...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

vineri, 29 decembrie 2017

CAND TOATE MARILE PUTERI EUROPENE ACTIONEAZA CU MAXIMA PRUDENTA, SE GASESTE ROMANIA SA FACA PE GROZAVA...

Buna dimineata, dragii mei!

Nu-mi place lumea araba! Mai ales, cea bogata si plina de chici. (ex. Dubai) In plus, detest femeile romance, care accepta sa primeasca in casa lor, PE SFANTUL PAMANT ROMANESC, cetateni arabi care, odata instalati...LE IMPUN O GRAMADA DE RESTRICTII CARE INTRA IN CONTRADICTIE FLAGRANTA CU DATINILE NOASTRE CRESTIN-ORTODOXE.

Dar, cu toate acestea, RESPECT LUMEA ARABA, motiv pentru care, chiar nu inteleg de ce, DIN NOU, la primul semn al SUA (mai ales, dupa amenintarile proferate vis a vis de tarile care vor vota contra" recunoasterii Ierusalimului ca si capitala a Israelului), ne transformam in "pres", DE DATA ACEASTA, in deplina contradictie cu pozitia tarilor membre ale Uniunii Europene, afirmand ca ar trebui sa ne gandim serios, in ceea ce priveste mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim!

Nu stiu daca domnul Dragnea, atunci cand a facut nesabuita declaratie, pe langa dorinta de a castiga simpatia americanilor (oare, sa aiba vreo legatura cu modificarile legilor jistitiei?), s-a gandit, macar o clipa, la POSIBILE CONSECINTE CE POT URMA!

De zeci de ani, dar mai ales in ultimii ani, Europa Occidentala este macinata de cumplite atentate teroriste! ROMANIA, PANA ACUM, TOCMAI, DATORITA BUNELOR RELATII PE CARE LE ARE CU LUMEA ARABA, A FOST TOTAL FERITA DE ASTFEL DE NENOROCIRI!

Pe strada, in baruri, restaurante, cluburi, centre comerciale aglomerate, metrou, evenimente sportive samd, PSIHOZA ATENTATELOR TERORISTE NU EXISTA IN VIATA CETATENILOR ROMANI!

Domnul Dragnea poate avea orice parere, desi, speram ca nu va continua in a avea aceeasi abordare, pe care a avut-o, timp de 10 ani, domnul Basescu, vis a vis de americani! MA INTREB INSA, CARE ESTE POZITIA CONDUCATORILOR SERVICIILOR SECRETE ROMANESTI, PE UMERII CARORA VA CADEA INTREAGA RESPONSABILITATE A POSIBILELOR CONSECINTE, CARE POT EXISTA?

Cat de naiv ar trebui sa fie cineva, incat sa nu realizeze ca, dupa ESECUL PENIBIL pe care l-a avut SUA, in incercarea de a dinamita Orientul Mijlociu (mai ales in ultimii ani), acum, din nou, incearca acelasi lucru?

Este suficient sa analizezi REZULTATUL VOTULUI desfasurat saptamana trecuta la sediul ONU, prin care s-a respins, cu o majoritate covarsitoare, initiativa SUA de recunoastere a Ierusalimului, drept capitala a Israelului, pentru a-ti da seama ca, pana si aliatii europeni ai americanilor, au privit cu MULTA PRUDENTA aceasta chestiune!

Si, cand marile puteri europene actioneaza cu prudenta, SE GASESTE ROMANIA SA FACA PE GROZAVA, alaturi de inca cateva state, extrem de "importante": Guatemala, Panama, Honduras, Letonia samd.

Repet! Domnul Dragnea poate avea orice parere, ca urmare sau nu, a unor calcule de strategie politica, insa, pentru noi, norodul, CEL MAI EXPUS EVENTUALELOR CONSECINTE, ar trebui sa ne fie foarte clar faptul ca, asumarea unei astfel de decizii, ne va atrage dusmania de moarte, nu numai a Palestinei, ci a intregii lumi musulmane, in frunte cu Turcia, aliatul nostru din NATO!

Ne putem, oare, permite un RISC, pe care tari precum Franta, Marea Britanie, Rusia, China, Spania, Italia, Suedia, Norvegia, Elvetia, Belgia samd...NU SI L-AU PERMIS?

Oare, conducatorii acestor tari, SUNT NEBUNI?

Nu! Evident ca...nu! Au realizat ceea ce doreste sa faca Unchiul Sam!

Sincer! M-a socat teribil declaratia domnului Dragnea! Daca o auzeam din gura domnului Basescu, nu ma soca! Deja, eram obisnuit cu pozitia sa vis a vis de tot ceea ce propun americanii!

Macar in aparenta, partidul domnului Dragnea, dadea impresia ca nu va mai continua atitudinea de SUPUNERE TOTALA in fata Unchiului Sam, pe care, timp de 10 ani, avut-o un partid "portocaliu"!


Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu