...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 16 ianuarie 2018

MACAR, IN PRIMA ETAPA A UNEI RELATII, CARE SE VREA A FI DE DURATA, TREBUIE SA EXISTE...IUBIRE!

Buna seara, dragii mei!

Stiu ca, din nou, pe scena politica romaneasca se intampla evenimente importante, insa...chiar nu mai am chef sa-mi mai dau cu parerea. Pur si simplu, imi este lehamite!

Asa ca, daca tot voi scrie cateva randuri, voi incerca, atat cat ma pricep, sa raspund unei distinse cititoare a blogului meu, la intrebarea: Mircea, de ce, astazi, relatiile nu mai tin?".

Din punctul meu de vedere, motivele sunt multiple:

1. Site-urile de socializare.

Desi, par a veni in ajutorul oamenilor, fac mai mult rau, decat bine. Odata intrat pe un asemenea taram, sub nicio forma nu-ti rezolvi problema, in cazul in care doresti a-ti face o relatie care sa dureze, pentru simplul si unicul motiv ca...acolo, in proportie de 99%, sunt oameni cu "probleme". (casatoriti, cu relatii, despartiti recent si legati de "trecut", altii...dezechilibrati emotional, care schimba "patul" din saptamana in saptamana samd)

Asadar, o relatie izvorata de pe site-urile de socializare, care se vrea serioasa si de durata, are sanse minime sa existe.

2. Goana dupa parvenire.

Atat barbatii cat si femeile din ziua de astazi, renunta la criteriile personale de selectie, in cazul in care au in fata...o "pusculita" cu reale perspective. Daca, la inceput, cand ai foamea in "glanda", iti pare ca poti duce relatia cu o "pusculita", cu cat trece timpul, incepi sa gafai. (si, nu de placere)

Asadar, nici in acest caz, relatia nu are cum sa dureze.

3. Inteligenta, niciodata, dar,absolut niciodata, nu va putea tine loc, cu succes, "CHIMIEI".

Nu o data, ramanand "inmarmurit", am auzit sintagma "L-am ales/am ales-o, pentru ca este foarte inteligent/a." Pffff...Dumnezeule Mare! Ador inteligenta! Ba, as putea spune ca ma excita teribil, creandu-mi DEPENDENTA, dar, niciodata, absolut niciodata, fara sa vina la "pachet" cu un fizic placut, feminitate si senzualitate. Asadar, cel putin din punctul meu de vedere, a-ti alege partenerul/a...DOAR pentru ca este foarte inteligent/a, este ca si cum bei o sticla de apa Bucovina, crezand ca va avea acelasi efect, precum sticla de votka Belvedere.

Asadar, nici aceste relatii nu pot dura.

4. Presiunile familiare si ale apropiatilor.

"Tu, nu te mai insori/mariti, sa faci si tu un copil?"...o intrebare care, pentru multi ei si ele, cand o aud, poate fi producatoare de infarct! Si, atunci, se poate intampla, in disperare de cauza, sa alegi a "rezolva" problema, fara sa-ti mai pese cu cine.

Axiomatic, nici aceste relatii nu pot dura.

PENTRU CA, O RELATIE, SA AIBA SANSE MINIMALE DE A REZISTA, IN PRIMA SA ETAPA, TREBUIE SA EXISTE IUBIRE! (macar, in prima etapa!)

Daca nu exista iubire (si, nu genul de iubire a lui Bianca Dragusanu), daca nu adormi si te trezesti cu partenerul/a in gand, daca nu ies scantei atunci cand faci dragoste cu el/ea, daca nu te "usuci" pe picioare atunci cand, poate, dupa o cearta mai serioasa, pare ca s-a terminat relatia....DACA NU EXISTA ACESTE MINIME ELEMENTE, MACAR, IN PRIMA PERIOADA (primii 5 ani), excluzand exceptia matematica, RELATIA NU ARE ABSOLUT NICIO SANSA SA DUREZE!

Bineintes, DOAR O PARERE!

Un comentariu:

  1. Bună ziua sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am luat soțul meu înapoi.Ia fost nebun când soțul meu mi-a lăsat pentru o altă femeie luna trecută Dar, când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce la profetul Okona un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum m-a părăsit soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com sau WhatsApp pe +2348069032895 De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca,
    (1) Dacă doriți ex-spate.
    (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei să vindeci bolile mortale
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) vrei o soție / soț

    RăspundețiȘtergere