...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 25 iunie 2018

ROMANII NU MAI AU REPERE SOCIALE SANATOASE, PE CARE SA LE URMEZE!

Buna seara, dragii mei!

Weekend-ul acesta, daca nu as fi avut mare noroc, ar fi trebuit sa fie primul din ultimii 8 ani petrecuti pe litoralul romanesc, in care mi-as fi luat o imensa "teapa".

Sambata dimineata, in jurul orei 9:30, eram cu bagajele in masina, urmand sa plec la Mamaia. Inspiratia de moment m-a facut sa iau decizia ca, in loc sa ma indrept, direct, spre autostrada, sa fac un ocol pe la barul unde ma vad zilnic cu amicii mei, pentru a bea un cappucino. (stiam ca gasca de amici care urmau sa ma insotesca la mare, trebuia sa se vada acolo, in jur de ora 10) Ajuns la bar, mi-a sunat telefonul, iar vocea unui alt amic, care era deja la Mamaia, mi-a dat o veste tare proasta....16 grade, vant si foarte frig.

Asa ca, de comun acord cu toata gasca, am decis sa nu mai plecam spre litoral, preferand sa stam la bar si sa jucam rummy.

In alta ordine de idei, cu fiecare zi care trece, privesc inmarmurit la DISOLUTIA SOCIETATII ROMANESTI.

Avem din ce in ce mai multi politicieni, care fura de rup! Deasemenea, avem din ce in ce mai multe tinere femei romance, care in loc sa aleaga a avea un loc onorabil de munca, prefera sa faca videochat sau sa se prostitueze. Drogurile in randul tinerilor (dar, nu numai!), au ajuns la banalitatea unui pachet de tigari purtat in buzunar. Barbatii romani, tineri sa mai putin tineri, viseaza sa ajunga bogati din "combinatii", iar stabilitatea unui loc de munca, devine total insignifianta. La PENSIE, nu se mai gandeste nimeni! Apoi, in mediul rural, desi se cauta (la greu) forta de munca, bodegile sunt pline de la primele ore ale diminetii.

OARE, PENTRU TOT ACEST DEZASTRU, NORODUL ESTE VINOVAT?

Eu opinez ca...NU!

Norodul nu are absolut nicio vina! El se ghideaza dupa VECTORII DE OPINIE AI SOCIETATII!

Zilele trecute priveam uluit stirea vis a vis de arestarea tanarului politician, DAN SOVA. Si-a "luat" cativa ani de puscarie, pentru nu stiu ce "combinatie" facuta in domeniul energiei. Bai, sincer, acum 8-10 ani, cand il priveam la televizor pe Sova, chiar il apreciam ca tanar politician! Era altceva, intr-un ocean de "combinatori" batrani si obraznici.

Unde de afla, acum, Dan Sova?

Pai...LA PUSCARIE!

Tot zilele trecute o priveam pe dezechilibrata emotional de BIANCA DRAGUSANU, care, precum glontul, a trecut de la cuvintele coplesitoare de iubire si dependenta fata de iubitul ei, Victor Slav, la bratul unui tanar englez (parca)...plini de bani!

Ba, mai mult! In cazul acestei Biana Dragusanu, PARANOIA este absolut coplesiroare! Desi apare in toate ziarele sarutandu-se cu noul bogatan, continua sa sustina faptul ca...Victoras (saracu' de el, degeaba arata atat de bine!) este marea ei iubire, sufletul ei pereche, omul care a facut-o sa realizeze ceea ce inseamna, cu adevarat, IUBIREA, ca il iubeste in continuare si il va iubi toata viata....etc, etc! :)))

Capatos, Maruta, Mantea si...blonda aia de la Antena 1 (uite ca, nu mai stiu cum o cheama), continua cu abnegatie "invataturile" lui Dan Diaconescu, promovand pe micul ecran, pe banda rulanta, personaje sinistre ale societatii...

Pai, intr-un asemenea climat si cu asemenea EXEMPLE, cam la ce ne putem astepta de la NOROD?

Acum 30 de ani, desi eram o societate COMUNISTA, norodul avea niste repere (in majoritate) de nezdruncinat: locul de munca stabil, familia, rusinea, decenta samd.

Acum, in afara GROTESCULUI petrecut la aproape toate nuntile, urmate, intr-o proportie imensa, dupa doar 2-3 ani, de alergaturi cu "matura" prin tribunale, nimic dintre reperele de nezdruncimat, acum 30 de ani, NU MAI EXISTA!

De ce sa mai ai un loc de munca stabil, daca poti sa visezi la a trai din "combinatii", asa cum ai vazut la cei care sunt promovati pe micul ecran?

De ce sa nu furi, in momentul cand ajungi sa faci politica, daca vezi ca in jurul tau, nu numai ca majoritatea fura, dar se mai si chinuie sa emita legi care sa le ocroteasca faradelegile?

De ce, ca tanara femeie, sa te mai chinui sa te trezesti dimineata si sa alergi sa prinzi condica, daca ai vazut pe micul ecran diverse surate care traiesc foarte bine din videochat si prostitutie? Apoi, de ce sa-ti mai fie rusine pentru modul in care iti castigi existenta, in conditiile in care, inclusiv, familia, te incurajeaza sa te prostituezi?

De ce sa nu te droghezi, mai ales, tanar fiind, daca vezi la televizor ca smecheria incepe cu tatuaje si "nari" dilatate?

As putea, astfel, sa continui a scrie toata noaptea!

Asadar, NU! Nu norodul este de vina pentru disolutia societatii! CI...VECTORII DE OPINIE, de pe toate palierele societatii, al caror exemplu, este absolut catastrofal!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu