...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 29 ianuarie 2018

DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR, STITI SA VA ALEGETI, CORECT, PARTENERUL?

Buna seara, dragii mei!

Ma supara foarte tare, cervicala! In plus, cand ma gandesc la faptul ca incep sa scriu un comentariu care, cu siguranta, imi va aduce o extrem de mare antipatie in randul sexului frumos, parca imi vine sa o las balta!

Sunt convins de faptul ca, multe dintre doamnele si domnisoarele care, voit sau intamplator, de-a lungul timpului, vor da cu ochii de acest comentariu, nu vor avea rabdarea sa il citeasca pana la capat, concluzionand, superficial..."CE DOBITOC!"

Mda! Stiu, acest lucru! Din pacate... (dar, nu pentru mine!)

Statisticile arata ca un numar insemnat de FEMEI, atunci cand vor sa puna capat unei relatii sau casnicii, DEVIN VICTIMELE VIOLENTELOR SI AMENINTARILOR, FOSTILOR! Iar, statisticile, din pacate, nu arata, pe deplin, REALITATEA, daca ar fi sa tinem cont, si de numarul femeilor aflate in aceasta situatie, dar care nu au ajuns la politie, sau, mai rau...MOARTE!

Autoritatile (penibile, ca de obicei) vin cu SOLUTII de tot rasu':

- modificarea legislatiei, in asa fel incat, politistul sa aiba dreptul, PE LOC, sa elibereze un ordin de restrictie, daca victima amenintarilor a adus dovezi scrise sau video;

- achizitionarea de "bratari" de supraveghere, prin care sa fie monitorizati cei asupra carora s-a emis ordinul de restrictie;

Penibil! Absolut, penibil! Intr-o sintagma...FRECTIE LA UN PICIOR DE LEMN!

Realitatea este alta! Si, nu suna deloc bine, doamnelor si domnisoarelor!

NICIO MASURA LUATA DE CATRE AUTORITATI, NU VA PUTEA IMPIEDICA O VIOLENTA SAU, DOAMNE FERESTE, O CRIMA, SAVARSITA DE CATRE UN ACTUAL SAU FOST, CARE NU ESTE DE ACORD CU DESPARTIREA!

Cine are creier, realizeaza acest lucru! Cine este retardata, va visa, in continuare, cai verzi pe pereti!

Si, atunci? Care ar fi solutia?

Simplu!...PREVENTIA. Iar, acesta posibilitate sta chiar in mainile voastre, doamne si domnisoare!

In randurile ce urmeaza, desi, nu ar trebui s-o fac, nu de alta dar...sunteti, deja, multe dintre voi, FETE MARI, am sa incerc, foarte pe scurt, sa "creionez" UN GHID care, daca il veti respecta, veti putea anihila, inca din "fasa", pericolul de a fi VICTIMA, mai tarziu!

Bun! Hai, sa incepem!

a) PRIMUL "CONTACT"

Nota: Nu va ganditi, la sex! Despre un altfel de "contact", vreau sa va vorbesc!

Intr-un bar, club, la locul de munca, pe site-uri de socializare (mai ales!), o prima abordare FOARTE POLITICOASA, ar trebui sa va dea de gandit! Motivul? Pai, este simplu! BARBATII SIGURI PE EI SI CU LIPICI LA FEMEI, niciodata, dar, absolut niciodata, nu va vor aborda extrem de politicos, pentru faptul ca nu le tremura chilotii pe ei, iar, in plus, daca nu va intra in gratii, nu reprezinta o problema!

Atentie!!!! Atentie!!!

IN SCHIMB, BARBATII SLABI, CARE, IN CIUDA APARENTELOR, NU SUNT, NICI PE DEPARTE, OBISNUITI SA AIBA, IN MOD NATURAL, LIPICI LA FEMEI, va vor aborda extrem de politicos! Ba, chiar, scarbos de politicos!

Iar, voi, pentru ca sunteti niste "gasculite" (fara a generaliza!)...inghititi "momeala"!

b) PRIMELE CONVERSATII

In mod cert, dupa primul "contact", (oriunde, ar fi avut loc), barbatii puternici si obisnuiti cu femeile, va vor cere o INTALNIRE! In cazul primului (!!!) REFUZ, poate, vor avea intelegere, insa...a doua invitatie, REFUZATA, va fi si ultima.

Atentie!!! Atentie!!!

IN SCHIMB, BARBATII SLABI, fara picatura de riposta, vor accepta un sir infinit de "refuzuri", mai ales, daca sunteti frumoase si aratati bine.

Iar, voi, pentru ca sunteti niste "gasculite" (fara a generaliza)...CONTINUATI SA INGHITITI "MOMEALA", concluzionad ca..."fato! pe tipul acesta l-am incercat, refuzandu-l de nenumarate ori! Bai, chiar este interesat de mine!"

c) PRIMA INTALNIRE

Un barbat sigur pe el, mai ales, daca este o intalnire "ad-hoc", s-ar putea sa va socheze, venind imbracat...chiar in trening, iar, apoi, sa va socheze si mai rau, propunand sa mergeti la un bar fitos, de pe Decebal sau Dorobanti! Nu are vreo problema! Vreti, bine! Nu vreti, iarasi bine!

Atentie!!! Atentie!!!

IN SCHIMB, BARBATII SLABI SI NESIGURI PE EI, NU AR FI EXCLUS SA MEARGA SI SA-SI CUMPERE HAINE NOI, PENTRU INTALNIREA CU VOI, IAR CAND VA VETI VEDEA, SE VOR NAPUSTI SA VA DESCHIDA USA DE LA MASINA, PENTRU A VA URCA IN EA!

In plus, mai retineti ceva! DACA, LA PRIMA INTALNIRE, IL VEDETI PE INDIVID, CU UN BUCHET DE FLORI IN MANA SAU...AJUNSI IN LOCAL/BAR/CLUB, ACCEPTA SA NU-SI APRINDA TIGARA, PENTRU CA ASA I-ATI CERUT...doamnelor si domnisoarelor, fugiti cat va tin picioarele!

d) PRIMA PERIOADA A RELATIEI

Barbatii puternici si cu lipici la femei, fara a dori sa va supere, din primele zile, vor incerca sa pastreze un ECHILIBRU al...nu stiu cum sa-i spun...nu stiu...hai, sa-i zicem, AL JOCULUI. (nu este cea mai fericita alegere, recunosc!)

Asadar, nici in gluma, nu poate fi luata in consideratie ipoteza in care, voi, frumoasele domnite, doar sa "miaunati" cate ceva si...sa se indeplineasca! Nuuu! Nici pomeneala!

Atentie!!! Atentie!!!

IN SCHIMB, BARBATI SLABI SI NESIGURI PE EI, VOR FACE TOT CEEA CE DORITI, BA, SI IN PLUS! Spre exemplu...scarbosenii penibile, cu adusul micului dejun la pat (pregatit de catre ei), petreceri "surpriza", poate, cu ocazia zilei voastre de nastere sau nume, flori gasite in pat, atunci cand va treziti, cate un weekend "surpriza"...undeva, prin Europa samd.

STIU! STIU! STIU! VOI, INJURATI-MA SI FACETI-MA, ASA CUM VA VINE LA GURA!

Timpul va decide daca am avut sau nu, dreptate!

Concluzie:

Autoritatile nu DETALIAZA, statisticile! Psihologii, nici atat! Dar, eu sunt vulpoi batran, care am trait multe si am vazut si mai multe!

95% DINTRE FEMEILE CARE AJUNG SA FIE HAITUITE SI AMENINTATE CU MOARTEA DE CATRE "FOSTII", IN MOMENTUL IN CARE VOR SA SE DESPARTA, spun, invariabil, acelasi lucru:

"Doamne Dumnezeule! Cat de mult s-a schimbat! Nu-mi vine sa cred! Cand l-am cunoscut, era atat de dragut si atent cu mine!"

Mda....

In mod normal, pentru un barbat puternic si cu lipici la sexul frumos, sa auda ca o femeie VREA SA SE DESPARTA DE EL, CU ATAT MAI GRAV...SA AFLE SI CA, RESPECTIVA, DEJA, ARE IN VIZOR UN ALT BARBAT, nu poate exista umilinta mai mare, asa ca...tot in mod natural, reprezinta "reteta" perfecta de a-l face sa plece, fara alte comentarii! TOCMAI, PENTRU CA ESTE UN "DUR", STIE SA ACCEPTE INFRANGEREA!

Insa, barbatii care sunt slabi, NU POT ACCEPTA ASA CEVA! Aproape, niciodata! Coroborat cu faptul ca...isi aduc aminte si de eforturile pe care le-au facut, la inceput de relatie, pentru a va intra in gratii, AJUNG SA VA URASCA SI...CEL MAI PERICULOS, SA CONCLUZIONEZE CA.."DACA NU MAI ESTI CU MINE, DECAT SA FII CU ALT BARBAT, MAI BINE, TE OMOR!"

Si, uite asa, DESI NU VA DORESC, sa nu ajungeti a va aduce aminte de vorbele lui Mirciulica!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

9 comentarii:

  1. Nu sunt de acord aproape cu nimic din acest articol. Un barbat adevarat stie sa respecte o femeie si pentru asta trebuie sa fie politicos. Poate fi chiar perseverent (nu insistent) daca este refuzat. Un barbat adevarat trebuie sa fie inteligent, macar emotional. Si, macar din respect pentru femeia pe care o insoteste daca nu pentru placerea lui, va veni ingrijit imbracat la intalnire (frumosul e diferit pentru fiecare). Este o regula veche de bun simt care spune ca atunci cand raspunzi la o invitatie, trebuie sa te prezinti putin mai frumos imbracat ca si gazda, din respect pentru ea. Personal ma induioaseaza daca e fastacit si incearca sa faca o impresie buna. In ce priveste despartirile, atata timp cat nu ranesti un barbata si nu te joci cu sentimentele lui, cand stiti amandoi ca ati incercat totul si totusi nu mai merge, orice barbat va intelege si te lasa sa pleci. Dar trebuie sa fie respect de ambele parti. Respectul se merita, nu se cere. Parere de femeie :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda! O parere pertinenta a unei femei, cu siguranta, interesanta si sigura pe ea! Mi-a placut!

      Ștergere
    2. As avea, totusi, o intrebare! Pastrand retoria expusa, sa inteleg faptul ca...zecile de mii de femei, care sunt hartuite, amenintate sau, mai rau, omorate....S-AU JUCAT CU SENTIMENTELE RESPECTIVILOR BARBATI SI NU AU FACUT TOTUL PENTRU A FI BINE IN RELATIE?

      Ștergere
    3. Mi se pare atat de simplu raspunsul incat nu vad rostul majusculelor, ma scuzati. O femeie adevarata TREBUIE sa opreasca orice relatie de la primele semne de violenta, oricat de mult iubeste. Cand nu tipi ci comunici, cand aduci argumente si asculti cu rabdare contra-argumentele e imposibil sa ajungi in astfel de situatii.
      Mi-e jale cand ma gandesc cat de multa mitocanie este in societatea romaneasca de astazi.

      Ștergere
    4. Cu tot respectul, stimata doamna/domnisoara, parca...intre ceea ce ai scris anterior "majusculelor mele" si ceea ce ai scris dupa....este o oarecare, mica diferenta! Sunt total de acord cu ultimele argumente prezentate..

      Ștergere
  2. Nu vad diferenta dar nu insist. Tot cu respect si o urma de zambet, imi vine in minte zicala "nu contrazi o femeie ca-si schimba singura parerea." :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca imi place felul in care scrii, voi explica unde este DIFERENTA intre cele spuse de tine, prima data, fata de a doua oara! Asadar, prima data spuneai ca daca nu ti ai batut joc de sentimentele unui barbat ai ai facut totul pt a merge bine relatia, ORICE BARBAT TE VA LASA SA PLECI LINISTITA (ceea ce, dpmdv, este o naivitate maxima, sustinuta de zecile de mii de cazuri de femei hartuite si amenintate la final), iar a doua oara spuneai ca.....o femeie ar trb sa renunte la acea relatie, de la primele semne de violenta (ceea ce este, foarte pertinent). Sper ca, de data aceasta, AI VAZUT DIFERENTA! :)

      Ștergere
  3. "Asadar, prima data spuneai ca daca nu ti ai batut joc de sentimentele unui barbat ai ai facut totul pt a merge bine relatia, ORICE BARBAT TE VA LASA SA PLECI LINISTITA (ceea ce, dpmdv, este o naivitate maxima, sustinuta de zecile de mii de cazuri de femei hartuite si amenintate la final),"

    In 2014 gandeam la fel:
    https://mirciulica232.blogspot.ca/2014/02/niciun-fost-nu-insista-daca-simte-ca.html

    Despre asta vorbesc in ambele mele postari. Despre comunicarea dentre cei doi parteneri, cu empatie si respect. Atunci nu se ajunge la violenta la despartire, decat daca violentele au inceput cu mult inainte.

    ps. Merci pentru compliment. Si mie-mi place, altfel n-as mai fi pe-aici :)
    CI
    Montréal

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună ziua sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am luat soțul meu înapoi.Ia fost nebun când soțul meu mi-a lăsat pentru o altă femeie luna trecută Dar, când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce la profetul Okona un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum m-a părăsit soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com sau WhatsApp pe +2348069032895 De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca,
    (1) Dacă doriți ex-spate.
    (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei să vindeci bolile mortale
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) vrei o soție / soț

    RăspundețiȘtergere