...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 11 august 2018

INAINTEA ORICARUI GRAM DE URA, SA NU UITAM CA SUNTEM, CU TOTII, ROMANI, IAR PRIN VENE NE CURGE ACELASI SANGE!

Buna ziua, dragii mei!

Asa cum am facut pa astazi, ar trebui sa incep acest comentariu, printr-o trecere in revista a starii vremii pe litoral, alaturi de cateva poze atasate, insa este pentru prima data cand simt ca nu am niciun chef sa fac acest lucru, limitandu-ma a va spune ca...vremea este, in continuare, absolut superba. Soare, valuri, iar apa marii calda si primitoare.

SUNT TRIST! SIMT O TRISTETE IMENSA IN SUFLET!

Imi iubesc tara cu disperare si, dupa cum va spuneam, indiferent de cate bogatii mi s-ar pune la picioare, nu as accepta, vreodata, sa traiesc, altundeva, in afara de Romania!

Azi noapte, pana tarziu, am stat si am privit (SCARBIT!!!) cum posturile de televiziune (cu grupurile de interese din spatele lor) INCERCAU SA MANIPULEZE, LA MAXIMUM, regretabilele incidente de la mitingul din Piata Victoriei!

Daca ma uitam pe Antena 3 si TVR 1, vedeam cum se pedaleaza pe acea jandarmerita stalcita in bataie de catre protestatari, SCOTANDU-SE IN EVIDENTA, CU MAXIMA IPOCRIZIE, FAPTUL CA ESTE FEMEIE, dar ignorandu-se, cu desavarsire, faptul ca, atata timp cat legea permite angajarea UNEI FEMEI in cadrul trupelor de interventie ale jandarmeriei, ACOLO, PE TEREN, din nefericire, nimeni nu mai sta sa se uite daca sub casca de protectie si scut...SE AFLA O FEMEIE!

Daca priveam la Realitatea si B1 Tv, vedeam cum se pedaleaza pe SOCUL interventiei in forta a trupelor de jandarmi, ignorandu-se, cu desavarsire, un lucru care mi-a atras atentia cu o zi inainte de anuntatul miting (evident, citind presa)....PERSOANELE CARE PROGRAMASERA MITINGUL DIN 10 AUGUST, AU REFUZAT SA SEMNEZE PROTOCOLUL CU PRIMARIA CAPITALEI!

Asadar, un lucru-i cert! AMBELE TABERE ERAU PREGATITE PENTRU VIOLENTA!

Ceea ce ma face sa simt o durere fara margini in suflet este faptul ca, exact cum generatia mea a fost manipulata de oponentii lui Iliescu, la inceputul anilor '90, exact in acelasi mod este manipulata acum, generatia de tineri!

Imi aduc aminte, de parca s-ar fi intamplat ieri, despre zecile de mitinguri de la inceputul anilor '90 (multe dintre ele, pline de inclestari super violente cu fortele de ordine), IN CARE SUTE DE MII DE TINERI, usor dar sigur, au netezit, INCEPAND CU 1996, accederea la putere a unor politicieni, la fel de dornici de imbogatire fara just temei, precum erau cei ai lui Ion Iliescu.

Nu stiu cum se vor termina (si...cand!) prezentele evenimente, insa un lucru este cert:

INDIFERENT DE SITUATIE, PENTRU SUTELE DE MII DE TINERI CARE ISI RISCA, CEL PUTIN, INTEGRITATEA CORPORALA, IN PIATA VICTORIEI, VIATA NU SE VA SCHIMBA IN BINE!

Stiu, poate, unii, ma veti injura, infierbantati de focul prezentelor evenimente!

DAR, EU SI GENERATIA MEA AM MAI TRAIT ASA CEVA! BA, AS INDRAZNI SA SPUN (comparand cu evenimentele de la inceputul anilor '90), AM TRAIT LUCRURI MAI VIOLENTE DECAT CELE DIN PREZENT!

Atunci, exact cum va fi si acum, NIMIC NU S-A SCHIMBAT (in bine) PENTRU NOROD!

Ascultam, aseara, la Realitatea Tv, cum se incerca inocularea ideei ca, daca romanii nu vor intelege ACUM, ce sansa imensa ne ofera Statele Unite ale Americii, in a deveni principalul aliat al lor, in contextul DEFECTARII Turciei (care a strans relatiile cu Rusia), suntem cei mai mari prosti!

Da! Asa este! Statele Unite ale Americii ne ofera cea mai mare oportunitate, ca in cazul unui nedorit razboi cu Rusia, ROMANIA SA FIE PRIMA TARA STEARSA DE PE SUPRAFATA EUROPEI, pentru ca doar un imbecil notoriu isi poate imagina ca Rusia, in cazul declansarii unui razboi, nu ar ataca, cu toate fortele, primul scut de aparare, in fata occidentului!

Scoala vietii ar fi trebuit a-i invata pe romani faptul ca, indiferent de CONTEXT, niciodata, dar, absolut niciodata, DOI SMECHERI nu vor ajunge sa se bata intre ei, pentru un..fraier!

Nu! Nici pomeneala! Daca cineva isi imagineaza ca in cazul unui razboi, daca Rusia va nimici Romania, Statele Unite ale Americii se vor napusti asupra rusnacilor, ESTE CEL MAI MARE NAIV!

Pe mine nu ma intereseaza, nici Rusia, si nici SUA!

PE MINE MA INTERESEAZA, ROMANIA! Tara in care m-am nascut, tara pe care o iubesc neconditionat, si pe care nu as parasi-o, absolut niciodata!

PLANGE SUFLETUL IN MINE CAND, CHIAR DACA NU EXISTA DOVEZI, OBSERV O CLASA POLITICA ROMANEASCA ASERVITA UNOR INTERESE DIN EXTERIORUL TARII, IN DETRIMENTUL ROMANILOR!

Vorbim despre coruptia din PSD? Ok...nimeni nu contesta! Dar, oare, am uitat despre coruptia din cadrul PDL-ului sau PNL-ului? Cumva, a fost mai mica?

CAND VOM INTELEGE FAPTUL CA, DIN NEFERICIRE, ACESTA ESTE PRETUL DEMOCRATIEI!

Da! O coruptie infloritoare, indiferent de COLORATURA POLITICA!

Hai, sa ne aducem aminte despre Basescu si Udrea! Cu ce bani poate locui un cetatean roman, fara sa munceasca, in Costa Rica?

Hai, sa vorbim deapre Mazare! In acte, cel mai sarac politician! In realitate, daca vorbesti cu romanii din Constanta, nu-ti vine a crede, cat din statiunea Mamaia, pare ca ii apartine!

Cumva, MILIARDELE DE EURO devalizate de la ANRP (restituirea proprietatilor) de catre niste golani care nu aveam absolut niciun drept, apartin doar PSD-ului? Sa fim seriosi!

Hai sa ne gandim, cate s-ar fi putut face cu cele 4 miliarde de euro pe care Romania le-a cheltuit pentru achizitionarea celui mai performant scut anti-racheta, Patriot! Pe langa avione de lupta!

Miliarde si miliarde de euro, cheltuite pentru un inamic, absolut imaginar: RUSIA!

Ma uitam zilele trecute la ministrul apararii, cum se "IMPAUNA" la una dintre televiziuni, ca lui Vladimir Putin nu ii cade bine ca Romania detine pe teritoriul sau, RACHETE BALISTICE!

Lasand la o parte prostia de a te lauda, EXACT CU CEEA CE RUSIA RECLAMA DE MULTA VREME, anume faptul ca...baza de la Deveselu nu are propietati DEFENSIVE, ci cat se poate de OFENSIVE, si nici nu a fost conceputa pentru a contracara pericolul IRANIAN, ci pentru a putea ataca Rusia, ma gandesc daca ministrul roman al apararii REALIZEAZA cat de repede ne-ar sterge Vladimir Putin de pe suprafata pamantului, cu imensul si sofisticatul armament, pe care il are la dispozitie!

SPER DIN INIMA A MAI APUCA SA VAD O RAMANIE CONDUSA, LA TOATE NIVELURILE, DE CATRE PATRIOTI ADEVARATI, CARE SA NU FIE ASERVITI INTERESELOR DIN AFARA TARII, CARE SA STIE SA IMPUNA RESPECT, ATAT RUSIEI CAT SI OCCIDENTULUI, SI CARE SA MA FACA SA FIU MANDRU DE EI!

Pana atunci, nu exista speranta!

O tara bogata si frumoasa precum Romania, si care detine o inteligenta umana incredibila, a ajuns sa fie condusa in functie de interesele marilor puteri ale lumii, in detrimentul propriilor cetateni!

Mai mare blestem decat traim in prezent (indiferent, de ce partid se afla la guvernare!), NICI CA SE PUTEA INTAMPLA!

Revenind la sangeroasele si violentele evenimente petrecute aseara in Piata Victoriei, inainte de a va ura unii pe altii (in fuctie, de simpatiile politice), IMAGINATI-VA cele doua tabere:

UNA, SPERIATA SI DISPERATA SA NU PIARDA PUTEREA!

IAR, CEALALTA, FRECANDU-SI MAINILE, SI SPERAND SA AJUNGA, DIN NOU, LA PUTERE!

Apoi, uitati-va in propriile buzunare, dupa care imaginati-va milioanele de euro, vilele, limuzinele, terenurile, kg de aur, tablourile de mare valoare samd, pe care...INDIFERENT DE TABARA DE CARE APARTIN, chiar daca nu putem generaliza (un lucru fff important!), majoritatea politicienilor le poseda!

Plange sufletul, in mine!!!!

ROMANILOR, NU VA URATI PENTRU NISTE POLITICIENI AVIZI DE PUTERE SI BANI! NU UITATI CA NE CURGE ACELASI SANGE PRIN VENE!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu