...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 8 aprilie 2015

VALUL CRIMELOR SI AL SINUCIDERILOR NE ARATA CLAR DISOLUTIA STATULUI DE DREPT SI AL BISERICII.

Buna seara dragii mei!

Aceasta saptamana, cel putin pentru sufletul meu, este cea mai frumoasa din an. Sper sa nu existe vreunul dintre voi care sa se intrebe "de ce?", nu de alta, dar ar fi extrem de rusinos!

Si imi pare extrem de dezamagitor ca, in aceasta SAPTAMANA, cand toata suflarea ortodoxa ar trebui sa fie cu sufletul cat mai aproape de Dumnezeu si credinta, micul ecran abunda de stiri privind SINUCIDERI SI CRIME! Dintre cele mai socante!

Dealtfel, retardat sa fii, si, in cazul in care, macar sporadic, privesti si asculti STIRILE, sa nu observi ca in ultima perioada valul SINUCIDERILOR SI AL CRIMELOR s-a transformat intr-un tsunami. Ce inseamna acest lucru? Din punctul meu de vedere, raspunsul este unic:

DISOLUTIA, atat a statului de drept (veti intelege imediat, pentru ca voi explica), cat si a bisericii!

In cazul CRIMELOR, de cele mai multe ori, de-o ferocitate incredibila si de neacceptat pentru un om normal la cap, DISOLUTIA STATULUI DE DREPT este reprezentata de LIPSA TOTALA DE FRICA IN CEEA CE PRIVESTE LEGEA! Cei care vor astazi sa ucida, nu-si mai fac nici cea mai mica problema vis-a-vis de pedeapsa legala pe care o vor primi (bineinteles, in cazul in care sunt prinsi, pentru ca in ultimii ani, au ramas destui criminali nepedepsiti, datorita incompetentei anchetatorilor), pentru ca aceasta, in cele mai nefericite cazuri (pentru criminali) urca pana pe la 15 ani de puscarie!Si fireste, eliberarea conditionata dupa executarea a doua treimi din pedeapsa, este deja o constanta in destinul criminalilor!

De ce avem stipulate in codul penal, pedepse atat de mici pentru aceste odioase crime? Sau mai ales, de ce, nu mai exista, sau nu facem sa existe din nou PEDEAPSA CAPITALA? Pai, ar trebui intrebati parlamentarii si factorii politici care decid soarta acestei tari. Dar nu are cine sa-i intrebe, pentru ca SEMIDOCTA MAJORITATE A SOCIETATII, este infinit mai interesata de ceea ce se intampla la Gherghe sau Capatos, decat la ceea ce am descris mai sus!

STIU, STIU, STIU, sunt destui retarzi care argumenteaza eliminarea din codul penal a PEDEPSEI CAPITALE, datorita unor posibile erori judiciare. Dar nimic nu este mai fals! PEDEAPSA CAPITALA ar putea fi foarte usor REimplementata, si dispusa ulterior, DOAR IN CAZURILE DE CRIMA CU PREMEDITARE, cand autorul este 1.000.000% clar! (spre exemplu, cum este acel nenorocit care a intrat peste o femeie in casa si a ucis-o cu bestialitate, pentru simplul motiv ca nu ii raspunsese la "avansuri")

NOTA: Intr-un caz precum cel al Elodiei, fireste ca nu se poate aplica PEDEAPSA CAPITALA, pana ce dovezile ca Cioaca este autorul crimei nu sunt irefutabile.

Asadar, in cazul CRIMELOR, disolutia statului este din ce in ce mai clara, iar din umilu-mi punct de vedere, nu peste multa vreme, ca cetatean cu mintea intreaga, va trebui sa te gandesti de doua ori, atunci cand, din nefericire, poti avea un conflict banal cu cineva. Vor fi din ce in ce mai multi romani tentati sa ajunga la crima, pornind de la "nimicuri", pentru ca eventuala pedeapsa ce urmeaza a fi primita, este absolut ridicola!

In cazul SINUCIDERILOR, disolutia BISERICII, este la fel de evidenta! Este pur si simplu socant modul in care, DIN CE IN CE MAI MULTI ROMANI aleg sa-si puna capat zilelor, fara nici cea mai mica retinere, lasand in urma lor, INCLUSIV COPII NEVINOVATI! Ca sa nu mai pomenesc de MONSTRII, care aleg a se sinucide, dar nu pleaca singuri pe lumea cealalta, ci insotiti, INCLUSIV DE PROPRII COPII, cum a fost recentul caz al barbatului ce si-a ucis ambele fiice inainte de a se sinucide, drept razbunare pentru faptul ca fosta sotie divortase de el.

Romanii, desi, din ce in ce mai mult PRACTICANTI RELIGIOSI, cu fiecare an care se scurge, sunt din ce in ce mai mult lipsiti de CREDINTA! Asa cum, din nefericire, din ce in ce mai multi preoti, una rostesc si alta fac!

Ambele "practici" precizate mai sus, arata un lucru:

PENTRU FOARTE MULTI ROMANI, IMPACTUL DEMOCRATIEI (!!!) ESTE ABSOLUT DEVASTATOR, considerand ca pot face absolut ceea ce vor si simt! Iar cand STATUL DE DREPT nu numai ca nu incearca sa impiedice un astfel de comportament, dar culmea, il mai si incurajeaza prin lipsa unor pedepse pe masura, TOTUL SE TRANSFORMA INTR-UN DEZASTRU PENTRU SOCIETATE!

Doar timpul va decide daca am sau nu dreptate cu ceea ce sustin!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu