.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

miercuri, 17 ianuarie 2018

OARE, CAT DE SUPARATE VOR FI ICOANELE?

Buna seara, dragii mei

Dupa cum, probabil, deja, ati aflat, pentru prima data in istorie, Romania va avea o femeie in functia de prim-ministru!

VIORICA VASILICA DANCILA


Bai, ce as putea sa comentez, eu, un neica nimeni, vis-a-vis de al treilea prim-ministru psd-ist, din ultimele 13 luni?

Altfel, sincer, din cat poate sa transmita o POZA, doamna Dancila nu ma respinge, chimic, ca femeie politician. Ba chiar, imi place! N-as fi putut spune acelasi lucru despre doamna Olguta Vasilescu sau Gabriela Firea!

Un singur lucru nu imi place: CA ESTE DIN TELEORMAN! Si, nu, Doamne Fereste, pentru faptul ca as avea ceva cu teleormanenii, (din contra!, avand destui prieteni din acea zona), ci pentru faptul ca, seful sau de partid, desi declara pompos ca nu mai poate dormi noaptea de grija imbunatatirii traiului "norodului", de cand a ajuns la PUTERE, a avut o singura grija...MODIFICAREA LEGILOR JUSTITIEI!

Eu, dupa cum stiti, sunt mai prostut de felul meu, iar, in plus, si groaznic de naiv si credul! Dar, pana si mie, cu inzestrarea mediocra pe care o am la "mansarda", imi este imposibil a crede faptul ca, atat domnul Grindeanu, cat si domnul Tudose, SI-AU DOVEDIT INCOMPETENTA, fiecare, dupa DOAR 6-7 luni petrecute in fruntea guvernului! (ce coincidenta!)

In acest context, fireste, nu pot sa ma abtin a ma intreba, daca, nu cumva, prin luna iulie sau august, si doamna Dancila va fi declarata INCOMPETENTA, de catre acelasi Comitet politic executiv al partidului???

Daca va fi asa, spre deosebire de primele doua dati, de data aceasta nu va mai putea nimeni sa-i reproseze domnului Dragnea faptul ca...are "mana" proasta la propunerea prim-ministrilor! :)))

In final, respectuos, as mai intreba ceva!

Din cate am aflat, vizionand buletinele de stiri, profilul de facebook al doamnei prim-ministru abunda in fotografii cu ICOANE, fapt care, axiomatic, ma conduce cu gandul la ipoteza ca, domnia sa este o persoana foarte credincioasa! In acest context, ma gandesc la cat de suparate vor fi ICOANELE dupa aprobarea modificarilor aduse legilor justitiei, modificari care, potrivit specialistilor in domeniu, VOR CREA CRUNTE "BRESE" IN CEEA CE PRIVESTE SIGURANTA CETATEANULUI IN FATA INFRACTIONALITATII (crime, violuri, talharii, pedofilie), PE LANGA FAPTUL CA, IN SFARSIT, MULTI DINTRE CEI CARE AU DEVALIZAT TARA, IMBOGARINDU-SE FARA JUST TEMEI, VOR RASUFLA USURATI?

Spun acest lucru, aducandu-mi aminte de ceea ce m-a invatat, candva, mama mea (Dumnezeu sa o odihneasca in pace!), anume ca: ADEVARATA CREDINTA IN DUMNEZEU EXISTA IN SUFLETUL OMULUI SI IN REFUZUL SAU DE A FACE CEVA NEDREPT SI RAU, si nu in ostentatia religioasa!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu