...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 7 noiembrie 2017

AM AJUNS IAR, CIMITIRUL DE RABLE AL OCCIDENTULUI.

Buna seara, dragii mei!

De ani buni, sunt constient ca, indiferent de "culoare", politicienii sunt in stare sa promita ORICE, numai sa ajunga la putere.

TAXA DE MEDIU. Nu mai tin minte cine a instituit-o, oricum, cred ca pe vremea cand la guvernare era PDL-ului. Desi, datorita acestei taxe, a trebuit sa platesc cateva sute de euro bune (in 2013 cand am cumparat o masina noua, Kia Sportage), totusi, am considerat-o necesara, motivul principal fiind DESCURAJAREA SAMSARILOR DE MASINI, care umpleau tara de "rable" aduse din occident.

Cand a ajuns la putere, dupa cum cunoasteti, actualul guvern a eliminat TAXA DE MEDIU, spre extazul suprem al samsarilor, dar cu pretul SUFOCARII Bucurestiului (mai ales) de rable. Ca sa dau doar un exemplu, daca pana acum 1 an, abia daca mai vedeai cate un Matiz pe strada, IN PREZENT, vezi sute si sute de Matiz-uri, una mai cazuta decat alta.

MA INTREB, DE CE MAI EXISTA MINISTERUL MEDIULUI????

Pai, pe langa faptul ca golim Europa de rable pe care le aducem in Romania, sporim si poluarea pe care o fac aceste masini, departe de a se incadra in parametrii acceptati in ceea ce priveste NOXELE. Mai mult! Un cetatean care ajunge sa-si achizitioneze o masina cu 5,6,7 mii de lei (in cazul Matiz-urilor aflate in tara, si cu 2000 de lei), doar un naiv isi poate imagina ca va da vreo importanta ASIGURARII OBLIGATORII, iar in cazul fericit in care, totusi, o incheie, cu siguranta va fi cea mai ieftina si proasta. Despre reparatii si revizii, cred ca nici nu mai are sens sa vorbesc...

Apoi, samsarii de masini! Mii de cetateni, in loc sa semneze o condica si sa isi petreaca la serviciu o treime din zi, prefera sa faca, lunar, un drum in occident, sa cumpere cateva RABLE de acolo, iar cand se intorc in tara, sa le vanda cu un profit de cateva sute de euro/masina.

CONCLUZIE: Sute de mii de rable aduse in tara, alte zeci de mii care, aflate deja in tara, in loc sa ia drumul Remat-ului, au fost repuse in miscare, samsari care in loc sa isi caute un loc de munca stabil, fac bisnita cu masini, strazi sufocate, ambuteiaje in intersectii, pericol in ceea ce priveste siguranta traficului, poluare samd.

Si, toate acestea, pentru SPERANTA de a mai castiga un "pumn" de voturi. Spun acest lucru, avand in vedere ca, spre exemplu, PRIMARUL CAPITALEI care, desi face parte din partidul aflat la putere, IN LOC SA-SI CONVINGA SEFII DE NECESITATEA IMEDIATA A REINTRODUCERII TAXEI DE MEDIU, vrea sa scoata "castanele" din foc, cu "mana" electoratului bucurestean, opinand ca, vrea sa organizeze un REFERENDUM, care sa hotarasca reintroducerea sau nu, a taxei.

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Un comentariu:

  1. Asta e o jonglerie cu taxele,uite taxa,nu e taxa să ne ameteasca de cap ca vezi doamne ei au redus taxele,cind au venit la putere. Totul e o minciună pentru că au avut grijă să strecoare altele si să crească preturile la aproape toate produsele.Referitor la taxa de mediu,PSD totdeauna au ajutat samsarii si a încurajat ne munca oferind ajutoare sociale la toți puturosii si betivanii,care stau la birt si pe marginea santului, iar jandarmii le curăță zăpada din fața casei.Si trecerea taxei de la angajator la angajat este o prostie din care tot noi vom avea de suferit.Vor vedea romanii că greul abia acum incepe,cind vine iarna si facturile cresc.Silvia

    RăspundețiȘtergere