...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 30 iunie 2015

DOAMNELOR, CUM VA ALEGETI PARTENERUL POTRIVIT?

Buna seara dragii mei!

In aceasta seara, desi nu vreau, dar avand in vedere subiectul despre care am sa scriu, VOI FI DESTUL DE DUR IN EXPRIMARE.

Asadar, de ce detest revistele pentru femei???

Raspunsul este simplu:

PENTRU CA NISTE PROASTE, SE ADRESEAZA ALTOR PROASTE!

Stati, stati, stati! Nu ma considerati misogin, si nu ma incatusati la zidul imfamiei. Nu numai ca nu sunt misogin, dar pot sa jur cu mana pe inima (cei care ma cunosc stiu ca nu mint), CA SUNT UN FEMINIST! Bineinteles...moderat, pentru ca numai cei care sunt moderati in a sustine feminismul, sunt si sinceri!

Ca sa dau doar un exemplu, inainte de a ma intoarce la subiectul din aceasta seara, si, totodata, cred eu, sprea a dovedi ca ceea ce am sustinut mai sus, NU REPREZINTA UN BIET SOFISM, opinez cu tarie ca, mai ales in vremurile prezente, ca barbat, sa ai pretentia ca partenera, tocmai venita acasa dupa o zi de munca, sa trebaluiasca prin bucatarie, sa spele sau sa faca lectiile cu copilul, in timp ce tu, la fel, ajuns acasa de la serviciu, te uiti la televizor sau bei o bere, ESTE O INECHITATE GROSOLANA.

Buuuun. Sa reveim! Hai sa va povestesc ceva. Astazi, fiind programat la dentist, si aflandu-ma pe holul de asteptare, de plictiseala (pentru ca exista o intarziere), am decis sa rasfoiesc O CELEBRA REVISTA PENTRU FEMEI. Si, pe langa nenumaratele pagini cu MODA, in care, n-am sa inteleg niciodata, de ce, TOATE RAHITICELE URATE CA NOAPTEA isi etaleaza "talentul", dau cu ochii de un prim articol, al carui titlu era scris cu litere de-o schioapa:

DOAMNA PSIHOLOAGA "X", FEMEIE PUTERNICA, CARE ISI CRESTE SINGURA DOI COPII, VA SFATUIESTE SA....BLA, BLA BLA. (Nota: am citat din memorie)

Nici nu mai conteaza ce le sfatuia pe CITITOARELE REVISTEI, oricum, despre copii si familie era vorba, pentru ca se pune o intrebare de bun simt:

CUM NAIBA, O PSIHOLOAGA, A RAMAS SINGURA CU DOI COPII? (exclus decesul sotului, clar nu din acest motiv)

Si, atunci, cat de RETARDATA TREBUIE SA FI CA FEMEIE, sa accepti ca terapie salvatoare pentru diverse probleme familiale, sfatul acelei "specialiste"??? Pai, daca era "specialista", in primul rand ar fi stiut sa-si aleaga partenerul, iar, ulterior, axiomatic, n-ar mai fi fost in situatia de a ramane singura cu doi copii!

Nu voi intra in detalii, pentru ca sincer, desi, cu modestie (in fine, atat cat pot), sustin cu tarie ca mi-as prostitua intelectul daca as continua sa mai comentez ceva despre acel subiect.

Rasfoind revista in continuare, dau cu ochii de alt titlu scris cu litere de-o schioapa...INVATA CUM SA-TI ALEGI PARTENERUL! Pffff, imi spun in gand, ia sa vedem cum trebuie sa-ti alegi partenerul. Citind, m-a luat durerea de cap, si, mai in gluma mai in serios, am rasuflat usurat ca am un baietel si nu o fetita care, cine stie, peste ani, ar putea lua de "bune" sfaturile unor CRETINE care scriu prin revistele pentru femei.

Nu voi comenta CRITERIILE ce-ar trebui avute in vedere atunci cand o "EA" isi alege partenerul, pentru ca, din nou, se pune o unica intrebare:

MAI ARE VALOARE VREUN "CRITERIU", ASTAZI, CAND INDIFERENT DE VARSTA, SUTE DE MII DE CRETINE RETARDATE, POZEAZA PE SITE-URILE DE SOCIALIZARE CU ACEL BOT DE "RATUSCA"? (stiti voi, isi strang buzele intr-un fel anume) Si nu este totul, pentru ca, si mai important, acelasi numar de cretine (ba chiar mai mare de cateva ori), atunci cand sunt in momentul de a-si alege partenerul, NU CONTEAZA REALITATEA (care mereu se arata prin "semnele" aparute), ci ceea ce promite domnul, viitorul partener.

Argumente ca lucrurile stau cum sustin, as avea cu zecile! Este suficient sa dialoghezi, atat in viata reala cat si virtuala, si vei auzi mereu de FEMEI HARTUITE GRAV DUPA CE TERMINA O RELATIE SAU O CASNICIE. Iar daca, fireste, pui intrebarea "Totusi, cum ai putut sa te combini cu un astfel de individ care sa-ti faca viata un chin, DESI NU MAI SUNTETI IMPREUNA?", raspunsul va fi unic: "Cand l-am cunoscut nu era asa! MI-A PROMIS CA....".

Eeeeee, ajungem la "MI-A PROMIS CA...", de care va spuneam mai sus! Ce criterii, ce "semne" pe care in mod normal ar trebui sa le observi imediat ce apar (si apar foarte repede), cand DISTINSELE DOAMNE "cantaresc" decizia de a fi impreuna cu cineva, aproape 100% avand la baza INTENTIILE SERIOASE, care, fireste, imbraca forma unor PROMISIUNI?

De aceea va spuneam ca, IN REVISTELE PENTRU FEMEI, SCRIU CRETINE PENTRU NISTE CRETINE!

Ambele tabere, nu poseda absolut deloc EXPERIENTA DE VIATA! Numai aceasta calitate (ce este dobandita in multi ani si cu mult studiu personal) te poate salva de la alegerea unui partener nociv.

Intotdeauna imi place ca atunci cand sustin ceva, sa aduc argumente, daca nu irefutabile, macar sustenabile. Asa ca, logic, cum femeile pot invata sa aleaga bine un partener, la fel, si barbatii pot invata acelasi lucru. Cati dintre acestia stiu sa-si aleaga o partenera corespunzatoare, sau mai bine spus, o mama buna pentru viitorii copii (pentru ca acest lucru este cel mai important?) FOARTE PUTINI! Din aceleasi motive, chiar daca in prezent, spre exemplu, in cazul barbatilor "boticul de ratusca" este inlocuit in poze cu..."botul imblanit" (indiferent daca le sta sau nu bine cu barba), si cu nelipsitele tatuaje!

EXPERIENTA DE VIATA, DUPA CUM VA SPUNEAM, SE ACUMULEAZA INTR-UN TIMP FOARTE INDELUNGAT, SI NUMAI DACA....ATENTIE MARE, TOT CEEA CE AI TRAIT ESTE DESPICAT IN "4", DE UNUL SINGUR, IAR DUPA...TRAGI INVATURILE CARE PE VIITOR TE VOR FERI DE ALEGERI PROASTE. (indiferent de domeniu: profesional, amoros, amical samd)

Aici va voi da iar un exemplu destul de recent. Acum ceva vreme (vreun an si jumatate) aproape ca acceptasem dupa o foarte lunga perioada SA-MI FAC O AMANTA, sau, mai finut spus, sa accept relatia cu o femeie care stia ca am "obligatii".

Bai, ce sa spun, tipa arata "trasnet", si nu exagerez catusi de putin. Mai mult, pe langa doua facultati pe care le avea, dialogul cu ea, pe absolut orice domeniu, pur si simplu imi aducea creierul la orgasm! Era imbracata cu haine de super firma, locuia cu chirie intr-o zona de "fita" a Bucurestiului, genti si alte accesorii de super calitate, insa....CEVA NU SE "PUPA".

Oficial, din cele declarate...ISI CASTIGA EXISTENTA DIN "ARTA". Neoficial insa, exact cum "nasucul" meu a mirosit imediat, lucrurile nu stateau nici pe departe asa. Mai precis, atunci cand am cunoscut-o, si dupa ce ma vazusem cu ea de cateva ori, caracterizarea statea cam asa:

SUPER FEMEIE INTRETINUTA DE UN SMECHER, cel mai probabil cu familie, pentru ca altfel nu am fi putut sa ne vedem.

Atentie...asa mi-a spus mie "nasucul". Relatia nu a durat nici 3 saptamani, pentru ca eu, dupa ce traisem in trecut niste clipe extrem de urate, in urma carora, NICI ACUM NU STIU CUM DE AM REUSIT A MA RIDICA, va dati seama ca, de indata ce "beculetul", la aparitia "semnelor", a inceput sa clipoceasca, si sa-mi semnaleze clar ca am in fata o mare MINCINOASA, i-am sters telefonul din agenda (preventiv, ca sa nu cumva sa fiu tentat sa mai iau legatura cu ea), si am intrerupt orice contact.

Eeeeee, multor femei din viata mea, dar si cunoscutilor, le-am spus de-a lungul timpului ca, CHIAR SI ATUNCI CAND NU AM DORIT, Dumnezeu, a facut ce-a facut si, foarte curand, mi-a aratat ca nu m-am inselat....dar nu m-au crezut!

EXACT ASA A FOST SI CU ACEASTA TIPA! La vreun an distanta de cand am intrerupt orice contact cu ea, absolut intamplator (pentru ca lumea este foarte mica, chiar daca retarzii nu cred), i-am aflat "DOSARUL".

Ce credeti ca am aflat?

DOAMNA ERA INTRETINUTA CU BANI MULTI DE UN SMECHER CARE DETINEA O FUNCTIE DE CONDUCERE INTR-O CORPORATIE DE RENUME. Bineinteles, "sponsorul" avea famile. :):)

In cazul meu, a fost vorba doar de ALEGEREA UNEI AMANTE, dar si atunci cand iti faci o amanta, trebuie sa cunosti a alege "bine", pentru ca altfel, foarte usor, in locul unor momente discrete si relaxante, nu vei avea parte decat de MINCIUNI SI SCANDAL.

Daca as fi pus "botul" la PROMISIUNILE SI DORINTELE DOAMNEI (vis-a-vis de relatia cu mine), dar mai ales daca ma lasam sedus total de superbu-i corp, frumusetea rapitoare, si, nu in ultimul rand, felul in care orice dicutie pe care o purtam, provoca creierasului meu cate un orgasm, IGNORAND "SEMNELE" CARE ARATAU CA MINTE...mi-as fi ales o amanta care, in timp, mi-ar fi mancat sufletul.

Deci, scumpii mei, doar experienta de viata acumulata in lungii ani in care am despicat in "4" tot ceea ce am trait, m-a facut ca in prezent, sa fiu aproape imposibil de pacalit! Poate a fost doar o intamplare, ar spune unii, dar mereu "nasucul" meu nu da gres. CEEA CE AM AFLAT LA UN AN DISTANTA DE CAND INTRERUPSESEM ORICE CONTACT CU EA, A FOST EXACT CEEA CE SIMTISEM IMEDIAT DUPA CE O CUNOSCUSEM! Si ar mai fi ceva, dar fiind vorba de un copil, nu voi comenta, pentru ca eu nu comentez despre copii. Dar nici acolo nu am dat gres. Totul era exact cum am presupus. Pana si cu ce gen de barbat facuse copilul.

Scumpele mele doamne, renuntati sa mai cititi toate CRETINITATILE din revistele pentru femei, si acceptati ca, UNICA METODA DE A ALEGE BINE UN PARTENER (amant, prieten, sot) nu sta decat in puterea dvs de a sti sa observati "semnele", care cu siguranta apar la scurta vreme dupa ce l-ati cunoscut pe...EL.

Restul, ESTE DOAR "CAN-CAN"!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu