.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

luni, 19 martie 2018

PANA VOI REINCEPE SA SCRIU, VA TRIMIT UN GAND BUN!

Buna seara, dragii mei!

Nu am mai scris in ultimele 10 zile pe blog, datorita faptului ca...din pacate, pe langa faptul ca nu m-am simtit, deloc, bine, in plus...au fost si o serie de amintiri foarte urate, petrecute anul trecut, exact in aceasta perioada (am scris pe blog despre ce a fost vorba), ceea ce as minti, daca as sustine ca nu m-au afectat, chiar si la peste 1 an distanta. Maine este 20 martie, iar, cu un an in urma, imi inmormantam mama, care decedase la cateva zile dupa ce eu am cazut din picioare (pe un fond nervos urias) si ajunsesem in spital.

Vreau sa ma mai linistesc cateva zile si, bineinteles, voi reincepe sa scriu.

Pana atunci, va trimit un gand bun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu