.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

miercuri, 7 februarie 2018

SANGELE, APA NU SE FACE! SI...NICI, INVERS!

Buna seara, dragii mei!

Sincer! Nu-mi place, deloc, muzica populara. Dar, deloc! Poate si pentru faptul ca, nascut fiind in Bucuresti, nu ma identific cu vreunul dintre tipurile de muzica populara romaneasca.

Acesta este si motivul pentru care, atunci cand a decedat Ileana Ciuculete, habar nu aveam cine este. Apoi, dupa decesul regretatei, am tot auzit prin presa despre Cornel Gales. Din nou, habar nu aveam cine este, realizand, in final, ca este sotul raposatei.

Documentandu-ma, am aflat ca in aceasta perioada exista un razboi mocnit intre Cornel Gales (in calitate de fost sot) si copiii Ilenei Ciuculete, miza fiind...FINANCIARA.

Astfel, i se reproseaza domnului Gales faptul ca...in timp ce el huzureste pe banii Ilenei Ciuculete, copiii acesteia traisc in conditii modeste si nu au bani.

Din cate am inteles, cei care-l arata cu degetul pe fostul sot al Ilenei Ciuculete, CA PRINCIPAL REPROS, ii invedereaza faptul ca...la nici cateva luni de la decesul fostei sotii, s-a cuplat cu alta femeie, neezitand sa se sarute, in public, cu aceasta. In plus, i se mai reproseaza si faptul ca a avut o relatie, timp de un sfert de secol, cu cantareata de muzica populara, manat doar de INTERESE FINANCIARE, sau, faptul ca... propriul copil (biologic), nu l-a vazut, de peste 20 de ani!

Fara doar si poate, URAT! Foarte urat!

Cu toate acestea, chiar nu inteleg ce asteptari au sustinatorii copiilor Ilenei Ciuculete, de la Cornel Gales???

CUMVA, SA IMPARTA, CORECT, AVEREA CU EI?

Sincer, imi pare o gluma de prost gust! Normal, ca nu va face acest lucru, cel putin, de buna voie!

Daca exista UN VINOVAT in toata aceasta nedreptate pe care o traiesc copiii regretatei cantarete de muzica populara, acela este chiar....RAPOSATA!

Am sa si argumentez! (ca de obicei)

Pai, in momentul in care traiesti, timp de 25 de ani, langa un barbat care NU SI-A VAZUT COPILUL BIOLOGIC, DE PESTE DOUA DECENII (am inteles ca, are o fata), si lasi in mainile acestuia AVEREA ACUMULATA din cariera de cantareata, cum iti poti imagina ca, in cazul in care, Doamne Fereste, patesti ceva, COPIII TAI (nu, si ai lui!) VOR MAI PUPA VREUN BAN, cel putin, de buna voie?????

Eu ma pricep bine de tot la oameni! Este rezultatul a multor ani de studiu aprofundat a tot ceea ce inseamna "SEMNE" in discursul, gestica si privirea unui/ei individ/a!

Pe Cornel Gales, numai daca-l asculti, timp de cateva minute (am avut ocazia, in aceasta seara), nu ai cum sa nu sesizezi ca nu are limita si nici rusine in a face absolut orice sa se abata de la subiectul discutat, sa vorbeasca alaturi de subiect, sa apeleze la toate tertipurile, pentru a evita rostirea unui raspuns simplu (DA SAU NU), atunci cand este strans cu usa samd!

Omu', desi, deloc agresiv in limbaj si purtare (cel putin, pe micul ecran), IMI PARE UN TIP EXTREM DE ABIL SI CU "SCOALA" IN EL!

Nu va fi usor! Cel putin, nu pe cale amiabila! Poate, in instanta!

Concluzie:

Dragilor, din umilu-mi punct de vedere, indiferent de cat de indragostiti puteti sa fiti, la un moment dat, niciodata, dar, absolut niciodata, SA NU VA LASATI COPIII BIOLOGICI, LA MANA ACTUALULUI/EI SOT/SOTIE.

Pentru ca, in momentul in care veti pune actualul/a sot/sotie INAINTEA COPIILOR BIOLOGICI, ii veti putea condamna (pe copii) la o crunta nedreptate, in cazul "disparitiei" voastre, premature sau nu!

Nota:

Va rog din inima, sa nu invocati EXCEPTIA, nu de alta, dar, dupa cum, desigur, cunoasteti, "Exceptia confirma regula!", iar, in plus, imi place a crede ca sunteti niste oameni inteligenti! ESTE O EVIDENTA MATEMATICA FAPTUL CA, EXCEPTIA VA EXISTA INTOTDEAUNA!

Sangele, apa nu se face! Si...nici, invers!

Dupa cum ati vazut si in cazul regretatei, Ileana Ciuculete, sotul sau (care nu era si tatal copiilor sai), LA DOAR CATEVA LUNI DUPA MOARTEA ACESTEIA (marea sa iubire), deja, se cuibarise in bratele altei femei!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Un comentariu:

 1. Bună ziua sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am luat soțul meu înapoi.Ia fost nebun când soțul meu mi-a lăsat pentru o altă femeie luna trecută Dar, când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce la profetul Okona un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum m-a părăsit soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com sau WhatsApp pe +2348069032895 De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca,
  (1) Dacă doriți ex-spate.
  (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta.
  (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
  (4) Vrei să vindeci bolile mortale
  (5) Dacă vreți un copil.
  (6) Vrei să fii bogat.
  (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna.
  (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
  (9) vrei o soție / soț

  RăspundețiȘtergere