.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

vineri, 24 noiembrie 2017

UN JUDECATOR PENTRU CARE, BANII, NU AU MIROS!

Buna seara, dragii mei!

In sfarsit, dupa 4 zile in care am fost chinuit de frisoane si durere de gat, astazi, ma simt mai bine.

Bai, fratilor! Exista o vorba care spune ca...MINCINOS NU ESTE ACELA CARE TE MINTE, CI CEL CARE, DUPA CE TE MINTE, MAI ARE SI PUTEREA SA TE PRIVEASCA IN OCHI.

NOTA: Cu modestie, as completa: CREDETI-MA PE CUVANT!...EXISTA MINCINOSI NOTORII, CARE FAC INFINIT MAI MULT, DECAT SA TE PRIVEASCA IN OCHI, DUPA CE TE-AU MINTIT!

In fine...

Ma gandeam in seara aceasta, cum ar fi sa ma intalnesc, IN MIEZ DE NOAPTE, cu o persoana de sex opus, sa purtam o scurta discutie despre "PROFESIONAL", iar, dupa ce am plecat spre casa, sa constat ca, in geanta, am un plic cu 10.000 euro, iar cand imi pun intrebarea (firesca), de unde au aparut acei bani, sa ma linisteasca banuiala ca, poate, mi-au fost strecurati de catre persoana cu care m-am intalnit sa discut "PROFESIONAL" (si pe care, am vazut-o prima data in viata mea), din simplul si duiosul motiv ca....NE-AM PLACUT RECIPROC.

Rad si curcile, nu? :))))

Din cate se pare, doamna judecator, Geanina Terceanu, urmarita penal pentru o mita, in valoare de 200.000 euro, primita de la Giovani Becali si Cristian Borcea, in vederea scoaterii "basma curata" a acestora, in DOSARUL TRANSFERURILOR, nu a avut absolut nicio jena, SA DECLARE ASA CEVA, CHIAR IN FATA UNUI JUDECATOR!

Hai, sa o vedem pe doamna judecator!


In promiscuitatea intelectuala in care ma scald, ma gandeam: cum ar fi fost, ca la un moment dat, intr-o oarecare conjunctura, sa fi interactionat cu distinsa doamna, EU, baiatul de cartier, putin educat si erudit, deloc sofisticat si manierat, avand un limbaj mai "colorat" samd?

Sau, sa fi trecut, in vara, la plaja, pe langa mine, auzindu-l pe Serghei Mizil cum, hahaind inconfundabil, imi spune, spre exemplu, "SA MOARA MAMA, Mircio, de te mint cu ceva...".

Evident ca, m-ar fi privit ca pe un GANDAC, stramband din nasuc! :)))

In realitate, EU, GANDACUL, in viata vietilor mele (amin!), nici macar o secunda, nu as accepta sa ma gandesc a lua o SPAGA, indiferent de suma sau context, pentru a produce o ilegalitate!

Din nefericire, aceasta este REALITATEA societatii de astazi!

Insa, dupa ce, JUDECATOR FIIND, te deplasezi, in miez de noapte, undeva, pe langa o cale ferata (Pipera), PENTRU A DISCUTA CU UNUL DINTRE INCULPATII DIN DOSARUL PE CARE URMEAZA SA-L JUDECI, pretextand ca, INCULPATUL (!!!) voia sa-ti explice cum sta treaba cu "transferurile", LA PLECARE, sa mai constati ca, asa, de nicaieri, A ATERIZAT IN GEANTA TA, UN PLIC IN CARE ERAU 10.000 EURO, sa ai tupeul de a sustine ca nu te-ai impacientat, crezand ca inculpatul ti-a pus acei bani, PENTRU CA V-ATI PLACUT RECIPROC (!!!!!!)....asta inseamna sa te pisi, da, da, da, SA TE PISI, pe tot sistemul judiciar romanesc!

Tare curios sunt sa vad, care va fi reactia sistemului, nu de alta, dar, profan fiind, am auzit, totusi, ca indulgenta sau asprimea PEDEPSEI, sunt direct proportinale cu...sinceritatea sau, din contra, lipsa de sinceritate, pe care o afisezi in fata INSTANTEI, vis-a-vis de faptele penale, comise! Gresesc?

Bai, oare, mai crede cineva ca, in Romania, chiar si peste 100 de ani, macar, SE VA DIMINUA CORUPTIA?????

Rad, amar! Dar, doar cu un ochi, pentru ca, cu celalalt plang, cand imi aduc aminte de mama mea (Dumnezeu sa o odihneasca!) care, desi, conducea o unitate de comert exterior, unde TENTATIILE ERAU URIASE, inca din adolescenta, imi repeta obsesiv:

"Mama, indiferent de TENTATIE, in viata ta sa nu faci o ilegalitate! Seara, cand pui capul pe perna, sa nu tresari daca cineva iti bate la usa."

Dar, MAMA, a murit saraca!

In final, as mai adauga ca, doamna judecator, Geanina Terceanu, nu a luat doar 10.000 euro spaga de la interlopii Giovani Becali si Cristi Borcea, ci...vreo 200.000 euro!!!

Revenind la "STRAMBATUL DIN NASUC", dupa cum, lesne, ati observat, distinsa doamna, manierata, educata si erudita, NU A AVUT VREO GREATA CAND SI-A "MURDARIT" MAINILE CU SPAGA, VENITA DIN PARTEA UNOR FOSTI BISNITARI SI BAIETI DE "GALERIE".

Banii, nu au miros! Adevarata vorba!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu