...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 17 ianuarie 2018

OARE, CAT DE SUPARATE VOR FI ICOANELE?

Buna seara, dragii mei

Dupa cum, probabil, deja, ati aflat, pentru prima data in istorie, Romania va avea o femeie in functia de prim-ministru!

VIORICA VASILICA DANCILA


Bai, ce as putea sa comentez, eu, un neica nimeni, vis-a-vis de al treilea prim-ministru psd-ist, din ultimele 13 luni?

Altfel, sincer, din cat poate sa transmita o POZA, doamna Dancila nu ma respinge, chimic, ca femeie politician. Ba chiar, imi place! N-as fi putut spune acelasi lucru despre doamna Olguta Vasilescu sau Gabriela Firea!

Un singur lucru nu imi place: CA ESTE DIN TELEORMAN! Si, nu, Doamne Fereste, pentru faptul ca as avea ceva cu teleormanenii, (din contra!, avand destui prieteni din acea zona), ci pentru faptul ca, seful sau de partid, desi declara pompos ca nu mai poate dormi noaptea de grija imbunatatirii traiului "norodului", de cand a ajuns la PUTERE, a avut o singura grija...MODIFICAREA LEGILOR JUSTITIEI!

Eu, dupa cum stiti, sunt mai prostut de felul meu, iar, in plus, si groaznic de naiv si credul! Dar, pana si mie, cu inzestrarea mediocra pe care o am la "mansarda", imi este imposibil a crede faptul ca, atat domnul Grindeanu, cat si domnul Tudose, SI-AU DOVEDIT INCOMPETENTA, fiecare, dupa DOAR 6-7 luni petrecute in fruntea guvernului! (ce coincidenta!)

In acest context, fireste, nu pot sa ma abtin a ma intreba, daca, nu cumva, prin luna iulie sau august, si doamna Dancila va fi declarata INCOMPETENTA, de catre acelasi Comitet politic executiv al partidului???

Daca va fi asa, spre deosebire de primele doua dati, de data aceasta nu va mai putea nimeni sa-i reproseze domnului Dragnea faptul ca...are "mana" proasta la propunerea prim-ministrilor! :)))

In final, respectuos, as mai intreba ceva!

Din cate am aflat, vizionand buletinele de stiri, profilul de facebook al doamnei prim-ministru abunda in fotografii cu ICOANE, fapt care, axiomatic, ma conduce cu gandul la ipoteza ca, domnia sa este o persoana foarte credincioasa! In acest context, ma gandesc la cat de suparate vor fi ICOANELE dupa aprobarea modificarilor aduse legilor justitiei, modificari care, potrivit specialistilor in domeniu, VOR CREA CRUNTE "BRESE" IN CEEA CE PRIVESTE SIGURANTA CETATEANULUI IN FATA INFRACTIONALITATII (crime, violuri, talharii, pedofilie), PE LANGA FAPTUL CA, IN SFARSIT, MULTI DINTRE CEI CARE AU DEVALIZAT TARA, IMBOGARINDU-SE FARA JUST TEMEI, VOR RASUFLA USURATI?

Spun acest lucru, aducandu-mi aminte de ceea ce m-a invatat, candva, mama mea (Dumnezeu sa o odihneasca in pace!), anume ca: ADEVARATA CREDINTA IN DUMNEZEU EXISTA IN SUFLETUL OMULUI SI IN REFUZUL SAU DE A FACE CEVA NEDREPT SI RAU, si nu in ostentatia religioasa!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Un comentariu:

  1. Bună ziua sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am luat soțul meu înapoi.Ia fost nebun când soțul meu mi-a lăsat pentru o altă femeie luna trecută Dar, când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce la profetul Okona un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum m-a părăsit soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com sau WhatsApp pe +2348069032895 De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca,
    (1) Dacă doriți ex-spate.
    (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei să vindeci bolile mortale
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) vrei o soție / soț

    RăspundețiȘtergere