.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

joi, 17 mai 2018

UNDE ESTI, MIHAI TRAISTARIU, CU AL TAU...."TORNERO"?

Buna seara, dragii mei!

Bai, de vreo saptamana ma chinui sa scriu despre RATAREA FINALEI "EUROVISION", si tot uit...

Da, fratilor, am reusit si aceasta performanta! Dupa muuuuulti ani, cand macar reuseam sa ne calificam in finala, anul aceata...am ratat obiectivul!

Nu stiu cat de corect a fost concursul, dar pot sa va povestesc cum am perceput eu momentul prestatiei trupei The Humans, cea care a reprezentat Romania la Eurovision.

Asadar, in seara cand se desfasura concursul pentru CALIFICAREA IN FINALA, butonand telecomanda televizorului, am prins ultimele 40-50 de secunde din prestatia trupei romanesti. Bai, nene...imi aduc aminte, inca de la primele secunde de auditie, ceea ce am gandit:

"Cu PORCARIA asta de melodie ne-am prezentat la Eurovision? Doamne Dumnezeule!".

Da, da, da! Eu sunt profan in ceea ce priveste muzica, dar am ureche muzicala si stiu sa recunosc un viitor HIT, inca din primele secunde ale auditiei.

Pai, bai, cati ani sunt de la prestatia exceptionala a lui MIHAI TRAISTARIU cu..."Tornero"???

Habar nu am! Dar, pot sa va spun faptul ca, desi au trecut ani multi de atunci, in orice moment al zilei, daca as fi pus la incercare, as putea, fara probleme, sa fredonez (profan, desigur) melodia "Tornero". NU AI CUM S-O UITI!

Sa fim clari! In acel an, daca cineva trebuia sa castige Eurovisionul, acela trebuia sa fie Mihai Traistariu cu "Tornero". Dar, asa cum ne-am obisnuit, la Eurovision se "intampla" multe, asa ca...

Insa, cand ajungem sa ne prezentam la concurs cu o PORCARIE DE MELODIE, asa cum a fost anul acesta melodia trupei The Humans...CHIAR CA NU AVEM ABSOLUT NICIO SANSA!

Stiti, ce m-a frapat???

Entuziasmul individului de la TVR1 (sper sa nu gresesc!), care comenta "live" concursul, si care....la finalul prestatiei trupeui The Humans, probabil, VRAJIT DE PICIOARELE "BLONDEI"...era cazut in transa: "Vaiiiii, ce prestatie exceptionala! Pfffff...a fost nemaipomenit!". :)))


DUMNEZEULE MAREEEE!

Atat de nemaipomenit a fost, incat nu am intrat nici in finala!!! :))))

Cu toata sinceritatea ma intreb daca cei care au jurizat CONCURSUL INTERN CARE A STABILIT MELODIA CASTIGATOARE CU CARE ROMANIA URMA SA SE PREZINTE LA EUROVIZION...AVEAU FUNCTIONALE AMBELE URECHI? :)))

In final, dupa aceasta imensa umilinta incasata de catre MUZICA ROMANEASCA, pot spune atat:

UNDE ESTI, MIHAI TRAISTARIU, CU AL TAU..."TORNERO"?

Bineintes, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu