.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

marți, 22 mai 2018

NOROC CA PROSTIA NU DOARE!

Buna seara, dragii mei!

Bai, sincer, rare sunt momentele cand mai pot fi lasat "masca" de vreo replica, dar...inca mai exista aceste momente!

Intr-un anumit context, dupa o discutie cu cineva, mi se spune:

Stii ce concluzie am tras eu din provocarea dialogului nostru? ca e bine sa vezi toate fatetele unui personaj, nu doar cea atenta, prezentata cu grija la inceput si apoi, Dzeu cu mila. E buna si provocarea la ceva!


Eeee, asta chiar m-a socat! Despre mine se pot spune muuuuulte, dar in niciun caz faptul ca, la vreun "inceput", pe orice palier sau directie, AS FACE CEL MAI MIC EFORT IN A PREZENTA, CU GRIJA, O PRIMA "FATETA" ! :))))

Iar, dupa ce imi mai citesti si blogul, sa poti spune asa ceva despre mine, inseamna ca... :))))

Lumea-i plina de IPOCRITI SI IPOCRITE care se dau altceva decat sunt, care au grija la modul in care se exprima (in primele faze ale dialogului), la gestica, la cum isi prezinta viata sau afacerile....dupa care, usor dar sigur, adevarul iese la iveala!

Mie, scuzata sa-mi fie NESIMTIREA, chiar mi se "rupe" de modul cum ma poate percepe cineva si...nu fac nici cel mai mic efort in a parea altceva decat sunt!

Sincer, ma gandesc cu ingrijorare, CE NAIBA ESTE IN CAPUL UNORA, DAR, MAI ALES, CE "ZERO" ABSOLUT TRONEAZA LA...EXPERIENTA DE VIATA???? :))))

Pana la urma, viata de zi cu zi, mai ales in prezent, ESTE O JUNGLA, plina de fiare care asteapta sa te sfasie! Noroc ai avea daca ai da de "lei" (macar, te ataca prin fata!), dar, cu preponderenta, vei intalni SERPI....

General vorbind...daca poti sa spui despre un dobitoc ca mine, dezarmant de sincer, atat in viata reala cat si pe acest blog, CA AS FI UNUL CARE IMI PREZINT (cu grija!) O PRIMA "FATETA", ma gandesc cum ai putea sa contracarezi actiunea unor SERPI, bine camuflati, care abia asteapta sa te sfasie? :))))

Astazi, toate s-au intors cu fundul in sus! Oameni care sunt dezarmanti de sinceri, sunt considerati IPOCRITI, iar cei care, intr-adevar, SUNT MAXIM DE IPOCRITI, sunt considerati sinceri!

Apoi...urmeaza vaicarelile!

Sincer, noroc ca prostia nu doare! :))))

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu