.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

joi, 9 august 2018

UN GEST DE OBEDIENTA MAXIMA, FINALIZAT CUM NU SE POATE MAI RUSINOS!

Buna dimineata, dragii mei!

La Mamaia, se anunta un weekend de foc, atat din punct de vedere al vremii, cat si din punct de vedere al gradului de ocupare al statiunii. Cu greu si foarte mult noroc, mai poti gasi vreo camera disponibila intr-un hotel, iar plajele sunt pline "ochi"!


Si, inca nu a venit weekendul!

In alta ordine de idei, dupa scandalul cu soferul pe ale carui placute de inmatriculare era scris un slogan vulgar anti-PSD, multi romani, PROBABIL, si-au imaginat un Liviu Dragnea, ragnind, cu ochii scosi din orbite, la seful politiei romane, Ioan Buda, si cerandu-i, imperios, luarea celor mai dure masuri impotriva soferului care a indraznit, cu maxima insolenta, sa jigneasca partidul!

EI, BINE, AM FERMA CONVINGERE CA NU A FOST DELOC, ASA!

Din contra! Urmarind sirul evenimentelor, de la momentul cand respectivul sofer a intrat in tara, pana la confiscarea placutelor, ridicatul permisului, dar, mai ales...DESCHIDEREA UNUI DOSAR PENAL (precum in "Brigada Diverse in actiune") si....ulterior, intr-un penibil absolut, retragerea dosarului penal si restituirea carnetului de conducere, opinez, aproape cu convingere maxima, CA AM AVUT DE-A FACE CU UN GEST DE OBEDIENTA (evit sa-i spun pe "romaneste") FACUT DE SEFUL POLITIEI, FATA DE PARTIDUL AFLAT LA PUTERE.


Totodata, imi este aproape imposibil a crede ca, din multitudinea de juristi ai Ministerului de Interne, nu a fost macar unul care sa-i spuna ZELOSULUI SEF, faptul ca a-i suspenda carnetul de conducere si a-i deschide dosar penal soferului care a intrat in tara cu o masina ale carei placute de inmatriculare, emise de o tara membra UE, ERAU PERFECT LEGALE (chiar daca...imarale!)....este o actiune care poate fi foarte usor incadrata la...abuz de putere!

Cat de mult te poti umple de penibil, ca sef al Politiei Romane, cand iesi pe micul ecran si explici romanilor cat de VIGILENTI au fost subordonatii domniei sale, in a urmari, prin toata tara, un individ care avea la masina niste placute de inmatriculare cu un mesaj vulgar la adresa partidului de guvernamant, CAND, ZILNIC, SUNT ZECI DE MII DE MASINI CARE CIRCULA PE STRAZILE PATRIEI, TOTAL IN NEREGULA, CA SA NU MAI VORBESC DESPRE SOFERII FARA PERMIS, fara ca, aceiasi subordonati, sa ia vreo masura?

Si, ce rusine mai mare poate suferi Politia Romana (ca si institutie) cand, la cateva zile dupa ce OBEDIENTU-I SEF iese si declara ca a "rezolvat" cazul intr-un mod exemplar, SE AJUNGE LA CONCLUZIA CA DOSARUL PENAL TREBUIE RETRAS SI CARNETUL DE CONDUCERE, RESTITUIT? :)))

Mai mult! Acum, Politia Romana mai trebuie sa dea si explicatii intr-un eventual proces deschis de respectivul sofer, pentru faptul ca...destoinicii politisti care l-au retinut in trafic si l-au condus la audieri, NU AU AVUT DECENTA DE A-I DA RAGAZUL IMPRICINATULUI, pentru a-si duce copilasul, in varsta de cativa anisori, la loc sigur si ferit de socurile unei AUDIERI!

Repet! Am dubii imense ca Liviu Dragnea (cat de rau, ar putea fi) i-ar fi dat ordine exprese sefului Politiei Romane, in a-l deposeda de placute si carnet pe respectivul sofer, CI CRED CU TOATA CONVINGEREA CA AM AVUT DE-A FACE CU UN GEST DE OBEDIENTA MAXIMA A SEFULUI POLITIEI FATA DE PARTIDUL AFLAT LA GUVERNARE!

Cred ca toti romanii (indiferent de coloratura politica) si-ar dori sa-l vada la televizor, cat mai des, pe seful politiei romane care anunta misiuni indeplinite de destructurare a gruparilor infractionale, si nu "rezolvarea" unui caz, atat de penibil! Pentru ca, avand convingeri PSD-iste sau...nu, cred ca orice om de bun simt, dupa un scurt moment de amuzament, nu poate aprecia un slogan vulgar vazut pe placuta de inmatriculare a unui autoturism.

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu