.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

joi, 21 decembrie 2017

NICI CEI MAI VISATORI INFRACTORI, NU CREDEAU SA PRIMEASCA UN ASEMENEA CADOU, ACUM, INAINTE DE CRACIUN!

Buna seara, dragii mei!

Sincer, nu-mi face vreo placere sa scriu despre acest subiect, insa, pur si simplu, atunci cand m-am documentat, am crezut ca este vorba despre o gluma!

MODIFICARILE PE LEGILE JUSTITIEI!

Buuuun! Accept faptul ca, mai ales in ultimii 10 ani, cine ajunge la "ciolan", incearca, pe cat posibil, sa aiba controlul asupra justitiei, prin oameni numiti in functiile "cheie". De vreun an, se chinuie actuala putere, a facut-o, pe vremuri, si partidul "portocaliu", in frunte cu fostul sau conducator, asa ca, pana aici, nimic deosebit!

Insa....

Sa se ajunga la niste modificari legislative care, potrivit specialistilor din justitie, incurajeaza grav infractionalitatea, pare de necrezut!

Exemple:

1. Eliminarea probei video; Mai precis, orice faradelege filmata (spre exemplu, o crima), NU MAI REPREZINTA PROBA IN INSTANTA!

2. Ignorarea unor dovezi ale unor fapte penale, altele decat cele pentru care, anchetatul este banuit si cercetat. Cu alte cuvinte, daca in urma unei perchezitii efectuata de organele statului, ce-l vizeaza pe suspect (pentru o fapta penala), se mai descopera, INTAMPLATOR, dovezi care arata ca suspectul se face vinovat si de alte fapte penale (care, pana atunci, nu fusesera descoperite), PROCURORII TREBUIE SA IGNORE DOVEZILE GASITE SI SA NU LE IA IN CONSIDERATIE!

Uluitor!!!!!

3. Daca, cineva, avand stiinta de o fapta penala savarsita de un tert, face o sesizare la organele de cercetare penala, acestea au obligatia sa ii puna in vedere SUSPECTULUI, sesizarea ce-l vizeaza!

4. In cazul in care, VICTIMA UNEI FAPTE PENALE este audiata, suspectul are dreptul sa participe la audiere, alaturi de presupusa sa victima!

5. In cazul in care, organele de cercetare penala au de gand sa faca o perchezitie la domiciliul SUSPECTULUI, acestea, mai inainte, trebuie sa-i aduca la cunostinta acestuia, ceea ce va urma!

Baiiiiii, pare o caterica, care circula pe whatsapp!

DAR, DIN CATE SE PARE, NU ESTE CATERINCA!

Fireste, se pune intrebarea, DE CE S-AU FACUT ACESTE MODIFICARI DE LEGISLATIE?

Pai, luand in consideratie ca, in orice tara civilizata, STATUL are tot interesul sa tina infractionalitatea sub control, TOCMAI, cu ajutorul unei legislatii aspre, devine fara inteles, modul cum a actionat coalitia de guvernare din Romania, asta daca nu, probabil, CATIVA "MAHARI" SUNT CERCETATI, TOCMAI, PE BAZA UNOR PROBE VIDEO SAU...URMEAZA!

Alt argument logic, nu vad sa existe!

Cred ca, pana si infractorii cei mai optimisti au fost luati prin surprindere! UN ASA CADOU, DE CRACIUN, NICI IN CELE MAI FANTEZISTE VISE, NU CREDEAU CA VOR PRIMI!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu