...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 18 februarie 2018

DOAMNELOR, DESI, CREDETI CA VA INFRUMUSETATI, OPERATIILE ESTETICE VA MUTILEAZA!

Buna dimineata, dragii mei!

Astazi, am fost matinal. Am avut grija sa ma trezesc, dis de dimineata, pentru ca masinuta mea nu a mai fost spalata, cred ca...de prin noiembrie, si daca nu ajung la prima ora la spalatoria "Auto Smart", ulterior, coada de masini este atat de mare, incat mi-as pierde cateva ore bune, pentru a o spala.

N-am mai scris in ultimele 10 zile pe blog, dar nu pentru ca n-am voit, ci pentru ca, din nou, coloana mea vertebrala...imi da mari batai de cap. Dupa ce s-a linistit partea cervicala, a inceput sa ma doara, cea lombara. Pur si simplu...abia puteam sa stau pe scaun.

Un lucru-i cert! Toate abuzurile asupra coloanei facute de-a lungul vietii, acum, incep sa se razbune!

In fine...

Bai, fratilor, daca tot trebuie sa astept pana imi este spalata masina, DESPRE OPERATIILE ESTETICE ALE FEMEILOR, simt nevoia sa scriu cateva randuri!

Dupa cum, lesne, se poate observa, tinere sau mai putin tinere femeile romance, din ce in ce mai ingrijorator de mult, se napustesc sa-si faca operatii estetice! Implanturi mamare, buze, pometi, nas, fatete dentare, gene false, fund, coapse samd.

Acum vreo 18-19 ani, in cretinismul existentei mele, am avut ocazia, prima data, sa pun mana pe niste implanturi mamare. Pe atunci, in Romania, extrem de putine femei isi permiteau sa-si faca un implant mamar, operatia fiind foarte scumpa. De atunci si pana acum, fara sa exagerez, am pus mana pe toate implanturile posibile (de volum, de sustinere, facute deasupra muschiului sau...sub muschi), unele mai reusite, altele mai putin.

Sincer, daca ar fi sa-mi dau cu parerea...RAMAN LA VARIANTA CA, INDIFERENT DE MARIMEA SANILOR, TOT CEI NATURALI, SUNT CEI MAI ATRAGATORI SI PLACUTI, LA ATINCERE.

In prezent, insa, de la operatiile de implant mamar, s-a ajuns la o adevarata ISTERIE, iar rezultatele acesteia...nu sunt, deloc, apreciabile!

Mai ales, voi, femeile, va mai aduceti aminte de PAPUSILE CU CARE VA JUCATI CAND ERATI MICUTE?

Exact ca acele papusi, aratati, doamnelor, dupa aceste operatii estetice! SI, TOATE, SUNTETI LA FEL!

Nu o data, am avut ocazia sa privesc o femeie operata la buze sau pometi! Bai, nene, cand vorbeste...desi, te uiti la ea, ai impresia ca vocea se aude din interiorul acesteia (exact, ca in cazul papusilor), pentru ca...buzele si fata, APROAPE CA NU SE MISCA, in momentul vorbirii.

Apoi, sprancenele! Dumnezeule, acele sprancene, hidos, tatuate! Toate, la fel! Aceeasi forma si aceeasi culoare!

Nu mai vorbesc despre, fatetele dentare! Acel alb, ireal...

Cele mai bune exemple, de departe, ALE MUTILARII IN URMA OPERATIILOR ESTETICE, SUNT DANIELA CRUDU SI MIHAELA RADULESCU!

Bai, daca, inainte, Daniela, desi, bineinteles, avea imaginea unei fetite de cartier, destul de reusita dpdv fizic, acum, dupa un sir nesfarsit de operatii estetice...ARARA PRECUM UN MONSTRU!

Pur si simplu, a fost mutilata!


Ma uitam si la Mihaela Radulescu (chiar, vinerea trecuta)...operatiile estetice au mutilat-o! Cand vorbeste, nu i se misca niciun pic fata sau gura, iar imaginea este groaznica!


Apoi, pe strada, in baruri, restaurante, nu mai spun de CLUBURI...Dumnezeule!!!....ai impresia ca mare parte dintre femei, blonde, brunete, satene...AU TRASATURILE TRASE LA XEROX!

Nu mai exista, absolut nicio diferenta! Au acelasi bot de ratusca, aceleasi sprancene, parca, desenate cu carioca, aceiasi pometi...fara pic de "viata", aceleasi gene false, aceiasi forma si marime la sani, de dintii albi...acel alb ireal, nici nu mai vorbesc...

Dumnezeule Mare!!!

AI IMPRESIA CA ESTI INTR-UN FILM HORROR, unde o armata de papusi (toate, la fel), a invadat imprejurimile!

Din toata aceasta nebunie, INDUSTRIA CHIRURGIEI PLASTICE, produce munti de bani!

Domnelor, desi, credeti ca va infrumusetati, in realitate, operatiile estetice...VA MUTILEAZA!

Hai ca, masinuta este aproape gata. Ptiuuu, ce curata este!


Bineinteles, DOAR O PARERE!

Un comentariu:

  1. Bună ziua sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am luat soțul meu înapoi.Ia fost nebun când soțul meu mi-a lăsat pentru o altă femeie luna trecută Dar, când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce la profetul Okona un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum m-a părăsit soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com sau WhatsApp pe +2348069032895 De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca,
    (1) Dacă doriți ex-spate.
    (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei să vindeci bolile mortale
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) vrei o soție / soț

    RăspundețiȘtergere