.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

joi, 2 august 2018

EU IMI INTRERUP CONCEDIUL DE LA MARE, IAR EL IMI DA "FLIT".

Buna ziua, dragii mei!

Se pare ca, cu o intarziere de minimum o luna, vara a venit pe litoral. Adevarata vara...

Ieri, vremea a fost perfecta la Mamaia, iar ca un bonus...s-au format si niste valuri foarte mari si inspumate, in timp ce temperatura apei marii nu aveau cum sa fie mai buna decat a fost.


Atat de puternice au fost valurile, incat aseara am vazut ceva ce nu vazusem niciodata in ultimii 8 ani de cand merg pe acea plaja: primul rand de umbrelute, pur si simplu fusese acoperit de apa marii.


Astazi dimineata, datorita faptului ca fiul meu urma sa plece, impreuna cu echipa de fotbal, la un turneu care se va desfasura la Focsani in perioada 3-5 august, am fost nevoit sa-mi intrerup vacanta de pe litoral, si sa ma intorc in Bucuresti.

Am lasat la Mamaia o vreme absolut minunata. Parca imi facea in ciuda, dupa 12 zile de instabilitate. :)))


Cunosc extrem de bine litoralul romanesc, si dupa cum s-a prezentat vremea in ultimele 3 zile (inclusiv, astazi), nu cred ca vor mai fi probleme cu vremea.

Acum este momentul perfect sa mergeti la mare! Aveti incredere in ceea ce va spun!

Asadar, dupa cum va spuneam, in jurul orei 12 am ajuns in Bucuresti, iar dupa o scurta incursiune pe acasa, la ora 15 l-am dus pe piciulica la locul de intalnire cu echipa de fotbal.


Dupa ce autocarul s-a pus in miscare, am rezolvat cateva probleme si am mers pana la mormantul mamei mele, pentru a-i aprinde o lumanare si a-i pune o floare. Dar, evident ca, mintea imi statea la piciulica si la drumul pana la Focsani.

Asa ca, am indraznit sa ma bag cu el in seama pe whatsapp, intrebandu-l daca este bine si...anuntandu-l ca, pana voi ajunge eu la Focsani, i-am lasat 100 de lei, bani pentru dulciuri si suc, la antrenorul sau.

Cred ca l-am deranjat, pentru ca m-a EXPEDIAT, dupa cum se poate vedea mai jos. :))))


Rad eu, dar nu mi-a picat deloc bine, nu de alta dar...piciul meu este singura persoana din lume, care face ceea ce vrea cu mine. Inclusiv, sa-mi intrerupa concediul de la Mamaia. :)))

Desi, sunt suparat, maine dimineata voi pleca spre Focsani (are un meci la ora 13:30), si voi ramane pana duminica.

Dupa care, pentru ca este atat de dragut cu mine, ii voi face o surpriza, intorcandu-ne, luni, la Mamaia.

In toata nebunia asta, cu turneul de fotbal care s-a suprapus peste concediul meu, exista si un lucru care ma bucura: reactia piciului atunci cand a venit vorba despre a merge sau nu, la Focsani:

"Tati, te rog sa plecam de la mare! VREAU SA MERG LA TURNEU!"

Hm....macar, fotbalul il face cu pasiune. :))))

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu