...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 24 ianuarie 2018

ALEGEREA ITI APARTINE!

Buna seara, dragii mei!

Despre cu totul altceva voiam sa scriu in aceasta seara insa...din pacate, iar am o criza de coloana cervicala, asa ca, ma voi limita la a-i raspunde unei cititoare, atat cat ma pricep, la urmatoarele intrebari, lasate pe blog:

Un barbat cand iubeste o femeie, o lasa altcuiva? (Adica sotului ei) Un barbat cand iubeste o femeie, alta decat,nevasta, isi mai iubeste nevasta? Par intrebari aiurea, dar sunt din reality show.


Aceste intrebari, probabil, de-a lungul timpului, au fost in mintea multor femei si barbati! (pentru ca, sunt valabile si...invers)

Din umilu-mi punct de vedere, izvorat, desigur, din nesemnificativa mea experienta de viata, raspunsul la ambele intrebari este...DA!

Fireste ca, in randurile ce urmeaza, voi incerca sa argumentez.

Sunt destule situatiile in care UN BARBAT CARE IUBESTE O FEMEIE, o lasa altcuiva. Da! Da! Da!

Spre exemplu:

a) poti iubi enorm o femeie, insa realizezi ca, indiferent ceea ce ai face pentru ea, ramane o femeie dezechilibrata sexual si emotional, marturie fiind faptul ca, de fiecare data cand apare o despartire de cateva zile, respectiva se arunca in bratele altui barbat;

b) poti iubi enorm o femeie, insa realizezi ca, poate, o diferenta de varsta semnificativa (in defavoarea ta), coroborat cu faptul ca ai un copil sau mai multi, pe care, in cazul in care te decizi sa mergi pe "mana" ei, daca iese prost, va trebui sa-i condamni a trai fara tata;

c) poti iubi enorm o femeie, insa sa realizezi ca este casatorita si are copii, iar in cazul in care va divorta si va merge cu tine, din nou, copiii vor trai fara tatal lor;

d) poti iubi enorm o femeie, dar sa realizezi ca...ITI CLADESTI FERICIREA PE NEFERICIREA ALTORA (din partea ta sau a ei, incapabili sa accepte situatia), lucru care ar trebui sa fie de neacceptat;

In fine! Bineinteles ca mai sunt si alte situatii in care, barbat fiind, lasi femeia iubita altui barbat.

Bai, fratilor! Intelegeti o data pentru totdeauna ca, IUBIREA, mai ales cea cu final fericit, ESTE DOAR IN FILME! Daca ne raportam la viata reala, majoritatea cuplurilor (mai ales, cele peste medie, dpdv al pozitiei sociale), sunt formate, avand la baza, orice, dar nu...IUBIRE!

Nu ma credeti? Pai, consultati statisticile divorturilor! Apoi, adaugati procentului....cuplurile care stau impreuna, desi, sunt mai rau decat cei divortati.

Nu ma credeti, nu? :)))

Pai, nu va ramane decat SA PRIVITI IN JURUL VOSTRU! Dar, sa priviti cu atentie si sa stiti sa descoperiti realitatea, dand la o parte "gardul vopsit", cu atata indarjire. :)))

IUBIREA ESTE CEL MAI PRETIOS LUCRU PE CARE TI-L DA DUMNEZEU! Daca, ti-l da! Pentru ca, 95% din populatia mapamondului, habar nu are ce inseamna iubire!

Cand vorbesc despre "intunericul" amoros din mintile oamenilor, mereu imi vine sa le dau ca exemplu pe Bianca Dragusanu si Andreea Marin. Pai, daca descriem IUBIREA, asa cum ne-o prezinta aceste doua domnite, ar insemna ca putem sa stam ffff linistiti, IUBIREA VENIND LA NOI, O DATA LA CATIVA ANI, DACA, NU CUMVA, O DATA LA CATEVA LUNI. :)))

Hotarat lucru! NU ACEASTA ESTE IUBIREA!

Iubirea este un lucru, atat de rar, incat, sansa sa castigi la loto (premiul cel mare) este mult mai mare! Si, extrem de putini oameni, au norocul sa o traiasca!

STITI CAND ITI DAI SEAMA CA AI IUBIT???

"Dupa..." !!!

Niciodata..."inainte"!

Ori, aceste doua domnite (Bianca si Andreea), in "intunecimea" in care-si traiesc amorul, NU REALIZEAZA CA, TOCMAI FAPTUL CA, LA DOAR 1-2 ANI, DACA NU, CATEVA LUNI, POT SA SIMTA "LA FEL" PENTRU URMATORUL BARBAT, ESTE CEA MAI CLARA DOVADA CA...NU AU IUBIT! :)))

Iubirea este un diamant nepretuit dar...in cazul in care se termina prost (si, in 99% din cazuri, asa se termina), LASA "SCHILODIRI" CE POT DURA ANI MULTI, UNEORI, SI O VIATA!

Daca, mai adaugam si faptul ca, iubirea apare atunci cand te astepti mai putin si...in cele mai "complicate" situatii, concluzia este clara:

ACCEPTI SA O TRAIESTI SAU...NU!

Acceptand, accepti si tot ceea ce se va intampla, dupa ce se va termina...in 99% din cazuri, PROST!

Pana la urma, este o chestiune de alegere! Ai doua variante:

1. O viata plictisitoare alaturi de un pacalici, baiat bun, nimic de spus, pe care, mai intai, il vei accepta in viata ta, iar, ulterior, il vei lasa (daca nu, deja, l-ai lasat) sa-ti puna verigheta pe mana;

2. SA RISTI si...sa traiesti, atat cat se poate, o iubire, aparuta de nicaieri.

Nota: Valabila si viceversa...la barbati, ma refer.

Alegerea iti apartine! :)))

Bineinteles, DOAR O PARERE!

4 comentarii:

  1. Mie mi se pare ca atunci cand exista sot/sotie in schema, asta pe langa iubit/iubita, totul devine ca o ciorba tulbure. Se face ceva ce dupa multi ani, poate ramane cel mult o forma de prietenie, dar asta nu 100℅, pt ca o parte este oferita celuilalt

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa apare, si daca nu au fost, devotamentul, grija, afectiunea, grija fata de sot, in cazul in care el nu pleaca la alta. Pt ca apare comparatia imediata: iubitul pleaca la alta (asta doare, produce depresie de abandon), pe cand sotul vine acasa. Din asta va castiga sotul

    RăspundețiȘtergere
  3. Femeia vede in barbat partenerul. Daca iubitul nu e partener la aproape nimic....va deveni nimic si va avea si el parte de minciuni incredibile

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună ziua sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am luat soțul meu înapoi.Ia fost nebun când soțul meu mi-a lăsat pentru o altă femeie luna trecută Dar, când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce la profetul Okona un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum m-a părăsit soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com sau WhatsApp pe +2348069032895 De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca,
    (1) Dacă doriți ex-spate.
    (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei să vindeci bolile mortale
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) vrei o soție / soț

    RăspundețiȘtergere