...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 4 februarie 2018

PROCENTUL ROMANILOR CARE AU PROBLEME PSIHICE, CRESTE INGRIJORATOR? PAI, DE CE, NE MIRAM?

Buna seara, dragii mei!

Deunazi, cineva m-a intrebat: "Mircea, dar, cum ai ajuns dintr-un om cu vedere puternic de dreapta, intr-un om cu VEDERE DE STANGA?"

Buna intrebare, desi raspunsul este foarte simplu!

Cand eram tanar si...dupa 16 ani de comunism pe care ii traisem din plin, fireste ca, VISAM CAI VERZI PE PERETI!

Atunci, imediat dupa evenimentele din 1989, ascultam cu gura cascata la EXPONENTII de "dreapta" care aparusera in societate. Pe atunci, ii credeam, pentru ca...SISTEMUL imi era total strain, si nici prin cap nu-mi trecea faptul ca, cei care urlau in mass-media romanesca, impotriva COMUNISMULUI, in realitate...aveau nume de "cod".

Pe atunci, pusti fiind si bucurandu-ma la orice rahat aparut pe piata romaneasca, avand ETICHETA STRAINA, nu realizam ca...cei care cer restructurarea industriei romanesti, in realitate, sunt niste tradatori de neam si tara, care glasuiau in fata romanilor naivi, intr-un mod concentrat si profesionist, urmarind DISTRUGEREA EI.

Pe atunci, cand o vedeam, spre exemplu, pe Daniela Gyorfi, cum isi face loc pe scena, DESPUINDU-SE SI ETALAND VULGARUL, nu mi-as fi putut inchipui ca, peste 10-15 ani, din ce in ce mai mult, ROMANCELE VOR AJUNGE SA-SI VINDA TRUPUL, FARA RUSINE, unor libidinosi plini de bani.

Pe atunci, niciodata, dar, absolut niciodata, nu as fi putut a-mi imagina faptul ca...nu peste multa vreme, "drojdia" societatii va ajunge sa detina averi impresionante si, intr-un mod incredibil, sa puna mana pe o buna parte din esicherul politic!

Pe atunci, dupa o copilarie si adolescenta traita cu...PARTIDUL UNIC, nu-mi puteam imagina ca, ALEGERILE DEMOCRATICE de care ni se tot vorbea, peste foarte putina vreme, dar, din ce im ce, mai inversunat, VOR FI CASTIGATE CU POMENI ELECTORALE SI CU AJUTORUL LUMII INTERLOPE, raspalatita, dupa cate "voturi" poate sa aduca din partea supusilor!

Pe atunci, n-a fi putut crede ca, dintr-un popor vesel si optimist, in ciuda zecilor de ani de comunism si cult al personalitatii, vom ajunge un popor de DEPRIMATI SI URSUZI, care nu mai stim sa zambim, sa fim amabili si binevoitori!

Pe atunci, nici in ruptul capului nu as fi putut crede ca, peste o vreme, vom avea profesori care abuzeaza sexual eleve minore sau...cum a fost un caz recent, vor ajunge sa se masturbeze in timpul orelor!

Pe atunci, nu mi-as fi putut imagina faptul ca, peste doua decenii, majoritatea populatiei, incolonata, precum oile, mai intai, se va inscrie pe o "jucarie" inventata de catre americani, iar, ulterior, va capata o manie in a-si poza farfuria cu mancare.

Pe atunci, nu as fi putut crede, vreodata, faptul ca...pe micul ecran, locul plenarelor si congreselor ceausiste va fi luat de catre emisiuni populate cu analfaberi si prostituate, care vor fi prezentate ca...VEDETE SI VECTORI DE OPINIE.

As mai putea aduce foarte multe argumente care sa-mi justifice apartenenta la doctrina de "stanga", dar, ma voi opri, aici!

PSIHOLOGII NE VORBESC DESPRE FAPTUL CA, PROCENTUL ROMANILOR CARE AU GRAVE PROBLEME PSIHICE, CRESTE INGRIJORATOR!

Pai, intr-un asemenea climat, cum sa nu creasca?

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Un comentariu:

  1. Bună ziua sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am luat soțul meu înapoi.Ia fost nebun când soțul meu mi-a lăsat pentru o altă femeie luna trecută Dar, când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce la profetul Okona un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum m-a părăsit soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com sau WhatsApp pe +2348069032895 De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca,
    (1) Dacă doriți ex-spate.
    (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei să vindeci bolile mortale
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) vrei o soție / soț

    RăspundețiȘtergere