.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

.

.

duminică, 4 februarie 2018

PROCENTUL ROMANILOR CARE AU PROBLEME PSIHICE, CRESTE INGRIJORATOR? PAI, DE CE, NE MIRAM?

Buna seara, dragii mei!

Deunazi, cineva m-a intrebat: "Mircea, dar, cum ai ajuns dintr-un om cu vedere puternic de dreapta, intr-un om cu VEDERE DE STANGA?"

Buna intrebare, desi raspunsul este foarte simplu!

Cand eram tanar si...dupa 16 ani de comunism pe care ii traisem din plin, fireste ca, VISAM CAI VERZI PE PERETI!

Atunci, imediat dupa evenimentele din 1989, ascultam cu gura cascata la EXPONENTII de "dreapta" care aparusera in societate. Pe atunci, ii credeam, pentru ca...SISTEMUL imi era total strain, si nici prin cap nu-mi trecea faptul ca, cei care urlau in mass-media romanesca, impotriva COMUNISMULUI, in realitate...aveau nume de "cod".

Pe atunci, pusti fiind si bucurandu-ma la orice rahat aparut pe piata romaneasca, avand ETICHETA STRAINA, nu realizam ca...cei care cer restructurarea industriei romanesti, in realitate, sunt niste tradatori de neam si tara, care glasuiau in fata romanilor naivi, intr-un mod concentrat si profesionist, urmarind DISTRUGEREA EI.

Pe atunci, cand o vedeam, spre exemplu, pe Daniela Gyorfi, cum isi face loc pe scena, DESPUINDU-SE SI ETALAND VULGARUL, nu mi-as fi putut inchipui ca, peste 10-15 ani, din ce in ce mai mult, ROMANCELE VOR AJUNGE SA-SI VINDA TRUPUL, FARA RUSINE, unor libidinosi plini de bani.

Pe atunci, niciodata, dar, absolut niciodata, nu as fi putut a-mi imagina faptul ca...nu peste multa vreme, "drojdia" societatii va ajunge sa detina averi impresionante si, intr-un mod incredibil, sa puna mana pe o buna parte din esicherul politic!

Pe atunci, dupa o copilarie si adolescenta traita cu...PARTIDUL UNIC, nu-mi puteam imagina ca, ALEGERILE DEMOCRATICE de care ni se tot vorbea, peste foarte putina vreme, dar, din ce im ce, mai inversunat, VOR FI CASTIGATE CU POMENI ELECTORALE SI CU AJUTORUL LUMII INTERLOPE, raspalatita, dupa cate "voturi" poate sa aduca din partea supusilor!

Pe atunci, n-a fi putut crede ca, dintr-un popor vesel si optimist, in ciuda zecilor de ani de comunism si cult al personalitatii, vom ajunge un popor de DEPRIMATI SI URSUZI, care nu mai stim sa zambim, sa fim amabili si binevoitori!

Pe atunci, nici in ruptul capului nu as fi putut crede ca, peste o vreme, vom avea profesori care abuzeaza sexual eleve minore sau...cum a fost un caz recent, vor ajunge sa se masturbeze in timpul orelor!

Pe atunci, nu mi-as fi putut imagina faptul ca, peste doua decenii, majoritatea populatiei, incolonata, precum oile, mai intai, se va inscrie pe o "jucarie" inventata de catre americani, iar, ulterior, va capata o manie in a-si poza farfuria cu mancare.

Pe atunci, nu as fi putut crede, vreodata, faptul ca...pe micul ecran, locul plenarelor si congreselor ceausiste va fi luat de catre emisiuni populate cu analfaberi si prostituate, care vor fi prezentate ca...VEDETE SI VECTORI DE OPINIE.

As mai putea aduce foarte multe argumente care sa-mi justifice apartenenta la doctrina de "stanga", dar, ma voi opri, aici!

PSIHOLOGII NE VORBESC DESPRE FAPTUL CA, PROCENTUL ROMANILOR CARE AU GRAVE PROBLEME PSIHICE, CRESTE INGRIJORATOR!

Pai, intr-un asemenea climat, cum sa nu creasca?

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu