...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 11 aprilie 2019

MIHAI TUDOSE SI DROGUL PUTERII.

Buna ziua, dragii mei!

Desi unii spun cocaina, opinez ca drogul care creeaza cea mai puternica DEPENDENTA este..."puterea". Exact! Nu cea fizica, ci cea data de catre sistem.

Poate gresesc grav, dar sunt de parere ca...EXACT OAMENII SLABI cauta sa detina cat mai multa "putere", ajungand total dependenti de ea.

Cu vreo trei saptamani in urma, priveam o poza si citeam o declaratie.



Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!


DA! ESTE VORBA DESPRE FOSTUL PREMIER AL ROMANIEI, DOMNUL MIHAI TUDOSE.

Bai, fratilor! Pentru multi dintre voi (si, sa dea Dumnezeu sa nu aveti vreodata ocazia de a verifica ceea ce voi scrie in continuare), POZA POSTATA MAI SUS NU VA SPUNE MAI MULT DECAT CEEA CE SE VEDE...un barbat intins pe o targa, inconjurat de personal medical.

INSA, REALITATEA, ESTE CU MULT MAI CRUNTA!

Dupa ce suferi un infarct extins (asa cum a fost cazul domnului Mihai Tudose) si ajungi intins pe targa, inconjurat de medici...CREDETI-MA CA SIMTI MOARTEA CUM TRAGE DE TINE, INCERCAND SA TE IA!

Daca esti credincios, tot ceea ce poti face este sa spui in gand TATAL NOSTRU, iar in timp ce ti se perinda prin fata ochilor intreaga viata, IL ROGI PE DUMNEZEU SA NU TE LASE SA MORI!

Acele momente petrecute pe targa, PANA SA INTRI IN OPERATIE, nu pot fi descrise in cuvinte, indiferent cat de priceput ai fi! Sunt momente absolut cumplite, iar, ulterior, daca ai URIASA SANSA DE A SUPRAVIETUI (mai ales, in cazul unui infarct extins), si esti dus la terapie intensiva, ULTIMUL LUCRU LA CARE TE POTI GANDI, este la munca si treaba! :))))

Doamne Dumnezeule! Chiar ma gandeac cat de mare poate fi IPOCRIZIA politicienilor sau, dupa caz, dependenta de DROGUL PUTERII!?! :)))

Cum sa scrii pe Facebook "Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut", in conditiile in care ai facut un infarct extins si vreo 3 stopuri cardiace, pe langa faptul ca ti s-au montat doua stenturi???

Pe mine, dupa momentul in care a existat certitudinea ca am facut infarct, inainte de a mi se monta branula si a fi pregatit pentru coronarografie si angioplastie, AM FOST INTREBAT DACA MA DROGHEZ! (cica, este o intrebare "standard")

Ma gandesc la faptul ca, la fel ca mine, SI DOMNUL TUDOSE A RASPUNS "NU"....desi, fara sa realizeze, prin sangele distinsului domn, circula cel mai puternic drog....DROGUL PUTERII!

Se spune faptul ca Dumnezeu iti transmite multe semne! Totul este sa le observi si sa inveti ceva din ele.

Pai, dupa ce suferi un infarct extins, cateva stopuri cardiace si pleci din spital cu unu sau mai multe stenturi montate la inima, RECUPERAREA ESTE VITALA! SI...DUREAZA!

Medicii salveaza multi oameni care fac infarct, insa, din pacate, intr-o proportie extrem de mare, ulterior, RECUPERAREA SE EXECUTA FOARTE PROST, iar acest fapt se vede in statisticile mortalitatii post infarct.

"Ne revedem in doua zile, la treaba"???? :)))) Pai, domnu' Tudose, dupa doua zile de la infarct, nici din pat nu ai inca voie sa te dai jos!!!

Medicii iti vor spune ca dupa 1 luna AI VOIE SA FACI SEX, insa, in realitate, credeti-ma pe cuvant cand va spun ca, dupa 1 luna, abia ai curajul sa mergi 5 minute prin jurul blocului!

Cand ai facut un infarct, agravat si de stop cardiac, INDIFERENT CAT DE SMECHER AI FOST INAINTE, este obligatoriu sa accepti ca nimic nu va mai fi din ceea ce a fost.

DACA VREI SA TRAIESTI, TREBUIE SA ACCEPTI ACEST LUCRU, domnule Tudose!

PS: Inca ceva, domnule Tudose! Ceea ce ai patit NU ESTE UN "MIC INCIDENT", ci ceva extrem de grav, din care foarte putini ies cu bine. Pacat ca nu-ti dai seama cat de norocos ai fost!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu