.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

sâmbătă, 11 august 2018

BUCURATI-VA DE MARE, DAR INVATATI SA O RESPECTATI!

Buna ziua (din nou), dragii mei!

Priviti marea! Este superba! Mai ales, atunci cand este domimata de VALURI INSPUMATE!


Marea primeste in bratele sale, anual, sute de mii de turisti! INSA, CERE RESPECT!

Acum 30 de minute, la 100 de metri de plaja Hotelului Comandor, in directia Hotelului Vega, un tanar in varsta de 30 de ani s-a aflat la cateva zeci de secunde, DE A-SI PIERDE VIATA!


Desi, era arborat stegul care anunta COD ROSU, iar, in plus, nu stia sa inoate, s-a aventurat periculos in apele marii, pana in momentul in care l-a cuprins starea de disperare, coroborata cu iminenta INECULUI!

Astazi, norocul a fost de partea sa! Dar, nu toti sunt la fel de norocosi! Fiind plaja arhi-plina, a fost zarit de cativa turisti, care au alertat salvamarii de pe mal. Interventia tinerilor salvamari, care au reusit sa ajunga la el in mai putin de 2 minute, coroborata, din nou, cu tehnicile de reauscitare facute, impecabil, in momentul in care a fost adus la mal, I-AU SALVAT VIATA!

Cand am ajuns la locul in care era resuscitat, atmosfera era ingrozitoate! Zeci de turisti asistau inmarmuriti, rugandu-se pentru viata nefericitului tanar, IAR PRIETENA SA, PUR SI SIMPLU, ISI PIERDUSE MINTILE DE DURERE SI DISPERARE!


Si, pentru ce????

Pentru un moment de "VITEJIE", iresponsabil!

Am reusit sa vorbesc cu tinerii salvamari care astazi AU SALVAT O VIATA! M-a impresionat tineretea lor, dar mai ales, simplitatea si MODESTIA de care au dat dovada, refuzand, politicos, sa ii fotografiez!

Desi, cel putin in ochii mei, sunt niste eroi care toata vara, sub soarele torid, VEGHEAZA LA VIETILE NOASTRE, atunci cand ajungem la malul marii.

Bucurati-va de mare, DAR NU UITATI SA II ACORDATI RESPECTUL CUVENIT! Altfel....

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu