...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 10 decembrie 2017

EUROPA, ITI ESTE TEAMA DE VLADIMIR PUTIN? PRIVESTE OCHII LUI...MARTIN SCHULZ!

Buna seara, dragii mei!

Am sa va arat doua poze:



Nuuu! Nu va grabiti! Nu este un gestapovist, nici criminal in serie, si nici seful vreunui temut clan interlop.

Este Martin Schulz, FOSTUL PRESEDINTE AL PARLAMENTULUI EUROPEAN!

Si, probabil, in timp ce, dimineata, statea pe wc, a avut o idee:

INCEPAND CU ANUL 2025, SA SE CONSTITUE STATELE UNITE EUROPENE, CARE VOR FUNCTIONA PE UN MODEL CONSTITUTIONAL, FEDERAL!

Daca, pana acum, s-a folosit "VORBA BUNA", se pare ca, de acum in colo, lucrurile vor sta cam asa:

TARILE CARE REFUZA ACEST MODEL CONSTITUTIONAL, VOR FI AUTOMAT EXCLUSE DIN UNIUNEA EUROPEANA!

Asadar, se schimba "tonul"!

Domnul Schulz ne spune:

"Trebuie sa avem, in sfarsit, curajul de a avansa constructia Europei! Cetatenii trebuie sa stie ca Europa este ASIGURAREA NOASTRA DE VIATA."

Acest distins domn, MARTIN SCHULZ, precum alti inaintasi vest-europeni, manati de puternice sentimente de DOMINARE A EUROPEI, si-o va fura, EXACT, LA FEL CUM SI-AU FURAT-O SI CEI DINAINTEA SA!

La anu', populatia Europei, a carei capacitate de comprehensivitate, aproape ca a fost anulata de diverse "instrumente" (vezi Facebook, problema imigrantilor, terorismul care macina Europa samd), va fi socata sa afle ca, in Maica Rusie, Vladimir Putin a mai castigat inca un mandat.

In realitate insa, de acolo va veni salvarea! Atata timp cat la "Moscova" va exista Vladimir Putin, cel putin, ESTUL EUROPEAN, va fi extrem de greu de FEDERALIZAT!

Poate gresesc, dar opinez ca, dintre toate tarile din Europa de Est, ROMANIA ESTE SINGURA TARA CARE SPUNE "DA", ABSOLUT ORICAREI DECIZII CE VINE DIN VEST!

Polonia, "maraie" de multa vreme! Cehia, aidoma! Ungaria, chiar a "muscat" de cateva ori! PANA SI BULGARIA, incepe sa "maraie"!

In cazul in care, as iesi pe strada si as intreba 100.000 de romani, daca au auzit, macar, DESPRE ODIOSUL PROIECT DE FEDERALIZARE A EUROPEI (!!!), care ar urma sa aiba loc incepand cu anul 2025 (deci, peste cativa ani!), fac pariu ca...nici macar 1% dintre acestia, nu vor raspunde afirmativ!

ROMANII SUNT MULT PREA PREOCUPATI SA SE JOACE CU CEA MAI TERIBILA ARMA PE CARE A INVENTAT-O, VREODATA, "UNCHIUL SAM" (facebook), sa-si spuna "Sa aveti o zi minunata, cu soare in suflet!", sa-si posteze musacaua sau placinta cu branza, alaturi de un zambet cretinoid, sa-si trimita "inimioare", like-uri, "buze" samd.

Mai priviti, INCA O DATA, pozele acestui Martin Schulz!

Bai, frate, sunt nascut si crescut intr-un cartier marginaj al Bucurestiului, cu cheia de gat, de la vreo 8 anisori! PROSTII, POATE, MA DISPRETUIESC, INSA...TOCMAI FAPTUL CA AM FOST CRESCUT IN STRADA, mi-a dezvoltat un istinct de a simti oamenii, de a "citi" OCHII (in niciun caz, palavrageala si zambetele false) si...de a simti pericolul, atunci cand este cazul!

Daca, vreun PSIHOLOG, privind OCHII acestui Martin Schulz, NU VEDE NIMIC, atunci...ar trebui sa-si rupa diploma!

Acum, hai sa vedem niste poze ale celui care este considerat CEL MAI PERICULOS OM DIN LUME:



Priviti ochii! Atentie!!! OCHII! Fara doar si poate ca, DURITATEA SI FAPTUL CA ESTE OBISNUIT CU "PUTEREA", exista! In rest, nimic ingrijorator!

Se spune despre Vladimir Putin ca este PSIHOPAT? Hm....! Imi vine sa rad! PRIVITI OCHII CELOR CARE ARARA ACUZATOR SPRE EL!

Sincer, desi sunt ROMAN, iar dragostea de tara si nationalismul pe care-l simt, nu pot fi descrise in cuvinte, NU AM SPERANTE DIN PARTEA ROMANIEI CA SE VA TREZI!

Sperantele imi sunt in "blocul" fostelor tari socialiste (Polonia, Cehia, Ungaria, Bulgaria), care sper sa nu accepte FEDERALIZAREA EUROPEI DE EST!

ROMANIA, din pacate, asa cum ne-a obisnuit in ultimii 20 de ani, NU STIE SA SPUNA, ALTCEVA DECAT "DA"!

Baiiiiii! Daca, macar, pe "sfert", ceea ce am invatat la orele de istorie este adevarat, SE RASCOLESC IN MORMANT, toti marii domnitori romani!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu