.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

marți, 17 ianuarie 2017

POVESTIRI NEMURITOARE....

Buna seara, dragii mei!

Cand eram micut imi placeau foarte mult POVESTIRILE NEMURITOARE. Dar nu credeam ca ajuns la varsta maturitatii, voi mai avea ocazia sa ascult, seara de seara, astfel de povesti.

SEBASTIAN GHITA...copilul rasfatat al "sistemului".


Un "pusti" care a jonglat si jongleaza cu ZECI SI ZECI DE MILIOANE DE EURO! Dupa cum se stie, a avut "darnicia" sa imprumute o cunostinta doar cu...90 DE MILIOANE DE EURO. :))))

Ok, nu contest! Sunt frumoase POVESTIRILE servite pe micul ecran, iar suspansul devine maxim atunci cand suntem invitati se ne punem intrebarea, la fel cum ne-o puneam si cand eram copii si gaseam cadourile sub brad....CINE A ADUS "CASETA"?

Mos Craciun, desigur...

Lasand gluma la o parte, ma gandesc ce procent din populatie pune "boticul" la asemenea povestioare?

Cum sa crezi ca un SMECHER ca Vantu, in fata caruia veneau si dadeau raportu' personaje "grele" ale vremii, ar fi putut sa-l ameninte cu moartea, intr-o conversatie, pe Sebastian Ghita, mai si spunandu-i inainte de a-si revarsa amenintarile, ca il doare la "ciocan" daca "pustiul" are ceva pe el, desigur, echipament de ascultare?

Iar miza sa fie...150 mii de euro. :)))

In lumea interlopa, "greii", nu trebuie sa ameninte intr-un mod REDUNDANT, pentru ca "ispravile" lor sau ceea ce sunt capabili sa faca, sunt cunoscute! Cine cunoaste cat de cat lumea interlopa, stie prea bine ce inseamna "las-o si tu mai usor" sau "nu e deloc bine ceea ce faci", atunci cand sintagmele sunt expectorate din gura unui "greu".

Asa ca, REDUNDANTA cu care ii explica Vantu lui Ghita despre trecutul sau interlop si despre zecile de indivizi pe care a avut ocazia sa-i ingroape pe meleagurile mioritice pentru ca l-au suparat, in conditiile in care stia ce "conexiuni" are...."pustiul", au dat bine doar la telespectatorii "pelicani", pentru ca, altfel, nu puteau fi luate in seama.

Mai mult! Revenind in prezent, sa accepti ca masina in care se alfla Ghita, aflata sub FILAJ, poate disparea intr-o seara de pe DN1...este amuzant rau! Cica a reusit sa "dispara" pentru ca gonea cu 200 km/ora. :))))

Apoi...SPOVEDANIILE ce au urmat pe micul ecran. Poate gresesc, dar daca ar fi actionat asa cum spune, din disperare, nu numai in Romania, dar oriunde in lumea asta, prin ceea ce a povestit domnul Ghita...ar fi fost ca si cum si-ar fi pus singur capul pe "ghilotina".

Exista lucruri pe care, si sa vrei, nu le poti povesti decat pe patul de moarte, pentru ca altfel..."nu e deloc bine ceea ce faci". :)))

Mai nou, urmare "spovedaniilor", distinsul domn Coldea a fost suspendat din functie...

Telenovela continua...

Ramane intrebarea: CINE ESTE "TINTA"?

Sau, deja am aflat? :):)

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu