...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 22 februarie 2018

NIMIC NU ESTE MAI PARALIZAT PENTRU MORALUL UNEI NATIUNI, DECAT UN JUDECATOR CORUPT SI SPAGAR!

Buna seara, dragii mei!

Ati fost, vreodata, intr-o sala de tribunal? Bai, acolo, JUDECATORUL ESTE DUMNEZEU COBORAT PE PAMANT! Asa este vazut, atat de avocati, cati si de "norodul" care se judeca!

Mai mult! Rational vorbind, atunci cand unui muritor i se face o nedreptate in societate, UNICA SA SPERANTA PENTRU INDREPTAREA NEDREPTATII, SE LEAGA, IN PRIMUL RAND...DE JUDECATORUL DE LA TRIBUNAL! Abia, apoi, de Dumnezeu!

Judecatorul, prin imensa putere cu care este investit de catre sistemul judiciar, POATE SCHIMBA VIATA UNUI OM, IN BINE SAU IN RAU!

Din punctul meu de vedere (desigur, profan!), nu exista nimic mai PARALIZANT pentru moralul unei natiuni, decat un judecator corupt, pentru ca nu poti visa la un viitor mai bun, in momentul in care, concetatenii INVESTITI CU PUTERE MAXIMA DE DECIZIE ASUPRA EXISTENTEI SOCIALE A NORODULUI, sunt corupti si spagari!

GEANINA TERCEANU, JUDECATOR!


Priviti poza! Dupa cum spuneam, mai sus de puterea pe care i-o oferea ACEL "SCAUN", nu exista decat...PUTEREA DIVINA!

Apoi, de-a lungul carierei sale, ganditi-va cati oameni din popor, mai mult sau mai putin educati, mai mult sau mai putin scoliti, si-au pus toata increderea si speranta in PROBITATEA SA MORALA!

In realitate, doamna judecator Geanina Terceanu, intretinea relatii sexuale cu interlopii sau se intalnea cu ei pe la miezul noptii, pentru a incasa spagi de sute de mii de euro, in schimbul "achitarii" acestora!

In final, dupa ce a fost prinsa si judecata, A INCASAT O PEDEAPSA RIDICOLA...7 ani de inchisoare!!!

Nu, tata! Aceasta doamna judecator, pentru ceea ce a facut, din punctul meu de vedere, nu ar mai fi trebuit sa vada, vreodata, lumina zilei!

Nu vorbim despre niste fosti bisnitari, pe vremea regimului comunist...Borcea, fratii Becali, Penescu samd, si nici despre niste fosti golani de colt de strada, ajunsi, intre timp, penibili parlamentari!

VORBIM DESPRE UN JUDECATOR AL STATULUI ROMAN, ale carui fapte, prin gravitatea lor, contribuie decisiv la DEMORALIZAREA, DIN CE IN CE MAI ACCENTUATA, A UNEI NATIUNI!

Poti accepta multe, extrem de multe! Dar, sa accepti ca o persoana investita cu maxim de putere decizionala asupra vietii unui cetatean care ajunge sa se judece, intretine relatii sexuale cu interlopii si primeste spaga sute de mii de euro, in schimbul achitarii acestora...ASA CEVA, ESTE ABSOLUT INACCEPTABIL!

Doar, 7 ani? Hm...absolut, ridicol!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Un comentariu:

  1. Bună ziua sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am luat soțul meu înapoi.Ia fost nebun când soțul meu mi-a lăsat pentru o altă femeie luna trecută Dar, când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce la profetul Okona un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum m-a părăsit soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com sau WhatsApp pe +2348069032895 De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca,
    (1) Dacă doriți ex-spate.
    (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei să vindeci bolile mortale
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) vrei o soție / soț

    RăspundețiȘtergere