...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 12 august 2018

PANA UNDE ESTE DISPUS SA RISTE PARTIDUL AFLAT LA GUVERNARE?

Buna dimineata, dragii mei!

In aceasta dimineata, fara a avea vreun motiv, m-am trezit la ora 6. Dupa ce m-am dezmeticit, mi-am aprins o tigara si am iesit pe balcon.

Superb, nu?


Dupa 3 saptamani petrecute la malul marii (minus, cele 3 zile cat am fost plecat la Focsani, pentru turneul de fotbal), in aceasta seara ma voi intoarce in Bucuresti.

Si, voi gasi un Bucuresti in "clocot", cum nu a mai fost de prin anii '90! Chiar ma gandeam ieri, de ce, noi, romanii, nu reusim sa ne gasim linistea, tot timpul fiind in conflict, unii cu altii...

Ca tot romanu', am privit si eu, la televizor, actele de violenta, atat ale protestatarilor, cat si ale jandarmilor.

Ce pedeapsa merita bestiile umane care, vazand-o pe acea tanara jandarmerita cazuta la pamant, daca cativa manifestanti cu credinta in Dumnezeu nu ar fi facut "scut" uman in jurul sau, ar fi continuat sa o loveasca, pana ar fi omorat-o sau ar fi lasat-o paralizata pe viata?

Apoi, ce pedeapsa merita bestiile de jandarmi care, desi vedeau ca au in fata lor femei si copii care nu reprezentau vreun pericol, le pulverizau gaze, direct in ochi, de la mica distanta? Sau, acei jandarmi care, desi vedeau ca aveau in fata lor manifestanti civilizati, care RIDICAU MAINILE IN SUS, ii loveau cu bestialitate?

Dar, infinit mai grave mi s-au parut declaratiile unor OAMENI POLITICI, care lasandu-se dusi de valul incendiarelor evenimente, AU INCITAT LA VIOLENTA, RISCAND SA PORNEASCA UN ADEVARAT RAZBOI...ROMANI CONTRA ROMANI!

Pe de alta parte, indiferent cat as diseca obsedantul efort al partidului aflat la guvernare de a modifica legile justitiei, NU GASESC VREO EXPLICATIE LOGICA! Bineinteles, alta decat cea care se afla pe buzele tuturor romanilor...

Cand ma gandesc la partidul de guvernamant, nu ma pot gandit la un singur om, ci in ansamblu, IAR O LOGICA SIMPLA IMI ARATA FAPTUL CA, INDIFERENT CATE LUCRURI BUNE AR PUTEA FACE (partidul aflat la guvernare), OBSESIA CU CARE SE LUPTA DE APROAPE 2 ANI PENTRU A SCHIMBA LEGILE JUSTITIEI (ceea ce, in ochii romanilor, inseamna un ajutor dat infractionalitatii), ANULEAZA TOTUL!

Chiar si in prezent! Doar un idiot nu ar accepta faptul ca, fiecare zi de manifestatie in fata guvernului, coroborata cu orice "baston" aplicat de jandarmerie pe spinarea protestatarilor, RAPESTE PROCENTE INSEMNATE DIN DREPTUL PARTIDULUI! Iar, pana la urmatoarele alegeri, nu mai este atat de mult!

Citeam ieri declaratia unui parlamentar exaltat si inconstient, care ameninta cu aducerea UNUI MILION de oameni la Bucuresti, ce vor calca in picioare pe protestatarii din Piata Victoriei!

Oare, ce film a vazut domnul parlamentar?

Pai, cu eforturi absolut uriase si umplandu-se de penibil, abia daca s-a reusit, acum cateva luni, aducerea catorva zeci de mii de cetateni, parte dintre ei, nestiind sa raspunda nici macar UNDE SE AFLA SI DE CE AU VENIT IN BUCURESTI...

Nimeni nu contesta faptul ca partidul de guvernamant este cea mai solida formatiune politica din ultimii 30 de ani, fiind unica care se bazeaza pe un "bazin" constant si consistent de alegatori (in jur de 30%), indiferent de situatie!

Dar, de aici si pana la posibilitatea punerii in practica a declaratiei, total exaltata si inconstienta, a respectivului parlamentar, este cale lunga!

Poate nu ma pricep eu la politica, dar ma gandesc la faptul ca, daca nu ar fi existat obsesia de a schimba legile justitiei (fie vorba intre noi, am retineri uriase ca, in Romania, a intrat in puscarie vreun politician care nu a furat), partidul de guvernamant, alaturi de aliatii sai, ar fi avut o guvernare, cat se poate de usoara!

Iar, cand spun acest lucru, ma gandesc la faptul ca, tocmai imensul procent pe care a reusit sa-l realizeze la precedentele alegeri (o combinatie intre vot negativ si absenteism), a aratat faptul ca romanii se saturasera, pana peste cap, de Basescu, Udrea, Blaga, Videanu samd.

Intrebarea care ramane in prezent, este:

PANA UNDE ESTE DISPUS SA RISTE PARTIDUL DE GUVERNAMANT PENTRU A DUCE LA CAPAT SCHIMBAREA LEGILOR JUSTITIEI?(repet!!!!...ceea ce, in ochii majoritatii romanilor, argumentat sau nu, inseamna un ajutor imens dat infractorilor)

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu