.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

duminică, 15 iulie 2018

TRAIESTI VIATA, IN FUNCTIE DE CAT DE MULT IUBESTI BANUL.

Buna seara, dragii mei!

Stau pe sezlong, fumez o tigara si scriu. Peste vreo 2 ore voi pleca spre Bucuresti, sperand ca aglomeratia de pe autostrada se va diminua.


Ma tot gandesc la o replica pe care am tot auzit-o in ultimele saptamani, atunci cand diverse persoane aflau ca, DIN NOU, merg la Mamaia:

"Mirciulica, dar, ai descoperit vreo comoara?"

Penibil! Super penibil!

Culmea ironiei o reprezinta faptul ca, genul acesta de replici vin din partea unor persoane (ei si ele), MULT MAI AVUTE DECAT MINE!

De fapt, despre ce avutie se poate vorbi in cazul meu? :))))

INSA, IN CAZUL ACELOR PERSOANE, CHIAR SE POATE VORBI!

Pai, hai sa va fac sa pricepeti cum sta treaba!

Eu, toata viata, am pus pret pe a-mi trai viata!

VOI, din contra! Ati pus pret pe...AVUTIE! Va apucati si va construiti case gigant, de sute de metri patrati (locuibili), in conditiile in care, pentru a duce o viata decenta, spatiul locuibil care va este necesar...

Apoi, hai sa vorbim despre TERENURI. Cati din voi, dupa ce deja aveti o hardughie de casa, v-ati mai cumparat si 1-2 terenuri? Hm....da bine la "imagine". (Bai, ala/aia este smecher/a, sa vezi ce casa are si, in plus, mai are si cateva terenuri)

Sa vorbim si despre...CONTURI? Pai, hai sa o facem! Cati dintre voi aveti orgasm atunci cand va controlati contul si observati ca se "umfla", cu fiecare zi/luna/an care trece?

Ceea ce nu va doriti a constientiza este un mare adevar, grait de catre prietenul meu, Serghei Mizil, care suna cam asa:

SICRIUL NU ARE "BUZUNARE"!!!!

Asa ca, pe lumea cealalta, indiferent cat agonisiti in aceasta lume, nu plecati cu nimic!

Si, ghici ce!

Cei care va vor mosteni banii si imobilele, credeti-ma!!!!....se poate verifica statistic, de cele mai multe ori le pierd, foarte repede, datorita "lipitorilor" cu care sunt cuplati! (asta-i ironia vietii!)

Concluzie!

Mirciulica nu este nabab si nici nu a descoperit vreo comoara! Raportat (financiar) la toti dintre voi, cei care va mirati ca merge atat de des la Mamaia....Mirciulica este un "gandacel".

PS: Imi vine sa rad cand ma gandesc la faptul ca, desi am 45 de ani, niciodata nu am avut...MACAR UN DEPOZIT BANCAR! Doar...credite! :)))

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu