...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 1 decembrie 2010

MOMENTUL "ZERO"....O GLUMA PROASTA!

Buna seara, dragii mei.

Ca tot romanul, ma refer la acea categorie, norocoasa, "utilata" la mansarda, cu....macar, un gram de creier, in ultimul an, mi-am tot facut griji, fata de situatia absolut dramatica in care ne aflam ca natiune, atat din punct de vedere financiar, cat si....moral.

Inca din luna mai, cand...."maretul" prim-ministru, iesea la televizor, ca figura aceea de "Cuza Voda", si isi aloca merite de salvator al neamului, explicandu-ne ca acele "taieri" de salarii, pensii si ajutoare sociale, vor salva tara de la un dezastru, mi-a fost extrem de clar ca.....totul este un fiasco, iar situatia economica a tarii, o sa fie si mai crunta.

Ajunsi, la final de an, marea problema a "maretului" prim-ministru, cu care se preocupa, de cel putin 3-4 saptamani, o reprezinta, INDEMNIZATIA PENTRU CRESTEREA COPILULUI.

Bai, dupa cum deja stiti, pe subsemnatul, nu prea il duce mintea, in plus....este si usor retardat, motiv pentru care, nu este de mirare ca....oricat a incercat sa inteleaga, de ce, o suma infima in bugetul de stat, care reprezinta INDEMNIZATIA PENTRU CRESTEREA COPILULUI, a devenit o obsesie pentru "maretul" nostru prim-ministru, nu a reusit sa inteleaga.

Insa, fratilor, cu mare noroc, ieri....am deslusit misterul !!!

Pana ieri, in prostia mea, am crezut ca, acea suma de 250 milioane euro (suma pentru tot anul 2011), care nu se va mai da pentru indemnizatia de crestere a copilului, o sa reprezinte o economie bugetara, pentru ca....asta este, traim momente de criza si....bugetul, nu mai permite.

NIMIC MAI FALS!!! Aseara, fara sa vreau (pentru ca deja imi este o scarba cumplita), am surprins, 5 minute dintr-o emisiune tv, in care....un senator sau deputat al "puterii", a explicat cum o sa stea "treaba".

Dupa spusele acestuia, acea suma de 250 milioane euro, care nu o sa mai ajunga la mamici si copilasi, in niciun caz, nu o sa fie o economie bugetara, ci....ATENTIE MARE (!!!)......o sa fie folosita la...construirea de crese!!!

Acela a fost momentul in care...MI-A CAZUT FISA, pentru ce.....in ultimele 3-4 saptamani, "maretul" nostru prim-ministru, a facut o obsesie pentru....INDEMNIZATIA DE CRESTERE A COPILULUI.

Acum totul este extrem de clar, si....perfect logic. :):)

Sali de sport, construite in sate uitate de lume, nu se mai pot construi, pentru ca....presa, sta la panda, si....semnaleaza orice licitatie, castigata de "apropiatii" puterii.

Apoi, programul in valoare de 1 MILIARD DE EURO (!!!), pentru construirea de case la tara, pentru medicii si profesorii, care, chipurile, ar dori sa profeseze in sate uitate de lume, nu mai poate fi aplicat, tot datorita presei, care....a aratat polulatiei ca....in momente de criza, guvernul vrea sa arunce pe fereastra, 1 MILIARD DE EURO.

Autostrazi, nu se mai construiesc, tot datorita faptului ca, este criza si nu sunt bani, asa ca.....smecherii, cu firme de constructii, obisnuiti sa "castige" licitatii, si....sa faca lucrari, din banii statului, la preturi, de 3-5 ori mai scumpe decat cele normale....ERAU ABSOLUT DISPERATI.

Asa ca, "maretul" nostru prim-ministru, dupa ce s-a perpelit toata vara si toata toamna, a gasit in sfarsit solutia, de unde sa faca rost de bani, pentru acei smecheri!

CONSTRUIESTE CRESE!!!

Poate cineva sa spuna, ceva??? Doar....se construiesc crese, pentru copilasi.

Insa, NEMERNICIA, ESTE ABSOLUT INCREDIBILA!!!

Cine o sa castige licitatiile pentru constructia acelor crese???

Eeeeee, ati ghicit.....exact acei smecheri, apropiati puterii, care....erau absolut disperati, ca.....nu mai pun mana pe nicio lucrare cu statul.

Asa ca, "maretul" prim ministru, fara nici cea mai mica remuscare si frica de Dumnezeu, o sa taie de la gura copiilor, cei 250 milioane de euro, si....o sa-i repartizeze, prin intermediul unor licitatii, catre smecherii, care....vor construi crese, la preturi, mult mai mari decat cele reale.

Sa mai spun, ca-mi este scarba, n-ar mai avea, niciun fel de importanta, insa....nu pot sa nu ma intreb:

Oare, "maretul" nostru prim-minitru, are macar un gram de constiinta si credinta in Dumnezeu???

Cum sa prezinti populatiei, o asemenea MIZERIE, prin care, chipurile, pentru ingrijorarea ca nu avem crese suficiente (oare....pana acum, nu a observat acest lucru???), iei de la gura mamicilor si copiilor, suma de 250 milioane de euro, si....o indrepti catre niste nenorociti, obisnuiti sa faca afaceri cu banii statului.

De-a lungul istoriei, pana si cei mai nenorociti mafioti si interlopi, atunci cand venea vorba de COPII, o lasau "balta", din constiinta si frica de Dumnezeu.

Pana acum, de bine de rau, cei 250 milioane de euro, destinati INDEMNIZATIEI DE CRESTERE A COPILULUI, ajungeau....la copii, prin intermediul, laptelui praf, jucariilor, pampersilor, samd.

De maine (pentru ca maine se dicuta), cel mai probabil, acesti bani, vor fi directionati, catre firmele unor nenorociti, obisnuiti sa traiasca o viata de huzur, prin afaceri cu statul.

PRESEDINTELE TARII, VORBEA DE....MOMENTUL "ZERO" ???

Sa fim seriosi.....o gluma proasta!!!

Intr-o tara, in care, evaziunea ficala este cifrata la miliarde de euro, la fel, si....contrabanda, problema principala a primului-ministru, o constituie, o amarata de suma, reprezentand, banii pentru cresterea copiilor.

Ok....."maretul" prim-misistru, care nu rateaza nicio ocazie, sa iasa la televizor, cu figura de Cuza Voda, si.....sa ne explice, cum salveaza, EL, natiunea de la colaps, o sa taie si aceste indemnizatii de crestere a copilului. Ok....foarte bine, insa....peste 6 luni, ce o sa mai taie ???

Cumva, o sa oblige oamenii, sa-si monteze in casa, camere de luat vederi si.....sa "impoziteze" futaiul ???

Adica....te-ai futut aseara, iti vine la sectia financiara, impozitul pe "placerea carnala".

Pai...stai putin, te-ai futut pe teritoriul Romaniei, te-ai simtit bine....trebuie sa platesti impozit.

Trebuie sa fi, cel putin alienat mintal, sa crezi ca, in Romania, o sa existe vreo data, UN MOMENT "ZERO".

Guvernantii, de orice culoare politica ar fi, au in sange, atat de pregnat, hotia si minciuna, incat.....in prezent, nici macar, COPIII, nu-i mai opresc.

Cum sa iei de la gura unor amarati de copii, 250 de milioane de euro, sub pretextul ca avem crese putine, si....sa-i indrepti, catre firmele unor nenorociti, care....sunt disperati ca nu mai pot face afaceri cu statul????

INCREDIBIL....CE SOLUTI AU GASIT: SA CONSTRUIASCA CRESE !!!

Nu mai pot guvernantii, de numarul mic de crese, existent in Romania, insa....din pacate, aceasta suma de 250 milioane euro, destinata INDEMNIZATIEI DE CRESTERE A COPILULUI, este singura sursa bugetara, de care se puteau atinge, redistribuind-o, catre firmele nenorocitilor, sub pretextul ca.....nu avem destule crese.

STRIGATOR LA CER !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu