.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

marți, 20 februarie 2018

SA-TI FIE MARE RUSINE, MAI, DIRECTORASULE!

Buna seara, dragii mei!

Numai parinte sa nu fi, atunci cand primesti verdictul...COPILUL DVS SUFERA DE AUTISM. Mai mult ca sigur ca, ti se surpa pamantul de sub picioare. Apoi, dupa o lupta imensa dusa cu tine, va trebui sa accepti si sa incerci a face tot ceea ce este posibil, pentru a mai ameliora cumplita afectiune.

Copiii bolnavi de autism (dar, nu numai!), SA FIM CLARI!!!....ar trebui sa aiba aceleasi drepturi, precum copiii sanatosi. Si, implicit, DREPTUL DE A MERGE PE PLAJA SI A SE BALACI IN APA.

Din pacate, Romania, nici acest drept nu ofera acestor copii, pe langa multe altele.

Iar, daca statul roman nu s-a preocupat sa rezolve aceasta situatie, un grup inimos de romani a luat problema in "piept", incepand diligentele pentru a primi autorizatia de functionare a UNEI PLAJE SPECIALE, DESTINATA COPIILOR BOLNAVI DE AUTISM SAU CU ALTE DIZABILITATI.

Dupa diverse intalniri ce au avut loc intre grupul de initiativa si responsabili guvernamentali, s-a gasit, in final, o bucatica de plaja (pe care nu o voia nimeni), undeva prin Constanta, ramanand DOAR problema banilor necesari amenajarii.

Buuuun. Dupa ce, tot cu ajutorul unor romani inimosi, s-au gasit si banii necesari pentru amenajarea plajei la standardele necesare persoanelor cu dizabilitati, a venit "bomba"! De unde? Pai, normal...TOT DE LA STATUL ROMAN!

Ne pare rau, dar, dupa ce am consultat legea, ne-am dat seama ca...nu va putem atribui, nici macar acea bucatica de plaja, nedorita de catre nimeni, FARA LICITATIE!

Si, uite asa, cazul a ajuns pe micul ecran!

Putem avea functii, bani, putere si influenta, DAR, NICIODATA, NU AR TREBUI SA UITAM A FI OAMENI!

Hai, sa va prezint pe cineva:


Numele acestui individ, mare BOSS, pe la Apele Romane Constanta, este HRISTU UZUN.
La acest personaj a ajuns reporterul unei televiziuni, incercand sa capete niste raspunsuri pertinente, la intrebarea: DE CE NU SE POATE, FARA LICITATIE???

Mi-au dat lacrimile de nervi, privindu-l pe acest mahar imbuibat (ma refer la mancare, desigur!!!...a nu se intelege ca l-as face imbuibat de "malai"), cum raspundea PLICTISIT SI ENERVAT la intrebarile reporterului, asta cand nu-i venea sa rada!!!

Finalul a fost apoteotic:

DIN PUNCTUL SAU DE VEDERE, PLAJELE AMENAJATE PE LITORALUL ROMANESC, AU CONDITIILE NECESARE, SI PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITATI!

Greu sa suporti o asemenea atitudine! Aproape, imposibil! Atata dispret si tupeu, nu ai cum sa accepti!

Mai, directorasule...spui ca plajele de pe litoralul romanesc, sunt amenajate si pentru persoanele cu dizabilitati? Pe bune????

Te-ai gandit, vreodata, mai, directorasule, ce simt acei parinti (spre exemplu) atunci cand, impingand, cu greu, pe nisipul fierbinte, un carucior in care exista un copil cu handicap, printre sute de sezlonguri si...tot atatea priviri?

Te-ai gandit, vreodata, mai, directorasule, cat de greu se poate manevra un carucior pentru persoane cu dizabilitati, mai ales...pe malul marii, printre sute de copii care intra si ies din apa, alergand in toate partile?

Mai, directorasule, te-ai gandit, vreodata, ca si copiii cu dizabilitati AU DREPTUL SA SIMTA "MANGAIEREA" APEI MARII NEGRE? Cum ar putea, in conditiile plajelor normale, sa intre in apa, un copil cu dizabilitati?

Ma voi opri aici pentru ca, scriind, mi-au dat lacrimile de nervi, fiindu-mi mare teama ca...incep sa folosesc un altfel de limbaj!

Sa-ti fie mare rusine, mai, directorasule!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Un comentariu:

 1. Bună ziua sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am luat soțul meu înapoi.Ia fost nebun când soțul meu mi-a lăsat pentru o altă femeie luna trecută Dar, când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce la profetul Okona un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum m-a părăsit soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com sau WhatsApp pe +2348069032895 De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca,
  (1) Dacă doriți ex-spate.
  (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta.
  (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
  (4) Vrei să vindeci bolile mortale
  (5) Dacă vreți un copil.
  (6) Vrei să fii bogat.
  (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna.
  (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
  (9) vrei o soție / soț

  RăspundețiȘtergere