...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 25 decembrie 2017

CRACIUN FERICIT!

Buna seara, dragii mei!

Dummezeule, cat am putut rade in aceasta noapte!

Hai, sa va povestesc!

Nu stiu cum sunt ai vostri copii, dar al meu, pe zi ce trece, este din ce in ce mai obraznic. Pana si ieri, cu cateva ore inainte de Noaptea de Craciun, nu numai ca nu si-a revizuit comportamentul, dar a continuat obrazniciile si prostiile pe care le face, cu si mai mult dinamism.

Doar, ieri, desi i-am spus de nenumarate ori sa nu se mai joace cu mingea in livingul apartamentului de la hotel (care este foarte mare, ce-i drept), pentru ca va ajunge in momentul in care ne va varsa paharele cu vin, EXACT, asta a continuat sa faca, varsand un pahar cu vin, atat pe treningul unui prieten, cat si pe canapea si fotolii. Imi venea sa-l strang de gat! Timp de o ora, am frecat si curatat!

Eeeee, si a venit seara, cand Mos Craciun a venit la salonul unde se tinea petrecerea, strigand, rand pe rand, toti copiii prezenti in hotel, pentru a le da cadourile.

Cu ocazia Craciunului, toti copii cazati la Hotelul Alpin, primesc din partea acestuia, cate o punga cu cadouri. Acum, bineinteles, in limita decentei, nu va ganditi la cine stie ce cadouri. Parintii, daca vor sa dea cadouri (in plus) in momentul cand vine "Mosul", cu o zi inainte, predau la receptie pungile cu cadouri, impreuna cu o eticheta, pe care scrie numele copilului.

Eu nu am voit sa-i dau cadourile in momentul cand vine "Mosul", preferand sa pastrez obiceiul de a le descoperi, atunci cand se trezeste, in sfanta zi a Craciunului.

Buuuun! A stat piciul meu si a asteptat sa-l cheme "mosul", cred ca vreo 40 de minute, iar cand a venit momentul si a vazut ca a primit DOAR o punga (cea cu cadourile din partea hotelului), fata de alti copii, care au primit mai multe pungi (inclusiv, cele cu cadorile de la parinti), a pus un "bot" de juma' de metru, lamentandu-se, plin de jale, pentru faptul ca "mosul" nu a fost la fel de darnic cu el, in raport cu ceilalti copii.

Dumnezeule, imi venea sa rad cu lacrimi, dar trebuia sa fiu serios cand ii spuneam "Vezi! Mosul a vazut ca nu esti cuminte, nici macar cu o zi inainte de a sosi, asa ca, te-a taxat!".

Toata petrecerea care a urmat (pentru adulti), a stat bosumflat, iar la final, cand am ajuns in apartament, era de-a dreptul speriat de faptul ca in noaptea aceasta nu va veni "mosul" la el. :))))

Cat timp m-am dezbracat si schimbat, piciul meu s-a apucat sa-i scrie o scrisoare lui Mos Craciun, pe care a asezat-o langa usa de la balcon! :)))


Apoi, fara sa mai trebuiasca sa ma "tocmesc" cu el, pentru a se duce la culcare, s-a retras in dormitor.


Asadar, abia dupa ce, in aceasta seara, a vazut ca Mosul care a venit la hotel a decis sa-i sanctioneze obrazniciile, A INCEPUT SA-I FIE FRICA CA, NICI IN DIMINEATA ACEASTA (pentru ca, este trecut de miezul noptii), NU VA GASI NICIUN CADOU!:)))

Deosebit de acest episod foarte haios, as mai preciza ca petrecerea de Craciun organizata de Hotel Alpim (prima, pentru ca, vor mai urma doua, in zilele urmatoare), a fost extraordinara.




Sincer, tot sejurul de Craciun (22-27 decembrie) merita toti banii!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

2 comentarii:

  1. M-a amuzat teribil întîmplarea fiului tău cu Mos Craciun,dar si scrisoarea,unde îi promitea ca anul viitor o să fie cuminte.Acum ai si tu un as in mîneca si de cîte ori iti mai greseste cu ceva îi vei spune,ai grija ce i-ai promis modului.Poate asa se va gîndi de doua ori,înainte să facă cîte o prostioara.Mi-a placut initiativa celor de la Hotel Alpin,de a-l aduce pe Mos Craciun in mijlocul copiilor,asa le-a facut si lor o bucurie,nu numai adulților.Bănuiesc ca este un hotel de 4 stele,care se respecta si ai condiții bune acolo.Daca nu te deranjează,imi poti spune te rog cît a costat acest sejur? Eu ma bucur ca te simti bine acolo si ai vazut ca si muntele are farmecul lui, nu doar marea. Ti-am mai spus ca ai facut o alegere buna,alegînd muntele si sper sa te reîntorci cu drag acolo pina incepe sezonul estival.Silvia

    RăspundețiȘtergere