.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

miercuri, 27 iunie 2018

BIANCA DRAGUSANU, NU AR FI MAI BINE SA VORBESTI DESPRE CEEA CE TE PRICEPI? SPRE EXEMPLU, DESPRE "EXCURSIILE" LA....DUBAI?

Buna seara, dragii mei!


Este acea perioadă de „doliu” pe care bărbații o așteaptă din partea unei femei. Și dacă ea începe să fie fericită sau să fie atrasă de altă relație, bărbatul se frustrează și începe să aibă diverse reacții. Nu toți, într-adevăr, pentru că nu sumten toți la fel.


Declaratia de mai sus ii apartine Biancai Dragusanu, cu referire la posibilele reprosuri ce i-au fost sau...ii pot fi aduse de catre Victor Slav, vis a vis de faptul ca, la doar cateva zile de la despartirea lor, diva a inceput o relatie cu alt barbat.


Sa ne intelegem! Declaratia penibilei domnite, chiar ca nu ar avea absolut nicio importanta, in cazul in care aceasta nu ar reprezenta un VECTOR DE OPINIE pentru alte multe femei. Dar, din pacate...

Asadar, hai sa lamurim problema!

Acea perioada de DOLIU pe care o aduce in discutie BIANCA, nu este ASTEPTATA de barbati sau femei! (prima aberatie) Nu!!! Acea perioada de DOLIU, ca vrei sau nu, DACA A EXISTAT CU ADEVARAT IUBIRE, vine de la sine, indiferent daca...atentie!..esti barbat sau femeie!

Explicatia este cat se poate de simpla! Daca relatia pe care ai incheiat-o, a fost doar O RELATIE, neexistand acea IUBIRE care sa te faca sa rostesti declaratii ca cele pe care le rostea Bianca fata de Victor Slav (sufletul meu pereche, barbatul care mi-a aratat ce inseamna, cu adevarat, iubirea samd)....bineinteles ca, azi, la ora 12, o termini cu un tip, iar, peste doar cateva ore, CHIAR POTI FI ATRASA SA INCERCI A INCEPE O RELATIE CU UN ALT TIP. (valabil si pentru barbati)

Insa, daca relatia pe care ai incheiat-o, a presupus IUBIRE, atunci, BARBAT SAU FEMEIE FIIND, constati singur faptul ca, indiferent de posibilitatile pe care le-ai putea avea de a INCEPE O RELATIE CU ALTCINEVA, pur si simplu...nu poti!

De ce, nu poti? Pentru faptul ca, credem sau nu, IUBIREA NU ESTE ALIMENTATA DE INIMA, CI DE CREIER! Iar, creierul, in momentul in care te desparti de cineva (indiferent cat de nociva si rea este acea persoana), nu poate sa TREACA la o noua relatie, cu atat mai putin, fiind vorba si despre "intimitati".

Asa ca, vrei sau nu, DACA, INTR-ADEVAR, AI IUBIT, dupa despartirea de respectiva persoana, intri in ACEA PERIOADA DE "DOLIU".

Nu este nimic extraordinar in acest lucru, si, dupa cum am argumentat mai sus, este perfect explicabil! Indiferent, daca, esti barbat sau femeie!

Bine, tot atat de drept este si faptul ca, Bianca Dragusanu nu are de unde sa cunoasca aceasta "banalitate", pentru unicul si simplul motiv ca...nu a iubit in viata ei, cu adevarat!

In prezent, penibila domnita a mai ajuns sa aiba si o emisiune tv (mai rau de atat, nici ca se poate, desigur, din perspectiva faptul ca, din nefericire, A AJUNS SI VECTOR DE OPINIE, intens mediatizat!), iar alegatiile "expectorate", deformeaza groaznic realitatea traita dupa o despartire, atunci cand iubesti cu adevarat.

In concluzie, bineinteles ca acea perioada de DOLIU, chiar exista, iar cei care ai iubit cu adevarat, indiferent daca sunt barbati sau femei, stiu prea bine acest lucru! Si, chiar nu ai ce face, altceva, decat a tine-o! :)))

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu