...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 7 decembrie 2010

PROSTIE....SAU...SFIDARE CRUNTA???

Buna dimineata dragilor!

Aseara, televiziunile au fost invadate de o stire: pe blogul personal, fostul candidat la functia suprema in stat, Mircea Geoana, a postat o inregistrare video, in care....ATENTIE (!!!), explica, de ce, in acea seara, acum 1 an de zile, s-a dus acasa la Vantu.

Bai, nene, daca ceva ma enerveaza cu adevarat, este sa....imi desconsideri si sa-mi sfidezi inteligenta.

Pot accepta multe, insa.....atunci cand, cineva, imi sfideaza inteligenta, iau "foc".

Ca sa intelegeti, ceea ce vreau sa spun, hai sa ne imaginam, cum....o distinsa doamna, este curtata de un individ, care spune ca este singur si isi cauta o relatie serioasa, si....in final, ajunge sa se culce cu el.

Insa, dupa 2 saptamani, tipa afla ca respectivul individ, este casatorit si mai are si 2 copii. Iar, atunci cand....tipa, ii reproseaza respectivului ca, a mintit-o, TIPUL....in loc sa bage capul in pamant, incepe a-i explica, cum....el n-a vrut s-o minta, insa....n-a avut curaj sa-i spuna, fiindu-i frica c-o pierde, ca....este femeia vietii lui, bla, bla, bla.

Asta, cel putin, eu....numesc: SFIDARE CRUNTA A INTELIGENTEI.

In "lumina" acestui exemplu, hai sa va spun, daca nu ati aflat deja, ce a explicat domnul Mircea Geoana, vis-a-vis de motivul, pentru care, in acea seara, acum 1 an de zile, s-a dus acasa la Vantu.

Distinsul domn, Mircea Geoana, a spus ca.....motivul vizitei, a fost....SA FACA ROST, DE INTREBARILE, PE CARE URMA SA I LE PUNA A DOUA ZI, ROBERT TURCESCU (mediatorul intalnirii dintre Geoana si Basescu).

Bai nene, chiar nu vreau sa jignesc, insa.....nici daca ai fi inzestrat cu o inteligenta specifica unui copil de clasa a-IV-a, nu poti sa sustii, o asemenea GOGOMANIE.

Cum sa sustii ca, in acea seara, ai fost acasa la Vantu, ca sa faci rost de intrebarile, ce urmau a fi puse, a doua zi, de Robert Turcescu???

Ok, accept ca.....cel putin dupa cum merg treburile in ultima vreme, poporul roman, nu prea mai stie sa gandeasca, sa rationeze, si.....este din ce in ce mai usor de manipulat, insa.....asa ceva, chiar nu se poate crede.

Nu stiu, care a fost motivul, pentru care, Mircea Geoana, a fost in acea seara, acasa la Vantu, si....nici nu ma intereseaza, insa.....cu siguranta, nu s-a dus sa ia intrebarile, ce urmau a-i fi puse a doua zi, de catre Robert Turcescu.

Ceea ce m-a socat, a fost faptul ca, INCA O DATA (!!!), fara sa-l forteze nimeni, distinsul domn Mircea Geoana, a dat apa la moara, celor care aplauda, porecla ce i-a fost pusa, chiar de Ion Iliescu.

Cum, sa te trezesti, dupa 1 an de zile, de la O GAFA MONUMENTALA (daca, intr-adevar, a fost gafa si....nu ceva, premeditat), ca.......vrei sa explici, motivul pentru care ai facut-o, si......sa postezi pe blogul personal, o explicatie, demna de.....comediile de prost gust????

Daca, nu este vorba de PROSTIE, atunci, sunt nevoit, a ma intreba, din nou:

Cat de mare este sfidarea fata de inteligenta poporului roman???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu