...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 20 ianuarie 2018

CELE MAI FRUMOASE SI DE TREABA FEMEI DIN EUROPA, NU SUNT ROMANCELE! SA TERMINAM CU "BASMELE"...

Buna dimineata, dragii mei!

Stiu! Vazand ora la care ma apuc sa scriu prezentul comentariu, majoritatea ar decreta ca sunt nebun!

Dar, acum am ajuns acasa si...nu am somn. Dupa o seara placuta, petrecuta, mai intai, la barul din cartier (fieful nostru) unde am sarbatorit ziua de nastere a fetitei unuia dintre amici, iar, ulterior, la un bar de pe Decebal, daca tot (inca) nu am somn, m-am hotarat sa abordez un subiect care, desi, slabut ca si consistenta, totusi, este destul de interesant, cel putin din punctul meu de vedere.

DIFERENTA DINTRE FEMEILE ROMANCE DE "TOP" SI CELE DIN RUSIA SI FOSTELE SALE REPUBLICI.

In seara aceasta, ca baietii, discutand despre "verzi si uscate", am ajuns si la femei. Eeee, parte din grupul de amici, intr-un anume context, au subliniat ferm faptul ca....ROMANCELE SUNT CELE MAI FRUMOASE SI DE GASCA FEMEI, DE PE BATRANUL CONTINENT!

Desi, roman "sadea" fiind, iar, in plus, cine ma cunoaste, stie foarte bine faptul ca sunt un NATIONALIST CONVINS, pe acest palier, din pacate, nu achiesez parerii ca...FEMEILE ROMANCE SUNT CELE MAI TARI DIN EUROPA.

Nu poate nega nimeni faptul ca femeile romance nu ar fi frumoase, sau, mai bine spus, pana sa inceapa a-si umple corpul de tatuaje, a-si infige "belciuge" in diverse zone ale corpului, a adopta culori absolut penibile, la vopseaua pentru par sau la oja pentru unghii, intr-o idee.....A COPIA POCITANIILE DE FEMEI DIN OCCIDENT...nu erau foarte frumoase!

Nu cred ca mai reprezinta un secret pentru nimeni faptul ca...FRUMUSETEA FEMININA A EUROPEI, INCEPE, CU ADEVARAT, DE LA GRANITELE ROMANIEI SPRE....EST!

Insa, in acest context, trebuie sa recunoastem faptul ca...CELE MAI FRUMOASE SI, TOTODATA, DE TREABA, FEMEI DIN EUROPA, SUNT FEMEILE DIN RUSIA SI FOSTELE SALE REPUBLICI!

Eu, in umila-mi existenta, am avut privilegiul sa ma aflu, la anumite momente, in niste relatii mai "apropiate", cu o rusoaica din St.Petesburg, o moldoveana de la Chisinau si o ucrainianca.

RUSOAICELE DE "TOP" SUNT ABSOLUT SUPERBE! Si, in ciuda faptului ca te-ai astepta sa fie maxim de figurante, SUNT DEZARMANT DE NATURALE SI DE GASCA!

Moldovencele de "top", de la Chisinau, desi, par a avea aceeasi gena cu femeile romance, SUNT DE 100 DE ORI MAI LIPSITE DE FIGURI SI FITE, decat ale noastre!

Ucrainiencele de "top", desi, mai putin sigure pe ele decat suratele rusoaice, pastreaza aceleasi calitati in ceea ce priveste lipsa fitelor inutile, penibile si de prost gust.

IN SCHIMB, FEMEILE ROMANCE, MAI ALES CELE "TOP", desi, arata intr-un mare fel, devin respingatoare prin toptanul de fite si figuri, ca sa nu mai vorbesc despre apetenta imensa de a-si vinde corpul, desigur, in mod mascat, prin intermediul unor RELATII (chipurile) SERIOASE, avute cu niste caraghiosi, plini de bani.

Dar, poate cea mai mare diferenta o reprezinta STILUL!

Bai, nene, imi aduc aminte cand am iesit prima data la o cafea, cu rusoaica. A fost o intalnire "ad-hoc", la o ora destul de tarzie, FARA FIGURI SI FITE DE GENUL "nu mai ies la ora asta"....sau..."poate cu alta ocazie"....ci...doar cu un simplu "Da! Hai sa iesim! Lasa-mi 20 de minute sa trag ceva pe mine".

Iar, cand am vazut-o...mi-a picat fata! Arata bestial! Atentie....fara tocuri, fara fusta pana la fund, fara decolteu ametitor....DAR CU UN STIL INCREDIBIL!

De ce, o asemenea femeie, SUPER "TOP", in urma careia curgeau "rauri-rauri" de saliva, NU FACEA FITE SI FIGURI, desi, doar la o privire aruncata, putea sa aiba o liota de "milionari" la picioarele ei???

Iar, de mine mai si stia faptul ca am o relatie, pentru ca...nu ii ascunsesem.

Iubesc femeile romance, insa nu voi putea niciodata accepta faptul ca...sunt cele mai frumoase si de treaba femei din Europa!

Cine a avut ocazia sa aiba o "apropiere" cu o RUSOAICA DE "TOP" (mai ales) sau cu o femeie din fostele republici sovietice, nu vad, argumentat vorbind, cum ar putea sa ma contrazica!

PS: Maine seara (in fine, diseara), gasca mea de amici a rezervat masa la BOA, ocazie...chipurile, cu care, parte dintre cei ce sustin "suprematia" femeilor romance, mi-au promis ca imi vor arata, pe viu, "dovezi" de neconteatat! :)))

Amicii mei bat campii cu gratie, habar neavand de....

In fine...

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Un comentariu:

  1. Bună ziua sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am luat soțul meu înapoi.Ia fost nebun când soțul meu mi-a lăsat pentru o altă femeie luna trecută Dar, când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce la profetul Okona un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum m-a părăsit soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com sau WhatsApp pe +2348069032895 De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca,
    (1) Dacă doriți ex-spate.
    (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei să vindeci bolile mortale
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) vrei o soție / soț

    RăspundețiȘtergere