...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

vineri, 9 februarie 2018

DIVORUL LUI KAMARA SI OANA, CEI DOI AMOREZI, CARE S-AU CUNOSCUT, PRECUM IN FILME.

Buna seara, dragii mei!

Parca as spune ca...ma incearca o raceala! Am bagat, repede, o aspirina si un paracetamol, insa, am cam inceput sa "behai".

KAMARA SI OANA!


Pfffff! Soc mare pe "scena" cu vedete: SE DESPART, DUPA 4 ANI!

Mda! Tocmai, EI, care s-au cunoscut...PRECUM IN FILME! Ea i-a scris un mesaj pe Facebook, criticandu-i dansatoarele, el i-a raspuns, continuand sa-si scrie si sa vorbeasca la telefon, zi de zi, timp de vreo cateva luni, pana cand...INDRAGOSTIT PESTE MASURA, el s-a urcat in avion, zburand pana la Paris, unde se afla ea. Ajuns acolo, si-au dat intalnire in fata catedralei Notre Damme, iar el...exact, precum in scenariul unui film care smulge siroaie de lacrimi, A VENIT PE LA SPATELE EI, SARUTAND-O TIMP DE 5 MINUTE, INCONTINUU!

Astazi, dupa 4 ani, se balacaresc pe la tv, el...impreuna cu o manichiurista, "culeasa" dintr-un mall...


...iar, ea, singurica, dandu-si ochisorii peste cap, lasand sa se inteleaga doritorilor, ca este disponibila pentru o noua relatie. :)))



Acuze? Pfffff! Cu duiumul! Ma voi opri, la cate una, de "caciula".

EA IL ACUZA PE EL pentru faptul ca, inainte cu o saptamana sa nasca, a plecat la Moscova, impreuna cu echipa de fotbal a artistilor, iar...ATENTIE....imediat dupa ce a nascut, SUNANDU-L SI DANDU-I VESTEA...primul lucru pe care i l-a spus sotul ei, a fost..."Nu pot sa vin in tara! Maine am sa joc finala!"

Sincer, pentru o femeie, MAI TRAUMATIZANT SI URAT DE ATAT, NICI CA SE POATE!

Astfel de cazuri, sunt cu miile! Si, vor mai fi, pana cand femeile vor intelege faptul ca, gesturi de genul celui facut de Kamara, care a zburat pana la Paris, luand-o prin surprindere, la prima intalnire, unde a venit prin spate si a sarutat-o, timp de 5 minute...NU INSEAMNA, ABSOLUT NIMIC!

El o acuza pe ea de faptul ca, la putina vreme dupa ce s-a nascut copilul, A REVENIT PE FACEBOOK, CU DORINTA DE A VORBI CU ALTI BARBATI, IAR, ULTERIOR, A AJUNS SA SE SI INTALNEASCA CU UNUL.

Astfel de cazuri sunt cu miile, si vor mai fi, pana in momentul in care barbatii vor intelege faptul ca, sub nicio forma, dar, sub nicio forma, nu poti avea o relatie serioasa, cu atat mai mult, o familie si copil, cu o femeie cunoscuta pe internet, mai ales daca...este si frumoasa! (NU GENERALIZEZ!)

AM SI ARGUMENTATIE, PE LANGA FAPTUL CA, CUNOSC EXTREM DE BINE MEDIUL VIRTUAL!

Pe internet, femeile frumoase se simt precum...PRINTESELE! Este indeajuns sa pui o poza reusita, si ai, minimum, 200 de mesaje pe zi, de la tot soiul de barbati care...ATENTIE...nu vor sti ce sa mai faca, pentru a-ti intra in gratii.

Atentie!!!

Cand, Kamara, disperat, a descoperit ca sotia sa a revenit in mediul virtual, cautand sa cunoasca alti barbati, SI A INTREBAT-O DE CE A FACUT ACEST LUCRU, raspunsul a fost sincer si corect:

"MA SATURASEM SA AM POLEMICI CU TINE SI VOIAM SA VORBESC CU BARBATI CARE MA INTELEG SI IMI DAU DREPTATE!"

Nu mai conteaza faptul ca, PE INTERNET, toti barbatii vor asculta si vor da dreptate unei femei, mai ales, daca este frumoasa si se afla in disputa cu partenerul!

Am vazut barbati care ar fi fost in stare sa ii dea dreptate unei femei frumoase, SI DACA UCIDEA UN COPIL, doar ca sa ajunga sa i-o "traga". Atat de dramatica este situatia!

Si, atunci? Ce l-o mira pe Kamara? Este absolut firesc faptul ca sotia sa a revenit, PE ASCUNS, pe internet, pentru a cunoaste alti barbati, care sa o asculte si sa-i dea dreptate!

Tocmai pentru faptul ca avem de-a face cu un DROG, care a pus stapanire, total, pe creierul femeilor de pe internet (acela de a primi sute de invitatii, zilnic, de a fi ascultate si, cel mai important, a nu fi contrazise), OPINEZ CA, CHIAR SI DACA IAU IN CONSIDERATIE EXCEPTIILE, risti enorm sa iti faci o relatie seriosa, cu atat mai mult, o familie si copil, cu o femeie cunoscuta pe internet!

Asadar, cel putin pentru mine, DIVORTUL CELOR DOI AMOREZI, CARE S-AU CUNOSCUT, PRECUM IN FILME, NU MA SURPRINDE, ABSOLUT DELOC!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Un comentariu:

  1. Bună ziua sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am luat soțul meu înapoi.Ia fost nebun când soțul meu mi-a lăsat pentru o altă femeie luna trecută Dar, când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce la profetul Okona un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum m-a părăsit soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com sau WhatsApp pe +2348069032895 De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca,
    (1) Dacă doriți ex-spate.
    (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei să vindeci bolile mortale
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) vrei o soție / soț

    RăspundețiȘtergere