.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

sâmbătă, 26 mai 2018

BINE TE-AM REGASIT....MAMAIA!

Buna ziua, dragii mei!

Acest moment il astept de aproape 1 an! Sa stau tolanit pe sezlong si sa scriu. Da, weekend-ul acesta este primul din aceat an, bun pentru plaja. Am hotarat sa dau o fuga pana la prietenii mei care au barul de pe plaja hotelului Comandor, desi prognoza vremii nu era incurajatoare. Maine dimineata, de la Bucuresti, vor mai veni niste prieteni.


Vremea este extraordinara, iar plaja este pregatita, cel mai probabil, ca incepand cu 1 iunie, sa primeasca turistii (se monteaza ultimele umbrele si se asambleaza barurile). Daca tot a venit vorba despre PLAJA, in mod cert, vara aceasta seprezinta mult mai bine decat in anii trecuti, ceea ce inseamna ca cei de la Apele Romane au inceput sa-si faca, cu seriozitate, treaba.
N-am intrat, inca, in apa, pentru ca abia am sosit, insa sunt niste valuri superbe, iar mirosul marii este incredibil de frumos.


Sincer, nu-mi mai trebuie nimic! Doar sa o privesc si sa o ascult!

PS: Revin, cu o intrebare:

Ale cui interese servesc buletinele meteo de la posturile tv din Romania sau prognozele prezentate de site-urile de specialitate, cand anunta cu surle si trambite FAPTUL CA VA PLOUA IN WEEK PE LITORAL, iar in realitate, nu numai ca nu a plouat, dar a fost si un soare superb?!? (sambata, ora 17)Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu