...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 26 iulie 2018

DOMNULE FLORIN ROMAN, VA SUGEREZ SA INTERZICETI SI FILTRELE DE POLITIE UTILATE CU "FIOLE" PENTRU TESTAREA NIVELULUI DE ALCOOL, FARA O PRESEMNALIZARE, CU CEL PUTIN 1 KM INAINTE!

Buna ziua, dragii mei!

La Mamaia, ziua de astazi (joi) a inceput binisor. Daca, la primele ore ale diminetii (orele 7-8) cerul era stapanit de nori, ulterior, spre ora 10, a aparut soarele. Apa marii este perfecta pentru baie, iar valurile, chiar daca nu mai sunt la fel de puternice decat ieri, inca sunt prezente.

Citeam azi noapte (in presa) despre polemica iscata in urma avizului favorabil dat de comisiile de specialitate din cadrul Camerei Deputatilor, proiectului de lege initiat de catre parlamentarul, Florin Roman, privind PRESEMNALIZAREA RADARELOR.


Bai, fratilor, poate sunt eu cel mai cretin om din Romania (ceea ce este foarte posibil), insa traiesc impresia (din ce in ce mai pregnant) ca legiuitorul, cu fiecare zi care trece, incurajeaza INCALCAREA LEGILOR!

Pai, nu mai este absolut niciun secret faptul ca, majoritatea accidentelor grave petrecute pe soselele patriei au ca principala cauza, VITEZA! Anual, cu vina sau nu, isi pierd viata in astfel de accidente, sute de romani, lasand in urma lor durere si suferinta!

Si, apare un parlamentar care, culmea!...daca este adevarat ceea ce sustine Marian Godina, anume faptul ca...chiar distinsul parlamentar, cu ceva vreme in urma, a ramas fara permisul de conducere pe o perioada de 60 de zile, in urma unei inregistrari video efectuate cu aparatura din dotarea unei masini de politie ("a ocolit şi dumnealui PE CONTRASENS un limitator de viteză montat la o trecere de pietoni din dreptul unei şcoli")...INITIAZA UN PROIECT DE LEGE CARE SA INTERZICA MASINILOR DE POLITIE, UTILATE CU APARATURA RADAR SI CAMERA DE LUAT VEDERI, SA-SI MAI FACA DATORIA IN TRAFIC, FARA PRESEMNALIZAREA CU CEVA DISTANTA INAINTE!!!

Mai mult, nici "pistoalele" radar, existente in echipamentul politistilor de la "rutiera", sa nu mai poata fi folosite de catre acestia, la o distanta mai mare de 10 metri de masina de politie!

Daca adaugam si APLICATIA "WAZE" (pe care o avem, aproape, cu totii)....TRAI PE VATRAI, NENICA, SI VITEZA LA MAXIM!

Incredibil imi pare faptul ca, initiativa acestui domn parlamentar, Florin Roman, a primit aviz favorabil dim partea COMISIILOR DE SPACIALITATE DIN CADRUL CAMEREI DEPUTATILOR!!!

Ultima speranta ramane la GUVERNUL ROMANIEI care, din cate se pare, a anuntat ca nu sustine acest proiect, si, desigur, la presedintele tarii, care sper sa nu promulge acest proiect de lege, super aberant!

Pai, domnule Florin Roman, eu va sugerez sa mai adaugati o modificare a legii, prin care sa fie interzise "filtrele" de politie utilate cu "fiole" pentru stabilirea consumului de alcool, DACA NU SUNT SEMNALIZATE, DIN TIMP, CU CEL PUTIN 1 KM INAINTE, astfel, incat, orice conducator care conduce sub influenta alcoolului, sa aiba timp sa opreasca sau sa schimbe traseul!

Sa fim clari! Nu sunt ipocrit! Si eu sunt sofer, si eu incalc regulile de circulatie, mai ales in ceea ce inseamna VITEZA, dar nu pot accepta, vreodata, ca politistului sa i se diminueze, spre mimimum, posibilitatea de a ma prinde in "off-site", pentru ca acest lucru ar insemna o crestere exponentiala a riscului de accidente grave, pe soselele patriei.

Este suficient faptul ca, din pacate, iar acest lucru se poate verifica, frica multor romani vis a vis de rigorile legii s-a diminuat in asemenea hal incat, chiar si daca li se suspenda permisul de conducere, continua sa conduca, linistiti!

In loc ca LEGIUITORUL sa inaspreasca sanctiunile pentru VITEZA SI ALCOOL, avand in vedere statisticile care arata o crestere alarmanta a accidentelor grave care au ca principala cauza aceste abateri...ce face???...LE RELAXEAZA?

Doamne Dumnezeule!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu