...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 23 decembrie 2017

PRIMA VACANTA LA MUNTE, DIN VIATA MEA.

Buna ziua, dragii mei!

Niciodata, sa nu spui niciodata! Urasc iarna, iar zapada, nici sa nu o vad! A-mi fi imaginat, vreodata, ca de Craciun, voi merge in vacanta la munte, parea ceva ireal!

Si, totusi, de ieri, sunt la Poiana Brasov, la Aparthotel Alpin, impreuna cu niste prieteni (culmea!...cunoscuti, pe plaja, la Mamaia), unde vom petrece Craciunul.


Astazi, cand am iesit in fata hotelului pentru a fuma, a fost pentru prima data in viata (cu exceptia copilariei), cand, vazand zapada, NU M-A LUAT CU FRISOANE SI STARE DE RAU.



Hotelul Alpin, ca de obicei, se prezinta impecabil, atmosfera creeata pentru turisti, facandu-te sa te simti relaxat si linistit.



Activitatiele pentru copii, cat si petrecerile pentru adulti, exista in fiecare zi a sejurului, mancarea este foarte buna si diversificata (pachetul a fost cu demipensiume), piscina astepta turistii, masinile destinate transportarii celor care vor sa schieze, fac un "dute-vino" intre partie si hotel samd.


Pana acum, desi, urasc iarna, nu regret ca am ales a petrece o vacanta de 6 zile la munte. Este prima, din viata mea! :)))

Bineinteles, DOAR O PARERE!

4 comentarii:

  1. Distracție plăcută şi sărbători fericite alături de cei dragi!🎄

    RăspundețiȘtergere
  2. Mircea arăți foarte bine, cred ca ai mai slăbit,asa că astept sa-mi dai si mie rețeta.Dacă tot ai liber,ai facut o alegere buna ca ai plecat la munte,unde simti altfel atmosfera sărbătorilor.Din pacate eu lucrez azi toata ziua, dar voi lucra si in noaptea de Crăciun.Iti urez de pe acum sa ai un Crăciun de vis si petrecere frumoasa,apoi multă relaxare.Ai grija de sănătatea ta.Silvia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun fericit, Silvia! Avand in vedere ca lucrezi, iti urez o zi cat mai linistita. PS: Desi, este .ancarr sa ti pui si in cap, desigur, incerc sa am grija la cat mananc! :)))

      Ștergere