...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 24 iulie 2018

NU VA MAI LUATI DUPA NEMERNICII DE LA JURNALELE "METEO" ! MINT DE INGHEATA APELE!

Buna ziua, dragii mei!

De sambata trecuta, pentru doua saptamani, voi fi la Mamaia. Sa-i spui cuiva ca, in ciuda avalansei de stiri false (si apocaliptice) despre vremea pe litoral, totusi, zi de zi se face plaja si baie, in mod clar ca nu te crede.

Spre exemplu, duminica a fost o vreme absolut superba, incepand cu ora 7 dimineata pana la ora 17:30 cand, intra-adevar, cerul s-a intunecat brusc si a venit o furtuna care a durat in jur de 20 de minute. Apoi, brusc, s-a potolit, iar pana tarziu in noapte, vremea a fost foarte buna.

Poza deduminica, in timpul zilei.


Poza facuta seara (ora 19), dupa furtuna care a durat 20 de minute.


Poza facuta noaptea, in jurul orei 1, la cateva ore de la furtuna. (terasa "La Butoaie")


Nemernicii de la stiri, in cautare de senzational, au filmat exact cele 20 de minute de furtuna (cu mese si scaune luate de vant), dar...ATENTIE!!!...nicio clipa nu au specificat si faptul ca, de dimineata si pana seara (la momentul furtunii)...VREMEA A FOST ABSOLUT SUPERBA!

Alt exemplu! Astazi! Daca, ziua a inceput cu nori si vreme mohorata, dupa ora 11, soarele a pus stapanire totala pe plaja, iar apa marii este minunata. (astazi, dupa o pauza de 2 saptamani, au aparut si valurile)



Ma suna prietenii din Bucuresti si ma roaga sa le trimit poze, neavand curajul sa plece spre litoral, speriati de stirile apocaliptice de la jurnalele meteo!

Fara doar si poate ca, spre deosebire de ceilalti ani (cel putin, ultimii 7-8), vremea, mai ales, in aceasta perioada, este destul de capricioasa, INSA NICI POMENEALA DE "APOCALIPSA" TRAMBITATA DE NEMERNICII DE LA METEO!

Oamenii se uita pe internet si...spre exemplu, vad ca pentru urmatoarele zile arata soare, nori, ploaie si....fulgere! CORECT! Poza de pe internet (soare, nori si fulgere)....arata DOAR (!!!) FAPTUL CA IN ACEA ZI ESTE POSIBIL CA, PE LANGA SOARE, SA VINA SI O PLOAIE INSOTITA DE DESCARCARI ELECTRICE! Dar, asta nu inseamna ca toata ziua va ploua si va fi urat!

Cei care nu cunosc foarte bine litoralul romanesc, normal ca se sperie de ceea ce vad pe internet, fiindu-le frica sa mai plece de acasa.

Insa, nemernicii de la jurnalele de vreme, ar trebui sa prezinte corect situatia si sa nu CAUTE SENZATIONALUL in cele 15-20 de minute de vreme urata care, culmea, de cele mai multe ori apare SEARA!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Un comentariu:

  1. Ai plecat din nou la mare. Ce frumos... Mă bucur pentru tine. Să ai parte de vreme frumoasă, marea să fie înspumată cum îți place, să fii înconjurat de persoane dragi! Concediu plăcut! Kitty

    RăspundețiȘtergere