.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

duminică, 13 august 2017

O ZI SUPERBA LA MALUL MARII...

Buna dimineata, dragii mei!

Nu am rezistat mult in Bucuresti, asa ca, astazi dimineata, la ora 6, intram pe autostrada Soarelui. Recunosc, eram putin stresat, avand in vedere ca, pana acum, nu mai fusesem niciodata la mare in minivacanta de Sfanta Maria.

Da! Vara de vara, de cand s-a nascut fiul meu, am stat la mare, minimum, 25 de zile, dar am evitat total nebunia de Sfanta Maria.

Autostrada, aglomerata. Fara blocaje, dar aglomerata. Am facut, fix, doua ore si 10 minute, din fata blocului si pana la Hotel Comandor.

Partea foarte interesanta, in raport cu ce se arata la tv, este faptul ca, cel putin statiunea Mamaia, nu este cu nimic mai aglomerata decat, spre exemplu, ultimele 2 saptamani (varful de sezon). Si stiu ce vorbesc, avand in vedere ca, de pe 29 iunie si pana astazi, am stat mai mult pe la mare decat in Bucuresti.

Hai sa va arat plaja.Ocupata 100% (nu mai exista sezlonguri fara saltea pe ele, ceea ce inseamna ca sunt rezervate), dar cu nimic mai aglomerata decat a fost in ultimele 2 saptamani.

Vremea este absolut superba. Briza racoroasa, soare, apa calda si valuri inspumate.

Ma opresc aici! Amicii mei ma cheama la table. Poate o "punem" si de un rummy.

De fapt, daca, astazi, m-am intors la mare, acest fapt se daroreaza numai lor! M-au sunat incontinuu.

Dar, nu-mi pare rau! Binecuvantata sa fie AUTOSTRADA SOARELUI! Fie, si aglomerata!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu