...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 28 noiembrie 2017

ANDREEI MARIN, STELA POPESCU I-A FOST PRECUM O MAMA, LUI FLORIN PIERSIC, PRECUM O SORA, DAR...LA INMORMANTARE, AMBII, NU AU VENIT!

Buna seara, dragii mei!

Cu totii am aflat, cu tristete, despre trecerea in nefiinta a marei actrite de revista, Stela Popescu. Si, cu totii, ulterior nefericitului moment, intr-un fel sau altu', am luat la cunostinta despre sentimentele devastatoare, pe care le-au trait, la aflarea vestii, Andreea Marin si Florin Piersic.



Bai, sincer, daca ar fi sa predau unor tineri, despre ceea ce inseamna FALSITATEA, cu siguranta ca, pozele celor doi, nu ar lipsi!

Iata ce declara Andreea Marin, dupa aflarea vesti ca, Stela Popescu a decedat:

Pentru Doamna Stela Popescu nu am doar un mare respect, CI MA LEAGA DE DOMNIA SA SI UN SENTIMENT MULT MAI PROFUND, CA DE LA MAMA LA FIICA. A fost mereu un exemplu pentru mine de profesionalism, dar si de omenie, modestie, bun simt, generozitate. O Doamna in adevaratul sens al cuvantului. Ne-am vazut acum doua zile si am ras impreuna, din nou… Regret nespus… Dumnezeu sa o odihneasca! Multumim pentru darurile de o viata, minunata Doamna!

Evident, nu a uitat sa posteze si o poza!


Sunt sigur ca, cu aceeasi FALSITATE, precum o facea si pe vremea cand, din postura de moderatoare a emisiunii "Surprize, surprize", a reusit si de aceasta data, sa impresioneze pana la lacrimi, mare parte din norod!

Numai ca, asa cum se intampla mai mereu cu norodul, acesta nu este atent la DETALII!

Iar, de aceasta data, DETALIUL a fost, absenta mirobolantei Andreea Marin, de la inmormantarea celei pe care, O CONSIDERA PRECUM O MAMA!

Care a fost motivul pentru care a lipsit de la inmormantare?

Eeeee, a fost unul ffff serios: DIVA, EXACT IN DIMINEATA ZILEI IN CARE URMA SA FIE INMORMANTATA STELA POPESCU....PLECA IN VACANTA!

Stiu, stiu, stiu! Naivii vor spune ca era vorba despre biletele de avion, altii vor aduce drept argumentatie, faptul ca, poate, vacanta era platita, insa...sa fim seriosi, aceste argumente ar putea fi valabile, la orice amarat de salariat, NU, INSA, SI LA MAREA VEDETA, ANDREEA MARIN, pobabil, milionara in euro.

FLORIN PIERSIC! Nu cred ca exista vreun roman, care sa se iubeasca mai mult decat o face, renumitul actor.

Hai, sa vedem, ce declara domnul Piersic, la aflarea vesti ca, Stela Popescu, a trecut in nefiinta:

Stela Popescu A FOST CA O SORA PENTRU MINE, a fost o prietenă extraordinară, nu exista un loc în care să se ducă şi să nu spună ceva frumos despre mine, aveam ceva împreună. Avea întotdeauna un lipici la mine extraordinar de ani şi ani de zile şi spunea 'să nu vă puneţi cu Piersic că pe ăsta nu îl taie nimeni, niciodată, la nimic'. Era bună, generoasă, încerca să ajute oamenii, nu putea spune 'nu' nimănui, era cumsecade, talentată. A fost un personaj, pentru că a interpretat multe personaje în teatru şi film. Este o mare pierdere pentru noi.



Si, ochii norodului s-au umplut iar de lacrimi! DETALIUL pierdut de norod, si in cazul domnului Piersic, a fost acelasi: A LIPSIT DE LA INMORMANTARE!

Care a fost motivul pentru care, marele nostru actor, Florin Piersic, a lipsit de la inmormantarea celei despre care spunea ca i-a fost precum o SORA?

Eeeeee, a fost un motiv ffff serios: NU A PUTUT SA ANULEZE UN SPECTACOL PE CARE IL AVEA LA TG. MURES, neuitand sa specifice ca...."Va dati seama ca, nu puteam anula un spectacol, pentru care oamenii SE INGHESUISERA SA CUMPERE BILETE!"

Distisul mare actor, nici macar, atunci cand a oferit explicatiile pentru care, nu a venit la inmormantarea Stelei Popescu, NU S-A PUTUT ABTINE IN A SE MAI "IUBI" INCA UN PIC! ("...spectacol, pentru care OAMENII S-AU INGHESUIT sa cumpere bilete").

Mai penibil de atat, nici ca se poate!

Stiti, care este culmea?

In cazul in care, ASA CUM ERA 100% IMPERIOS NECESAR, ar fi anuntat ca anuleaza spectacolul de la Tg Mures, nu cred ca ar fi existat, MACAR UN SPECTATOR, care sa nu-l fi inteles!

Asadar, trai-ti-ar familia, una, declara ca Stela Popescu i-a fost precum o mama, altu', declara ca i-a fost precum o sora,
insa...LA INMORMANTARE, AMBII NU VIN!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu