...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 30 iulie 2018

VITEZA A MUTILAT 4 FETITE AFLATE PE UN TROTUAR DIN ORADEA. DOMNULE PARLAMENTAR FLORIN ROMAN, CUMVA, AVETI MUSTRARI DE CONSTIINTA?

Buna ziua, dragii mei!

Vremea pe Mamaia: in ultimele 3 zile (inclusiv, astazi), ploaia si-a facut simtita prezenta, destul de deranjant. Daca ultimele 3 dimineti au debutat cu un soare stralucitor si o caldura infernala, dupa pranz, ploile, uneori, torentiale, si-au facut aparitia, compromitand restul zilei. (sa vedem daca asa va fi si astazi, desi, acum, la ora 13:41...soarele si-a facut, din nou, aparitia)

Unicul punct pozitiv este ca, desi in fiecare zi a plouat, totusi este CALD. Un lucru-i cert! Cei care au avut ghinionul sa vina la mare pentru 6-7 zile in aceasta perioada, nu au nimerit, deloc, bine.

Dar, asta-i vara! Si, dupa cum spuneam, pe Dumnezeu nu ne putem supara! :)))

In alta ordine de idei, chiar zile trecute scriam despre initiativa legislativa a distinsului parlamentar, Florin Roman, de a interzice utilizarea de catre politisti a ECHIPAMENTULUI ANTI-RADAR, fara o PRESEMNALIZARE cu ceva distanta inainte.


Nenorocirea a facut ca, daca nu ma insel, chiar a doua zi, patru fetite sa fie spulberate de pe un trotuar din Oradea, de catre un idiot de sofer (20 de ani), care conducea o "troaca" de masina ("binecuvantata" sa fie prostia de a scoate taxa de mediu, masura care a facut posibila, achizitionarea, la preturi de nimic, a zeci de mii de "troace", vechi de 15-20 de ani), trei dintre fetite aflandu-se in stare foarte grava la spital, dintre care una...cu toate eforturile medicilor, pierzandu-si un picior!

Care a fost CAUZA cumplitului accident? Bineinteles, VITEZA FOARTE MARE!

Ma gandeam in aceste zile, daca domnul parlamentar FLORIN ROMAN are cumva CONSTIINTA INCARCATA sau daca...macar pentru o clipa, s-a gandit ca in locul acelor 4 fetite, puteau fi copiii sai samd...!?!

Stiu! Unii, poate vor spune ca accidente sunt peste tot in lume, avand ca principala cauza viteza, dar sa nu uitam faptul ca, in marea majoritate a tarilor din lume, sanctiunile si pedepsele cu inchisoarea (pentru accidente grave) sunt foarte severe.

Imi pare absolut incredibil faptul ca, in ROMANIA DEMOCRATICA (ce ironie amara) exista posibilitatea ca un parlamentar infuriat de faptul ca a fost inregistrat video de catre un echipaj de politie, incalcand regulile de circulatie, fapt ce a condus la SUSPENDAREA PERMISULUI, ulterior, gaseste GIRUL comisiilor de specialitate din Camera Deputatilor, SA SCHIMBE LEGEA in defavoarea politistilor care si-au facut datoria!

Iar, in acest timp, pe soselele patriei, IN FIECARE ZI, viteza excesiva ucide si mutileaza oameni nevinovati!

Cum sa califici inconstienta si nepasarea comisiilor de specialitate din Camera Deputatilor, care desi vad ingrozitoarele statistici vis a vis de tragediile petrecute pe sosele DATORITA VITEZEI EXCESIVE, dau girul unui proiect de lege care sa relaxeze si mai mult excesul de viteza, initiat de un parlamentar suparat de faptul ca, FIIND FILMAT DE CATRE POLITISTI IN TIMP CE INCALCA REGULILE DE CIRCULATIE, i-a fost suspendat permisul?

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu