada" pentru 15 zile. Nu mai spun ca daca mai dai si in judecata politia, iti recapeti carnetul, pana la judecarea cauzei in instante.

MARE IDIOTENIE....INSA.....LEGEA ESTE FACUTA EXPRES, ATAT DE CULANTA, CU NESIMTITII.

Noroc ca, la presiunea "mas-mediei", fostul prefect, a fost arestat pentru 29 de zile, insa.....stai, stai, stai, ca....mai are dreptul la nu stiu ce recurs.

Ma uitam la el ce calm era, si.....in stilu-i de mare politician, a dat si o declaratie, sustinand ca ii pare extrem de rau pentru intreaga tragedie.

Pai....futu-ti....si ma opresc aici, pentru ca....in caz contrar, cred ca l-as egala pe Mircea Badea care a recunoscut ca este in stare sa injure 30 de minute fara sa se repete, CUM ADICA ITI PARE RAU PENTRU TRAGEDIA PRICINUITA, mai inconstientule????

Probabil, toata viata, incepand cu tineretea si pana in prezent, cand ai ajuns un babalac, ai practicat cu succes pupincurismul fata de mai marii vremii, pana ai ajuns prefect (cum altfel, decat numit de un guvern)....asta este clar.

Si...ca imensa majoritate a personajelor tangente cu politicul, esti o nulitate in materie de moralitate si caracter.

INSA....UN COPILAS DE 6 LUNI A MURIT SI O FAMILIE ESTE DISTRUSA....PENTRU CA....TU, AI CONDUS CU CARNETUL SUSPENDAT, si....pentru ca in Romania, legea este de rahat, dandu-ti dreptul sa mai conduci inca 15 zile.

Adica, ai carnetul suspendat (nici nu ma mira, pentru ca....sigur esti prea...nici nu stiu cum sa te numesc, sa intelegi ca, atunci cand conduci o masina ai o responsabilitate uriasa), si...cu toate astea, te urci nonsalant la volan (deh...ai "dovada" timp de 15 zile), si... recidivezi....SPULBERAND PE TRECEREA DE PIETONI O MAMICA CU UN BEBELUS DE 6 LUNI.

Cat de inconstient poti sa fi ????????????????

Ce pedeapsa meriti mai, animalule ????

Nuuuuu, domn fost prefect, asta nu a fost o greseala, ci....O CRIMA, iar....eu....te-as condamna in consecinta.

AI CONDUS CU....CARNETUL SUSPENDAT...SI...AI RECIDIVAT, UCIGAND UN BEBELUS.

Sincer, daca soarta ta ar fi in mainile mele, fara 15 ani de munca in mina, nu ai scapa.

Insa, traiesti in Romania, si....ai noroc, chiar daca, in prezent, datorita mas-mediei, esti retinut pentru 29 de zile.

Crezi ca pacalesti pe cineva cand iti ceri scuze la televizor ? Poate vreo baba surda, care nu-ti aude inflexiunea vocii, atat de indiferenta si falsa.

Sunt un fin psiholog, si....ma risc a spune ca....TE DOARE FIX IN COT PENTRU FAPTUL CA AI UCIS UN BEBELUS DE 6 LUNI SI AI DISTRUS O FAMILIE.

Singura ta problema este ca....presa nu te lasa sa fi liber, asa ca....macar 29 de zile vei sta in arest.

Ce ti-as face, daca soarta, ti-ar fi in mainile mele, cata "mina" ai mai baga, vreo 15 ani, zi de zi, pentru ca....MERITI (!!!).

Daca azi, Romania este intr-o situatie absolut dramatica, asta se datoreaza numai unor PUPINCURISTI FARA PIC DE CONSTIINTA ca tine, care....inca de cand aveai varsta mea, n-ai dat "2bani" pe lege ci....ai inteles repede ca daca, "prestezi" bine in materie de linguseala fata de mai marii zilei....o s-o duci foarte bine.

Si....ai ajuns, PREFECT, in mod evident, o functie "numita"....nu, "aleasa" de popor.

Iar in prezent, esti INSPECTOR GUVERNAMENTAL. Bravoooo.

Ce noroc ai, mai, inconstientule, ca traiesti in Romania, unde nimeni nu da "2 bani" pe lege si unde un infractor are mai multe drepturi decat un om cinstit.

De gresit, oricine poate gresi, insa....AI CONDUS MASINA, AVAND CARNETUL SUSPENDAT SI AI RECIDIVAT, si.....numai legea de cacat din Romania, poate prevede ca.....un inconstient ca tine, sa mai poata conduce inca 15 zile, cu o "dovada". (!!!)

Stai, linistit, domnule fost prefect, actual....inspector guvernamental, nu te stresa si nici hepatita sa nu faci, pentru ca, chiar si dupa ce ai spulberat pe trecerea de pietoni, o mamica si un bebelusi de 6 luni, pe care l-ai si ucis pe loc, o sa fi in continuare sofer, o sa-ti iei probabil "3 ani cu suspendare" si.....daca "prestezi" bine in continuare, in zona unei "urechi" bine alese (asta ca sa fiu fin, totusi), n-o sa intri nici sub incidenta paragrafului de lege in care nu mai poti fi inspector guvernamental, avand cazier....pt ca....doar traim in Romania, tara tuturor posibilitatilor....negative :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu