...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 30 aprilie 2018

DOMNULE ARMAND ASSANTE, ROMANIA S-A SCHIMBAT ENORM, IN BINE? NIMIC, MAI FALS!

Buna seara, dragii mei!

Acum o saptamana, citeam intr-un ziar, declaratia celebrului actor Armand Assante care, revenit pe plaiurile mioritice, dupa vreo 18 de ani, A REALIZAT CA ROMANIA S-A SCHIMBAT ENORM, IN BINE, DESIGUR, IAR ROMANII ZAMBESC MULT MAI MULT!


Pe bune???? Care ar fi motivele pentru care ROMANII AR ZAMBII MULT MAI MULT, DECAT ACUM 18 ANI?

Cumva, faptul ca industria romaneasca a fost total distrusa, iar milioane de romani, mai ales, din provincie, au fost nevoiti sa mearga sa lucreze in strainatate, multi dintre ei, precum sclavii, O REPREZENTA VREUN MOTIV DE A RADE MAI MULT?

Cumva, sutele de mii de copii ai celor plecati la munca in strainatate, care sunt privati de prezenta parinteasca, in cei mai importanti ani ai copilariei si adolescentei, O REPREZENTA VREUN MOTIV DE A RADE MAI MULT?

Cumva, sutele de mii de femei romance care practica prostitutia, sub toate formele posibile (de la colt de strada, videochat, pana la cea din institutii, televiziuni, corporatii samd), vanzandu-si trupul unor libidinosi, mult mai in varsta decat ele, fara a mai avea vreo rusine fata de rude sau cunoscuti, O REPREZENTA VREUN MOTIV DE A RADE MAI MULT?

Cumva, milioanele de romani care sufera de depresie, multi dintre ei, refugiindu-se in bautura si droguri, O REPREZENTA VREUN MOTIV DE A RADE MAI MULT?

Cumva, interlopii care au ajuns sa paraziteze societatea, culmea, la niveluri la care, acum 18 ani, nici prin cap nu le trecea ca pot ajunge, O REPREZENTA VREUN MOTIV DE A RADE MAI MULT?

Cumva, sutele de mii de barbati romani, care se imbraca precum homosexualii sau...care au botul "imblanit", dar se epileaza pe picioare (!!!), O REPREZENTA VREUN MOTIV DE A RADE MAI MULT?

Cumva, devalizarea avutiei nationale facuta, pe rand, de catre toate partidele politice care au condus tara si...zeflemeaua cu care politicienii corupti, in loc sa stea in puscarie, fac caterinca pe facebook, din indepartate si caldute tari, care nu au acord de extradare cu Romania, O REPREZENTA VREUN MOTIV DE A RADE MAI MULT?

Cumva, spitalele "groazei" din iubita noastra tara, la fel de rudimentar dotate, ca si acum 30 de ani, in care te internezi pentru o usoara afectiune a "ceva" si...ai toate sansele sa iesi cu "picioarele inainte" (ma refer, in special, la spitalele din provincie), asta in timp ce, anual, se gestioneaza mizerabil, circa 9 miliarde de euro, O REPREZENTA VREUN MOTIV DE A RADE MAI MULT?

Cumva, valul incredibil de crime, a caror autori, desi, pareau normali, ajung sa-si ucida parintii, sotiile si copiii, O REPREZENTA VREUN MOTIV DE A RADE MAI MULT?

Cumva, dusmanii credintei in Dumnezeu si valorile familiei, care sustinuti din "afara", au indraznit a incerca, inclusiv, schimbarea constitutiei...pentru ca FAMILIA sa nu mai fie definita DOAR prin casatoria unui barbat cu o femeie, O REPREZENTA VREUN MOTIV DE A RADE MAI MULT?

Sa mai continui? Pai, as scrie pana dimineata!

Unde vezi, domnule Armand Assante, schimbarea enorma, in bine, a Romaniei????

Cumva, la Hotelul Hilton sau Marriot, unde ai fost, probabil, cazat in Bucuresti?

Cumva, in cluburi precum Loft, Nuba, Boa sau Face, ai vazut ca romanii zambesc mult mai mult? Zambesc! Asa este! Dar, nu i-ai vazut si dimineata, cand muzica a incetat, aburii alcoolului si ai drogurilor s-au evaporat, iar "realitatea" existentei, pentru multi dintre ei, ii arunca, din nou, in depresii severe!

ROMANIA S-A SCHIMBAT ENORM, IN BINE, IAR ROMANII ZAMBESC MULT MAI MULT, DECAT O FACEAU ACUM 18 ANI???

Nimic, mai fals!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu