...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 1 martie 2018

PE 18 MARTIE, RUSIA VA AVEA UN NOU PRESEDINTE. DIN NEFERICIRE PENTRU AMERICANI, ACELASI !!!

Buna seara, dragii mei!

Nota: Inainte de a trage vreo concluzie asupra randurilor ce urmeaza, daca tot ati ales sa cititi, faceti-o pana la capat!

Ne mai despart, mai putin de trei saptamani, pana la ziua ALEGERILOR PREZIDENTIALE DIN RUSIA!

Salut, inca de pe acum, victoria zdrobitoare pe care o va avea, VLADIMIR PUTIN.

Stiu! Stiu! Stiu! Multi ma injura, si, probabil, bunicul meu care a avut imens de pierdut de pe urma venirii comunistilor rusi in Romania, de acolo, din cer, se uita urat la mine!

Scumpii mei, dpmdv...lumea, dintotdeauna, s-a impartit in doua categorii:

PROSTII (reprezentati de o majoritate covaraitoare, incolonati, precum gastele si picandu-le mucu' la ceea ce le este spus)

DESTEPTII (care profita de pe urma prostiei, primei categorii)

Pe bunicul meu (fost magistrat, inainte de venirea comunistilor rusi in Romania) NU IL IUBESC, CI IL IDOLATRIZEZ! De multi ani, am in portofel o poza cu bunicul meu, si, nu o data, privind-o, am plans de ciuda ca nu am apucat sa-l cunosc mai mult. (a decedat cand eu aveam 4 ani)


CORECT! Bunicul meu a suferit enorm de pe urma comunismului, a fost dat afara din magistratura, i-a fost confiscat pamantul, ajungand sa dea la sapa pentru a-si intretine familia, pana ce prigoana s-a mai diminuat si un cunoscut de-al sau a reusit sa-l angajeze, functionar, la o fabrica comunista.

OK! ACEASTA ESTE REALITATEA ISTORICA, CARE MI-AR DA DREPTUL SA URASC COMUNISMUL SI RUSIA!

Dar, atentie!!!!

Daca ai, macar, un gram de creier in cap, nu ai cum sa nu observi faptul ca, REALITATEA PREZENTA este infinit mai rea decat cea trecuta!

Sunt un nationalist convins, si nu voi putea, ABSOLUT NICIODATA, sa achiesez ideii de globalizare, atata timp cat aceasta inseamna:

1.PIERDEREA IDENTITATII NATIONALE;

2. PIERDEREA RESPECTULUI DE A FI ROMAN;

3. ACCEPTAREA CA SUNTEM MAI PROSTI DECAT CEI DIN VEST SI DE PESTE OCEAN;

4. TRADAREA INTERESULUI NATIONAL SI TRANSFORMAREA ROMANIEI INTR-O ENCLAVA A VESTULUI;

5. TRANSFORMAREA ROMANILOR IN NISTE ROBOTI CARE ALEARGA DUPA IMBOGATIRE, CALCAND PESTE ORICE PRINCIPIU SI MORALITATE;

Si, lista ar putea continua!

NOTA: Apropos! Sper ca stiti, ce ne pregateste Germania si Franta! CONDITIONAREA ACCESARII FONDURILOR EUROPENE, DE ACCEPTAREA COTELOR DE IMIGRANTI!

Cat de naiv poti sa fi ca individ, incat sa-ti doresti, IN CLIMATUL ACTUAL, ca Vladimir Putin sa nu castige alegerile??

Pai, cine sa-l inlocuiasca???

Ultimul experiment pe care FSB l-a acceptat, undeva, pe la inceputul anilor '90, a fost Boris Eltin...un individ slab, santajabil, pe care americanii l-ar fi calcat in picioare.

Cand FSB s-a trezit si a scos in fata un ADEVARAT CONDUCATOR, pe Vladimir Putin, americanii, mai intai, au crezut ca va merge, in continuare, cu vrajeala "extinderii democratiei", asa cum mersese si pe vremea lui Boris Eltan, iar, ulterior, cand si-au dat seama ca nu mai pot penetra sistemul de putere de la Moscova, prin intermediul unor politicieni care sa le faca "jocurile"...AU DEVENIT CEI MAI INVERSUNATI DETRACTORI AI PRESEDINTELUI RUS!

Cat de creduli pot fi est-europenii, incat sa creada ca AMERICANILOR le pasa de ei? Nici pomeneala! Nu le pasa, nici cat "negrul" sub unghie!

TINTA LOR ESTE DISTRUGEREA RUSIEI, ATAT CA FORTA ECONIMICA, CAT SI CA PUTERE MILITARA!

Ce n-ar da americanii, sa puna mana pe GAZUL RUSESC! Si, nu numai...

Hai sa vorbim, un pic, despre posibilii inlocuitori, din trecut sau din prezent, ai lui Vladimir Putin!

BORIS NEMTOV!


Acest individ, pana sa fie asasinat, cica...REPREZENTA CEL MAI INVERSUNAT INAMIC AL ABUZURILOR SI VIETII DE HUZUR DUSE DE CATRE VLADIMIR PUTIN...

Prostii (din fericire pentru Rusia, nu multi!), chiar credeau in probitatea morala si profesionala a acestui individ.

REALITATEA???

Boris Nemotov adora viata luxoasa, averea sa fiind, deloc, de neglijat si...in plus, ii placea sa se reguleze cu tinere manechine si fotomodele. Spre o asemenea "partida" se indrepta, inainte de a fi asasinat.

Acesta vorbea, adesea, poporului rus, despre dorinta de a pune capat erei "CORUPTULUI SI IMORALULUI DE LA KREMLIN" (Valdimir Putin), dar nu avea vreo jena sa-si puna nevasta sa stea la aceeasi masa cu...AMANTELE.

Pentru ca, baiat chipes, avea...nu gluma! Atat, amante, cat si copii! (4 copii facuti cu 3 femei)

Ana Duritkaia (23 de ani), cu care avea o relatie de pe vremea cand, aceasta, avea vreo 19 anisori.

Nici la Anastasia Ogneva nu putea sa renunte, asa ca, facea slalom!

Apoi...Irina Koroleva, cu care avea si copil! Daca o mai adaugam si pe Ekaterina Odintsova, cu care, deasemnea, avea copil, pe langa Raisa Ahmetova Nemetova (si cu aceasta avea copil), ce-i era sotie de vreo 20 de ani, intr-adevar, ne putem da seama foarte usor ca...POPORUL RUS AR FI AJUNS PE MAINI BUNE!




Ar mai fi ceva! Sa fie realitate sau...un trucaj al "railor" din FSB?



IULIA TIMOSENKO


In cazul acesteia, situatia este si mai grava! Inversunata adversara a lui Vladimir Putin, doamna fosta prim-ministru al Ucrainei, infocata sustinatoare a Uniunii Europene si a Americii, din nou, PENTRU PROSTI...reprezenta "speranta"!

REALITATEA???

Iulia Timosenko fusese casatorita cu un mahar al fostului Partid Comunist Rus, iar averea pe care o avea, fusese facuta din afaceri facute cu ajutorul conexiunilor pe care familia sa le avea cu KGB.

Mai mult! Cand viata ucrainienilor era data peste cap, multi dintre ei piezandu-si viata, acum cativa ani, pe "Euromaidan-ul" de la Kiev, militand pentru eliberarea sa din inchisoare si aderarea Ucrainei la structurile europene, FIICA ACESTEIA, YEVGENIA TIMOSENKO, ISI SERBA ZIUA DE NASTERE LA UNUL DINTRE CELE MAI LUXOASE HOTELURI DIN ROMA.



ALEKSEI NAVALNII


Acest individ, cica, in prezent, este cel mai inversunat adversar al lui Putin.

In cazul acestui individ, a carei "structura" seamana izbitor cu cea a unui alt penibil, Mihai Saakasvili (voi ajunge si la el, moment in care veti intege la ceea ce ma refer)...s-a raspandit zvonul ca...lui Vladimir Putin i-ar fi mare teama de el, motiv pentru care, sub diverse motive, nu i-a permis sa candideze la prezidentiale.

Mai patetic de atat, nici ca se poate!

Aloooo! La orice ora ar avea loc alegeri in Rusia, Vladimir Putin ar castiga DETASAT, fiind sustinut, pe bune, de peste 60-65% dintre rusi!

MIHAI SAAKASVILI


Acest individ, chiar, daca, pana in prezent, nu si-a manifestat intentia de a ajunge la Kremlin, acum vreo 10 ani, din pozitia de presedinte al Georgiei si...excitat de o minima atentie data de americani, pe langa un suport de asistenta militara, A AVUT NEMERNICIA SA ATACE CU ARMAMENT "GREU", FARA AVERTISMENT, REGIUNEA OSETIA DE SUD, populata de majoritari rusi, iar, cand, ulterior, Vladimir Putin, I-A ARATAT CEEA CE INSEAMNA O RIPOSTA, portavocile americane au "explodat"!

Au explodat, tinand-o asa, luni de zile (cu agresiunea Rusie fata de Georgia), pana cand...un raport emis de o comisie europeana de experti militari, a concluzionat, clar:

IN RAZBOIUL DINTRE RUSIA SI GEORGIA, CEA DIN URMA A FOST...STAT AGRESOR!

Ma ingretoseaza teribil zbaterea americanilor pentru a pune mana, in sfarsit, pe tot estul european, insa, deocamdata....MAI AU DE ASTEPTAT, CEL PUTIN, INCA 6 ANI!

Atata timp cat, la Kremlin, va fi Vladimir Putin (sper ca FSB-ul si-a invatat lectia la sfarsitul anilor '80 si inceputul anilor '90)...americanii vor "saliva", in continuare, la ideea de a fi stapanii lumii!

In plus, continui sa mizez pe premonitia mea! Am mai spus-o:

CEL PUTIN, IN CAZUL PATRULATERULUI "Polonia-Ungaria-Cehia si Romania", desi, realitatea actuala pare sa-i linisteasca pe americani, felicitandu-se de usurinta cu care au reusit sa penetreze aceasta "zona" si sa-si impuna interesele, intr-o zi, sa nu aiba o mare surpriza!

FSB-ul este mult mai puternic decat isi imagineaza ei, de la inaltimea ancestrala a ingamfarii!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu