...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 7 decembrie 2017

CE SOC! 9 DIN 10 PARINTI ROMANI, ISI "ALTOIESC" ODRASLELE!

Buna seara, dragii mei!

Acum cateva minute, vizionam o stire la tv, anume ca....9 DIN 10 PARINTI ROMANI ISI BAT COPIII.

Vai, vai, vai, ce sa ne mai facem!

FAPTUL CA TRAIM INTR-O LUME A MAXIMEI IPOCRIZII, DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE, ESTE O EVIDENTA, insa...sa vad cateva ametite si ametiti care fac teoria chibritului si ne explica cum, acei parinti care isi "ating" copiii, le provoaca traume si dezechilibre la nivelul psihicului...este deja, prea mult!

Mi-am luat bataie de la mama si de la tata, la greu! Si, nu o "palmuta", asa cum incaseaza picii, in prezent! Nu, tata! Bataie cu cureaua sau cu palmele, la greu!

Asa, si??? Care a fost problema????

Din punctul meu de vedere, FAPTUL CA M-AU BATUT, a fost unicul (!!!) lucru pe care nu l-as putea reprosa parintilor mei!

BINE AU FACUT CA M-AU BATUT! A IESIT OM DIN MINE!

Hai, sa lasam vrajeala asta de c--t, cu specialistii (era sa spun eu, cui...dar evit sa vorbesc urat), care vin si regurgiteaza in fata camerelor de luat vederi, traumele la care sunt supusi copiii "atinsi" de parinti!

In ziua de astazi, nu stiu in ce masura, tatii, isi "ating" copiii. DAR, MAMELE O FAC! SI...BINE FAC!

Copiii din ziua de astazi, sunt de-o obraznicie de 10 ori mai mare decat am fost noi, la varsta lor! PENTRU CA-I IUBIM ENORM, PENTRU CA NU VREM SA LE LIPSEASCA NIMIC, PENTRU CA NU STIM SA SPUNEM "NU", ATUNCI CAND NE CER CEVA (si, se intampla cu o frecventa uluitoare), acesti rasfatati ajung sa nu mai aiba limite!

Eu ma uit la fiul meu! Daca ii vorbesc frumos, IL ROG, ii explic, IL ROG IARASI, iar ii explic, pur si simplu...il doare in cur, si, nu o data, desi eu ii vorbesc cat se poate de serios, el imi zambeste nepasator!

Cand, brusc, ridic tonul si adopt o atitudine amenintatoare, tot brusc, se schimba si el la fata, devenind serios si facand ceea ce, pana atunci, nici nu ma baga in seama!

Bai, sa lasam vrajeala! Dam exemple Norvegia si Suedia....tari in care "rozetele" multor barbati sunt "sparte", toarna bautura in ei, de dimineata si pana seara, IAR FEMEILE SE "FERICESC" SINGURE pentru ca...."catargul" nordicilor, abia se ridica de cateva ori pe an. INSA, ACOLO, DACA TIPI LA UN COPIL SI TE VEDE CINEVA, RISTI SA-TI PIERZI COPILUL!

Nu vreau sa supar pe nimeni, dar in umila-mi existenta, am vazut ca PERSOANELE CARE NU-SI "ATING" COPIII, sunt rupte total de realitate, rezultatul la nivelul comportamental al micutilor...fiind un dezastru!

Imi povestea cineva ca, intr-o seara, spunandu-i ceva baietelului sau, ulterior, l-a auzit pe pici cum il injura de morti si familie, printre dinti! :)))

Normal ca, l-a "altoit"!

Imi veti spune, probabil, ca l-a injurat asa, pentru ca a auzit in casa, vorbindu-se asa! ALT, MARE CACAT!

Stiti, de ce?

Eu sunt nascut si crescut intr-un cartier marginas al Bucurestiului (Militari), iar, atunci, pe vremea copilariei mele, nu aveai cum sa supravietuiesti in strada, cu cheia de gat, daca nu invatai, macar, sa injuri ca un birjar, primul semn pentru cei din strada, ca nu esti un fraier. Apoi, trebuia sa inveti si putina "bataie", sa te imprietenesti cu cati mai multi smecheri din cartier, in caz contrar...riscai sa ti-o furi in fiecare zi!

Asadar, si acum, ajuns la 45 de ani, am un limbaj destul de colorat, atunci cand ma enervez. Veti spune, probabil, ca si fiul meu vorbeste urat!

Nu, scumpilor! DIN CONTRA! Fiul meu, chiar nu vorbeste urat, iar cand a facut-o (de vreo cateva ori), a fost "taxat".

In schimb, NEPOTELUL MEU vorbeste urat! Ciudat, nu?...avand in vedere ca, tatal lui, niciodata nu a injurat cu el de fata...

Bai, astea sunt niste cacaturi! La fel cum a devenit si marota cu...DEZVOLTAREA PERSONALA!

Ce dezvoltare personala? Pai, trebuie sa ma duc la cineva, sa ma invete sa ma dezvolt personal? :))))

Nu spune nimeni sa-ti calci copilul in picioare (Doamne Fereste!), dar sa ajungem a sustine ca o palma dupa ceafa, in situatii extreme ale obrazniciei, aplicate de mama (mai des) sau de tata (mult mai rar), PROVOACA TRAUME GRAVE MICUTILOR, este aberatia secolului!

Daca, 9 din 10 parinti romani, aplica cate o "scatoalca" rasfatatilor copii, ACEST LUCRU INSEAMNA CA, MACAR LA ACEST PALIER, INCA NE-AM PASTRAT NORMALI!

Occidentu' vrea in asemenea masura sa ne "altereze" tot ceea ce avem, ca reguli, din mosi stramosi, INCERCAND SA NE ADUCA LA MOMENTUL IN CARE, CA PARINTI, SA NE SIMTIM VINOVATI DACA APLICAM O "SCATOALCA" ODRASLELOR, INSA...SA FIM FERICITI IN CAZUL IN CARE, SPRE EXEMPLU, BAIATUL NE VINE ACASA SI NE PREZINTA "PRIETENA"...CU BARBA!

Pentru occidentali, este o CRIMA sa-i aplici o "scatoalca" copilului, DAR, SA AI "ROZETA" SPARTA, CA BARBAT, LINGANDU-TE CU "IUBITUL" PE O BANCA IN PARC, SUB PRIVIRILE COPIIILOR, ESTE O NORMALITATE!

Nu, frate! Noi, romanii, trebuie sa ne aparam cu dintii, datinile, obiceiurile, CREDINTA, nelasandu-ne "parazitati" de acesti anormali destrabalati si perversi, doar pentru ca, vezi Doamne, OCCIDENTUL REPREZINTA MODERNUL!

Care, modern????

Cu seringa in vena? Cu votka in gat de la 13 ani? Cu barbati cu "rozete" sparte? Cu lipsa crunta de credinta in Dumnezeu? Cu depresii grave, cauzate de goana nebuna dupa bani? Cu SWINGERI? Cu lesbiene? Cu pedofili? Cu zoofili? Apropos, doar de vreo 2 ani, IN GERMANIA, s-au interzis bordelurile in care oamenii se duceau sa faca sex cu animalele!

Sper, cat mai curand, sa realizam in ce c--t imens ne-a tras OCCIDENTU', in ultimii 30 de ani!

Ne miram ca, SOCIETATEA, nu mai este la fel de frumoasa, cum era acum 30 de ani???

Da! Atunci, aveam lipsuri! Asa este! Aveam multe lipsuri! Dar, eram comunicativi, prietenosi, normali din punct de vedere sexual, nu alergam precum nebunii dupa bani si parvenire, nu sufeream de depresii, nu ne drogam, nu vedeai fete si baieti de 15-16 ani, beti "manga", nu ne luam nevasta de mana, pentru a merge sa ne regulam in "4", cu alt cuplu, nu ne incurajam fetele de 18-20 de ani, sa se cupleze cu niste barbati apropiati de pensie, doar pentru BANI, nu ni se parea normal ca barbatii sa aiba "rozeta" sparta, nu aveam "micul ecran", plin de prostituate a caror pret, il stiu toti baietii de oras samd.

Bineinteles, DOAR O PARERE!

2 comentarii:

  1. Comentariul tău m-a uns pe suflet,pentru ca ai punctat,scurt si la obiect,unde ne aflam după 28 de ani de capitalism (cretinism).Este perfect adevarat tot ce ai relatat,dar daca le spui unora părerea ta,despre cum se educa un copil,te considera demodat,violent,etc.Daca ai observat mai nou exista un nr de urgență,unde pot suna copii,care sunt"altoiti"de părinți,dar pe părinții,care sunt bătuți de copii că nu le dau bani de droguri cine îi apară.Trăim intr-o societate defectă si asta se vede,sa nu mai spun că ieri in Jud.Dolj,mai multi elevi si-au agresat profesoara in timpul orelor de curs.Pai pe vremea noastra,nici nu intra in discuție nici sa ridici tonul la un profesor,dar sa dai in el,nici vorbă.Asa ca să ne mai lase occidentul cu cretinismele lor si sa-si facă regula,doar in țară lor.Silvia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Silvia, uluitor imi pare ca, dupa sute de ani in care, Occidentu', a nutrit la frumoasele meleaguri si imensele bogatii romanesti, astazi, SUNTEM CHIAR INCANTATI DE CEEA CE NI SE INTAMPLA! Absolut uluitor!

      Ștergere