.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

sâmbătă, 7 iulie 2018

CIUDATA VARA!

Buna dimineata, dragii mei!

Dupa doua week-enduri in care, datorita ploii si vremii urate, am fost nevoit sa anulez plecarea la mare, miercuri seara, cand stiam ca a doua zi voi pleca spre litoral, nicio secunda nu-mi mai trecea prin cap faptul ca, as mai putea avea parte de vreo "surpriza".

Joi dimineata, trezindu-ma pe la ora 8 si, privind cerul (care era inourat), mi-am spus ca este doar un inceput de zi (cu soare), mai putin impetuos, insa dupa vreo ora, cand a inceput sa ploua, am realizat ca sperantele mele pentru o zi frumoasa, se cam naruiesc. Cand am iesit pe autostrada, deja ploua TORENTIAL, si asa a plouat pe absolut toata durata drumului pana la Mamaia!


Norocul a fost ca, desi, nu mai aveam speranta, de vineri dimineata incepand, soarele a dominat cu autoritate cerul litoralului, vremea si apa marii fiind perfecte pentru relaxare.Iar, daca, astazi, nu stiu de ce, dar nu am avut somn (trezindu-ma la ora 5), am prins si un superb rasarit de soare, ocazie cu care, mi-a venit cheful de a scrie.


In tot cazul, ciudata vara...!

In alta ordine de idei, ma gandeam: Care, dintre soferii bucuresteni, macar, o data, NU A PARCAT MASINA INTR-UN LOC INTERZIS?

Dar, de aici si pana la a bloca o sina de tramvai, in plina zi, in mijlocul Bucurestiului, asa cum a facut o domnita, joi pe la pranz, este cale lunga!


Sincer! Ma gandesc daca acea femeie detine macar un gram de creier in cap, iar, in cazul fericit in care ar detine, CAT DE MARE II ESTE GRADUL DE NESIMTIRE?

Cum sa-ti lasi masina, fara sa observi sau, mai rau, FARA SA-TI PESE DE FAPTUL CA...BLOCHEZI SINA PE CARE CIRCULA TRAMVAIUL?

Din cate am inteles, gestul soferitei a fost sanctionat de catre politia locala, cu ridicarea masinii, o amenda in suma de 580 ron si...3 puncte de penalizare!

Eeee, aici este problema!

Pentru astfel de actiuni (care perturba, VOIT, programul unor sute sau...chiar mii de alti cetateni, absolut nevinovati), legislatia ar trebui sa prevada sanctiuni muuuult mai dure!

Repet! Privind poza, pot trage doua concluzii!

1. Soferita este tampitica rau, pentru ca nu ai cum sa nu observi ca ti-ai lasat masina intr-o pozitie care blocheaza sina de tramvai, caz in care, se pune intrebarea...CUM DE A LUAT CARNETUL?

2. Soferita este un "monument" de nesimtire, caz in care, pentru a nu se mai intampla pe viitor, ar fi trebuit sanctionata cu o amenda, atata de mare incat...sa-si aduca aminte, toata viata!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu